GTA 4

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

Na GTA4 k Tvojmu procesoru by to chcelo ako už bolo písané v iných Tvojich témach aspoň 4770/4850..

9600GSO a 4670 sú takmer identické karty, mierne navrch má 4670ka, ale v GTA4 s ňou veľa vody nenamútiš.
c-09
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa c-09 »

ASUS M2N-e

ake stvorjadro na toto? ..... max 100-120 e

//autoeditácia príspevku ( 18 Jul 2009, 21:29 )
co poviete na toto?...

http://www.alza.sk/amd-phenom-9950-x4-d99968.htm

chcem aby mi slo to gta dost dobre... :) 9800 gt grafika...
kutlo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kutlo »

ale mas to bez chladica...tak este nejake eurace :)
kelsoo
Star
Star

Príspevok od používateľa kelsoo »

lol Phenon :D najelspie by si spravil ked uz 4 jadra tak intel Q9550 trebarz mam ja a mam 50 - 60 fps
janulko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa janulko »

moe prve poriadne video z gta4

Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

janulko napísal:moe prve poriadne video z gta4

Poriadne? Si robis srandu ze? Lol co to za nazov, a ten song je tiez priserny... Strihy su nahovno uplne este si tam dal aj divne zabery.
janulko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa janulko »

dobre aaale je to v hd? je. aspon ten posledny pohlad je dobryy
bodo07
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa bodo07 »

Caute, mam mensi problem, doteraz som hral hru s patchmi 1 a 2. Ale tak vravim si ze si hodim teda uz aj 3. a 4. patch, no naisnstaloval som ho a hra mi nejde spustit, neviem preco, vyhodi mi chybu hned potom ako zmizne logo Razor1911. Skusal som nainstalovat len patch 3 ale robi to ja tak. Tak som reinstaloval hru dal len patch 1 a 2 a hra ide. Takze netusim kde je problem. Pozeral som tu asi tak 10 stran dozadu, nic som nenasiel.
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

Janulko : To, ze je to HD neznamena ze je to poriadne. ;)
Shark_360
Star
Star

Príspevok od používateľa Shark_360 »

Flush len sa pozries na jeho fotku a karmu je ti jasne co od neho cakat :D...To video naozaj za moc nestoji...
Pise sa to Cops, nie Kopz...
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

bodo07 napísal:Caute, mam mensi problem, doteraz som hral hru s patchmi 1 a 2. Ale tak vravim si ze si hodim teda uz aj 3. a 4. patch, no naisnstaloval som ho a hra mi nejde spustit, neviem preco, vyhodi mi chybu hned potom ako zmizne logo Razor1911. Skusal som nainstalovat len patch 3 ale robi to ja tak. Tak som reinstaloval hru dal len patch 1 a 2 a hra ide. Takze netusim kde je problem. Pozeral som tu asi tak 10 stran dozadu, nic som nenasiel.
Takze teraz ti hra znova ide ked nemas nainstalovany 3, 4 patch? Ja sa to cracknutej GTAcky nevyznam, ale myslim ze ked ti to ide tak to netreba riesit, alebo mozno skus novy crack na prislusny patch, to moze byt tiez pricina.
bodo07
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa bodo07 »

Ano ked nemam patch 3 a 4, hra mi ide, tie patche som si chcel ale dat kvoli tomu ze som cital ze pomohli k lepsej optimalizacii, sice aj teraz mi ide hra v pohode ale tak chcel by som si dat aj tie dalsie patche a netusim kde moze byt teda problem, cracky som skusal viacere aj dokonca overene a niak mi to neslo stale :(
Dzoni
Novice
Novice

GTA 4

Príspevok od používateľa Dzoni »

mam intel core2duo P8600 2,4 geforce 9800m GS 1GB(notebook) 4gb ram, windows vista SP1 - pojde mi to dobre? pls skuste poradit
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Re: GTA 4

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Dzoni napísal:mam intel core2duo P8600 2,4 geforce 9800m GS 1GB(notebook) 4gb ram, windows vista SP1 - pojde mi to dobre? pls skuste poradit
moc dobre ti to nepojde :?
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Ak mi zakladne GTA IV bez patchov islo na cca 15-18 FPS, pojde mi s patchmi aspon na cca 25-28 FPS ? :?
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

je to mozne mne to ide lepsie jak predtym . a vidis idem si rovno zahrat som dlho nehral :)

Mam jednu otazku v hre sa da aktivovat microfon to som uz spravil lenze neviem ako ho mam pouzivat v multiplayery nejakou klavesou sa to ma aktivovat len neviem ktorou a v controls to nieje. poradte niekto .
brucky
Novice
Novice

Príspevok od používateľa brucky »

mno chcem sa váš spýtať nainštaloval som v poriadku hru crack ,Patch 1.0.2.0 ide mi všetko v poriadku bez seku niečo prekrásne :D ale po nejakom čaše mi to začne strašné sekať a neviem čím to je myslel som že mi tu niekto porady a ešte mam niečo nejde mi ukladať hru som si isti že to ide ne ako zrobiť lebo jedno som skúšal ale nevyšlo to tak váš prosím o radu a čí niekomu to šlo bez problemou celu hru prejsť a ukladať diki za odpoveď :D
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Je mozne ze mi po prepatchovani na najnovsi patch (1.0.4.0) ide hrat furt tak isto? (cca 16 fps)
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

brucky napísal:mno chcem sa váš spýtať nainštaloval som v poriadku hru crack ,Patch 1.0.2.0 ide my všetko v poriadku bez seku niečo prekrásne :D ale po nejakom čaše my to začne strašné sekať a neviem čím to je myslel som že my tu niekto porady a ešte mam niečo nejde my ukladať hru som si isti že to ide ne ako zrobiť lebo jedno som skúšal ale nevyšlo to tak váš prosím o radu a čí niekomu to šlo bez problemou celu hru prejsť a ukladať diki za odpoveď :D
Hra sa ukladá postupom času automaticky a manuálne si ju môžeš uložiť tým, že pôjdeš v niektorom Tvojom savehouse spať.

P.S.: Nauč sa písať :roll:
brucky
Novice
Novice

Príspevok od používateľa brucky »

heh pekne od teba ale si mi veľmi nepomohol z mojim problémom
PS : nauč sa čítať :wink:
ale ne ja mam problém že po určitom čaše my to začne sekať a nedá sa hrať takže mi je to na prd ale ak vieš vyriešiť tento problém si macher :D mimochodom som to už písal hore :)
Napísať odpoveď