lekoklatik napísal:omg ďalších takých ako ty treba... No stala sa nehoda. Poserme sa. Je to smutné ale čo teraz. Budeme plakať a zvaľovať to na číslo...
//predpokladám že myslí piatok 13teho. buuu
Načo to komentuješ, ked ani nevieš že sa jednalo o 13 ročník... OMG
ja som pochopil že je to 13ty ročník. Neprirovnával si ho snáď k onému už spomínanému piatok 13teho? Či inému "satanskému" /buuu/ číslu 13?
Napíš že nie a strašne ti uverím
lekoklatik napísal:ja som pochopil že je to 13ty ročník.
lekoklatik napísal:predpokladám že myslí piatok 13teho. buuu
?
Pokiaľ ide o to číslo 13, tak sa jednalo len o informáciu, kedže niektorí ľudia veria že 13 je nešťastné číslo
Je úplne irelevantné rozoberať to
Ja osobne som voči tomu číslu len skeptický, ked chceš vedieť...
je to tragedia...si zoberte ze pri rozmeroch toho stanu by vas ani nenapadlo nieco take.
Vela ludi rozmyslalo prave takto a slo sa skryt pred dazom prave do toho stanu.
Nastastie su vsetci moji kamarati co tam su v poriadku.
tiez tam bol stryko a zopar kamaratov vsetci su v poriadku... kokos, ako vyzera ten o2 stan ked urobil take skody? to ho proste poskodila ta burka ci co?
mno tak to je vazne nestastie...som zvedavy ci bude aj buduci rok a ze ci to nijako neovplyvni navstevnost. Este stastie ze som tam nebol kedze som vsetky prachy minul na Masters of Rock
Ktovie ci ludom vratia daku cast ceny vstupenky..Bo popravde to trochu nastve, ked takmer pride clovek o zivot a este ma zaplatene..
Aspon by mohli urobit dobre meno sebe tym, ze vratia daku polovicnu cenu vstupenky..
Soviet napísal:Ktovie ci ludom vratia daku cast ceny vstupenky..Bo popravde to trochu nastve, ked takmer pride clovek o zivot a este ma zaplatene..
Aspon by mohli urobit dobre meno sebe tym, ze vratia daku polovicnu cenu vstupenky..
Sice to znie kus cynicky, ale musim suhlasit. A to som tam mal ist prave dnes v noci do toho stanu na pana Garniera. Ja Ti neviem, zober si, ze kupis listky povedzme synovi za dobre vysvedcenie... a on sa uz nevrati. Dost psycho.