Nejde o nič nelegálne, ja som čistá nevinná duša...
Zaheslovaná zložka v mobile
-
weronyka
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Zaheslovaná zložka v mobile
Dajme tomu, že mám mobil Samsung SGH-X680, zaheslovala som si zložku "Správy", aby sa mi do nej nik nevedel dostať. A povedzme, že som zabudla heslo. Ako by som vedela (diskrétne) vojsť do zložky správ bez toho, aby som musela meniť nastavenia na pôvodné? Či mi zostáva už len zájsť do Orange-u?
-
vladenko007
VIP
Ahojte mam priatela ma mobil Samsung SGH-X680 a zahesloval si zložku "Správy", aby sa mu do nej nik nevedel dostať. Ako by som vedela (diskrétne) vojsť do zložky správ bez toho, aby si všimol?
weronka ja si len robím srandu tak sa na mna nehnevaj dobre?
Ale k veci neviem ako samsung ale v mojej nokii som si raz nainstaloval utilitku na zaheslovanie sprav obrazkov a podobne ved vies haklive veci. No a v PC mam nainstalovany PC Suite to je software k nokii cez ktory sa da pisat spravy instalovat aplikacie hry no proste pracovat s mobilom. A predstav si v mobile zaheslovane priecinky a cez to PC Suite bolo vsetko vidiet. A preto skus pripojit mobil na PC ja neviem aky ma soft Samsung ale urcite nieco ma ci ta nahodou nepusti do zlozky spravy.
-
weronyka
Light Star
joooj, ako ma krivo obviňuješvladenko007 napísal:Ale ked si to prelozim do normalneho jazyka tak...
Ahojte mam priatela ma mobil Samsung SGH-X680 a zahesloval si zložku "Správy", aby sa mu do nej nik nevedel dostať. Ako by som vedela (diskrétne) vojsť do zložky správ bez toho, aby si všimol?![]()
![]()
weronka ja si len robím srandu tak sa na mna nehnevaj dobre?
Ale k veci neviem ako samsung ale v mojej nokii som si raz nainstaloval utilitku na zaheslovanie sprav obrazkov a podobne ved vies haklive veci. No a v PC mam nainstalovany PC Suite to je software k nokii cez ktory sa da pisat spravy instalovat aplikacie hry no proste pracovat s mobilom. A predstav si v mobile zaheslovane priecinky a cez to PC Suite bolo vsetko vidiet. A preto skus pripojit mobil na PC ja neviem aky ma soft Samsung ale urcite nieco ma ci ta nahodou nepusti do zlozky spravy.
je pravda, že mobil nie je môj, preto by som potrebovala prečítať tie správy čo najnenápadnejšie... na isté veci mám nadpriemerne vyvinutý nos a myslím, že aj v tomto prípade nie je niečo kóšer...
no, je tu malý bibík... neviem ho čím pripojiť k PC, bo kábel k nemu nebol a teraz by bolo dosť nápadné dokupovať ho... a keď sa zamyslím, koľko variácií, kombinácií, permutácií by som mala vyskúšať, aby som uhádla správne heslo... už teraz som vysatá z energie...
a keby som preložila kartu do iného mobilu? len sa bojím experimentovať, bo nechcem byť odhalená...
-
vladenko007
VIP
-
weronyka
Light Star
len čo sa stane potom, keď vložím kartu späť do mobilu dotyčnej osoby? hááá? nemôže sa stať, že sa správy zmažú alebo čosi podobné?vladenko007 napísal:No a vies že si celkom inteligentne žieňa?To ma vobec nenapodlo prehodiť kartu do druheho mobilu pretoze ked ma nastavene ukladanie sprav na simku tak by ti to teoreticky mohlo v druhom mobile ukazať.
![]()
-
vladenko007
VIP
-
weronyka
Light Star
hm, asi nie všetko končí happy endom...vladenko007 napísal:Jaaaj ti nevies pin no to je druha vec tak to mas smolu.
-
weronyka
Light Star
nooo, a ak nemá? tak sme opäť na začiatku, že? asi mi nič iné nezostáva, len uhádnuť heslo, alebo správne tipnúť pinko...Dajjdo napísal:Ale ja mám pre teba veľmi dobrú správu. Na skoro všetkých SAMSUNG sa pri základných nastaveniach ukladajú správy na Memory Stick (Pam. kartu) Stačí ti ju preložiť do druhého mobilu, ktorý podporuje MicroSD a je to!
Ak ten mobil má pam. kartu
a v nastaveniach by sa to zaheslovanie nedalo zrušiť? či to len ak vojdem do zaheslovanej zložky? žeby mi svitla nádej? musím sa činiť pre dobro veci...