problem s dievcatom
-
cosastaras
Novice
problem s dievcatom
no situacia je taka : chodil som s jednym dievcatom asi 2 mesiace... teraz uz sme mesiac bez seba lebo ... .. no proste som bol ozrany + som sa hneval na nu a som sa polizal s inou, ona na to prišla a so mnou nic nechcela mat...a ma nechala... ale ja ju stale lubim a ne tak .. obycajne ale proste som do nej zalubeny az po usi...ja som si myslel ze uz nechce mat nic so mnou a dnes mi napisala ze ma lubi ja som jej napisal ze aj ja ju .. spytal som sa jej preco to nedava najavo.. vraj preto ze nechce .. chce na mna zabudnut ale pritom ma lubi a aj ja ju... strasne mi chyba.. neviem co mam urobit aby na tamto zabudla a zacala mi znovu veriť a a by som si ju ziskal naspat 
-
aughostino
Medium Professional
Jaj zas ten alkohol. Za to si mozes sam ze sa s tebou rozisla. Nemas robit kraviny a bol by svaty pokoj.
Odpustanie je na to aby sa odpustalo, ale nezabuda sa. Proste musis ziskat jej doveru, lebo daleko s nou nezajdes. Teda respektive nikde. Klasika ako vzdy, a tou je rozhovor. Ak ju mas tak rad ako pises tak sa o to pokusis, a ak aj ona teba tak je tu sanca.
GL Love 
-
cosastaras
Novice
aké skutky máš na mysli?Maki napísal:no co - ak ju fakt tak lubis a ona teba a niesu to z jej strany iba prazdne slova tak jej musis dokazat nech zabudne iba na ten moment a uistit ju(nie slovami, ale skutkami) ze sa to uz nestane... sanca tam je, tak sa snaz ty ozran
-
cosastaras
Novice
.. tak mi aspon povedz co pomohlo v tvojom pripade alebo co si myslis ze pomoze... mna nic nenapadaMaki napísal:no ja ti to vraviet nebudem - ja neviem co prave tu tvoju dokaze presvedcit o tom ze ti ma dat sancu - nepoznam ju... nato musis prist ty...
-
winni
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
pozri sa to ze jej napises/povies ze ju lubis nic neznamena, laska niesu len slova... ale skutky ako isal kolega predomnou, v tvojom pripade by bolo dobre jej nahovorit ako ti na nej zalezi, trosku jej polichotit a uz nikdy nespravit to co si robil v tretom stave (abo sa neopit vobec)...cosastaras napísal:.. tak mi aspon povedz co pomohlo v tvojom pripade alebo co si myslis ze pomoze... mna nic nenapada
ale sposobov ako ju "presvedcit" je samozrejme viac
heh a to uz nehovoriac o serioznych orgiach..k6 napísal:Naco Ti je taka zenska? Ked robi taketo drahoty pre par francuzakov, vies si predstavit ako bude hystercit pri podani navrhu na svedsku trojku s jej kamaratkou??? Nepouzitelna pre zivot.
zavolaj ju von, znova sa ozer a neposer tocosastaras napísal:aké skutky máš na mysli?
tohto sa určite drž a čím častejšie budeš ožratý a nespravíš hlúposť, tým viac ti bude veriťkaboo napísal:zavolaj ju von, znova sa ozer a neposer to
To je tak, keď niekto myslí vtákom a až potom na následky. Si absolútne nezrelý na vážnejší vzťah, si nevybúrený chlapec a aj keď ti odpustí verím, že to čoskoro urobíš znovu. Radšej si užívaj, oblizuj po meste všetko čo stretneš a keď ťa to prestane baviť, nájdi si ženskú.
este by som pridal ze ho ani nepotrebujes, zatial si uzivaj kazdu co za tebou pride potom ked ta to prestane bavit rob ako povedal pincopinco napísal:tohto sa určite drž a čím častejšie budeš ožratý a nespravíš hlúposť, tým viac ti bude veriť![]()
To je tak, keď niekto myslí vtákom a až potom na následky. Si absolútne nezrelý na vážnejší vzťah, si nevybúrený chlapec a aj keď ti odpustí verím, že to čoskoro urobíš znovu. Radšej si užívaj, oblizuj po meste všetko čo stretneš a keď ťa to prestane baviť, nájdi si ženskú.
-
cosastaras
Novice
kup jej par ruziciek(pozor neparny pocet<10 musi byt, samozrejme nie v kvetinaci), zazvon jej s nimi pred dverami ked ta nebude cakat a povedz jej ako velmi ju mas rad, ako ti chyba, ako velmi ju chces naspat, a slub jej ze ked to este niekedy pokazis tak ju uz nebudes otravovat. samozrejme sa predtym ubezpec ze ziadna z tych s ktorymi si uzivas kym nieste spolu ta potom nebude vyhladavat. 
cosastaras napísal:ale ja ju stale lubim a ne tak .. obycajne ale proste som do nej zalubeny az po usi...
určite si zaľúbený až po ušicosastaras napísal:ved ja si aj uzivam... ona o tom nevie
Užívaj si, keď nikoho nemáš. Tebe by sa takisto nepáčilo, keby robila niečo podobné ona za tvojim chrbtom.
Tak ty si fakt uzasny...chces aby sa vratila a budes jej to robit opat?Asi vie preco sa k tebe nechce vratit...cosastaras napísal:ved ja si aj uzivam... ona o tom nevieale teraz sa bavime o inom.. co robit aby prisla nspat
-
Gepid
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Tak to si potom riadny magor. Lutujem tvoju frajerku. Teším sa na ďaľšiu tému typu: "Frajerka ma načapa s druhou. Čo robiť?"cosastaras napísal:ved ja si aj uzivam... ona o tom nevie
Asi sa riadu hesla: Čo oko nevidí srdce nebolípinco napísal:Užívaj si, keď nikoho nemáš. Tebe by sa takisto nepáčilo, keby robila niečo podobné ona za tvojim chrbtom.