Caute, mam mensi problem, doteraz som hral hru s patchmi 1 a 2. Ale tak vravim si ze si hodim teda uz aj 3. a 4. patch, no naisnstaloval som ho a hra mi nejde spustit, neviem preco, vyhodi mi chybu hned potom ako zmizne logo Razor1911. Skusal som nainstalovat len patch 3 ale robi to ja tak. Tak som reinstaloval hru dal len patch 1 a 2 a hra ide. Takze netusim kde je problem. Pozeral som tu asi tak 10 stran dozadu, nic som nenasiel.
bodo07 napísal:Caute, mam mensi problem, doteraz som hral hru s patchmi 1 a 2. Ale tak vravim si ze si hodim teda uz aj 3. a 4. patch, no naisnstaloval som ho a hra mi nejde spustit, neviem preco, vyhodi mi chybu hned potom ako zmizne logo Razor1911. Skusal som nainstalovat len patch 3 ale robi to ja tak. Tak som reinstaloval hru dal len patch 1 a 2 a hra ide. Takze netusim kde je problem. Pozeral som tu asi tak 10 stran dozadu, nic som nenasiel.
Takze teraz ti hra znova ide ked nemas nainstalovany 3, 4 patch? Ja sa to cracknutej GTAcky nevyznam, ale myslim ze ked ti to ide tak to netreba riesit, alebo mozno skus novy crack na prislusny patch, to moze byt tiez pricina.
Ano ked nemam patch 3 a 4, hra mi ide, tie patche som si chcel ale dat kvoli tomu ze som cital ze pomohli k lepsej optimalizacii, sice aj teraz mi ide hra v pohode ale tak chcel by som si dat aj tie dalsie patche a netusim kde moze byt teda problem, cracky som skusal viacere aj dokonca overene a niak mi to neslo stale
je to mozne mne to ide lepsie jak predtym . a vidis idem si rovno zahrat som dlho nehral
Mam jednu otazku v hre sa da aktivovat microfon to som uz spravil lenze neviem ako ho mam pouzivat v multiplayery nejakou klavesou sa to ma aktivovat len neviem ktorou a v controls to nieje. poradte niekto .
mno chcem sa váš spýtať nainštaloval som v poriadku hru crack ,Patch 1.0.2.0 ide mi všetko v poriadku bez seku niečo prekrásne ale po nejakom čaše mi to začne strašné sekať a neviem čím to je myslel som že mi tu niekto porady a ešte mam niečo nejde mi ukladať hru som si isti že to ide ne ako zrobiť lebo jedno som skúšal ale nevyšlo to tak váš prosím o radu a čí niekomu to šlo bez problemou celu hru prejsť a ukladať diki za odpoveď
brucky napísal:mno chcem sa váš spýtať nainštaloval som v poriadku hru crack ,Patch 1.0.2.0 ide my všetko v poriadku bez seku niečo prekrásne ale po nejakom čaše my to začne strašné sekať a neviem čím to je myslel som že my tu niekto porady a ešte mam niečo nejde my ukladať hru som si isti že to ide ne ako zrobiť lebo jedno som skúšal ale nevyšlo to tak váš prosím o radu a čí niekomu to šlo bez problemou celu hru prejsť a ukladať diki za odpoveď
Hra sa ukladá postupom času automaticky a manuálne si ju môžeš uložiť tým, že pôjdeš v niektorom Tvojom savehouse spať.
heh pekne od teba ale si mi veľmi nepomohol z mojim problémom
PS : nauč sa čítať
ale ne ja mam problém že po určitom čaše my to začne sekať a nedá sa hrať takže mi je to na prd ale ak vieš vyriešiť tento problém si macher mimochodom som to už písal hore