problem s dievcatom

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
cosastaras
Novice
Novice

problem s dievcatom

Príspevok od používateľa cosastaras »

no situacia je taka : chodil som s jednym dievcatom asi 2 mesiace... teraz uz sme mesiac bez seba lebo ... .. no proste som bol ozrany + som sa hneval na nu a som sa polizal s inou, ona na to prišla a so mnou nic nechcela mat...a ma nechala... ale ja ju stale lubim a ne tak .. obycajne ale proste som do nej zalubeny az po usi...ja som si myslel ze uz nechce mat nic so mnou a dnes mi napisala ze ma lubi ja som jej napisal ze aj ja ju .. spytal som sa jej preco to nedava najavo.. vraj preto ze nechce .. chce na mna zabudnut ale pritom ma lubi a aj ja ju... strasne mi chyba.. neviem co mam urobit aby na tamto zabudla a zacala mi znovu veriť a a by som si ju ziskal naspat :(
aughostino
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa aughostino »

tipujem ze mas tak 14-16rokov, podla toho vyjadrovania
mas to tazke, alkohol je metla ludstva preto by si si mal davat vacsi pozor,
konkretnu radu ti nedam ale hovori sa, da sa odpustit, ale neda sa zabudnut, takze pozor na to co robis v "tretom stave" (ja tak nazyvam stav opilosti :D)
cosastaras
Novice
Novice

16 noo... ona ma 15
Forest
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Forest »

Jaj zas ten alkohol. Za to si mozes sam ze sa s tebou rozisla. Nemas robit kraviny a bol by svaty pokoj. :smt003 Odpustanie je na to aby sa odpustalo, ale nezabuda sa. Proste musis ziskat jej doveru, lebo daleko s nou nezajdes. Teda respektive nikde. Klasika ako vzdy, a tou je rozhovor. Ak ju mas tak rad ako pises tak sa o to pokusis, a ak aj ona teba tak je tu sanca. :salala: GL Love :smt049
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

no co - ak ju fakt tak lubis a ona teba a niesu to z jej strany iba prazdne slova tak jej musis dokazat nech zabudne iba na ten moment a uistit ju(nie slovami, ale skutkami) ze sa to uz nestane... sanca tam je, tak sa snaz ty ozran
cosastaras
Novice
Novice

Maki napísal:no co - ak ju fakt tak lubis a ona teba a niesu to z jej strany iba prazdne slova tak jej musis dokazat nech zabudne iba na ten moment a uistit ju(nie slovami, ale skutkami) ze sa to uz nestane... sanca tam je, tak sa snaz ty ozran
aké skutky máš na mysli? :D
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

no ja ti to vraviet nebudem - ja neviem co prave tu tvoju dokaze presvedcit o tom ze ti ma dat sancu - nepoznam ju... nato musis prist ty...
cosastaras
Novice
Novice

Maki napísal:no ja ti to vraviet nebudem - ja neviem co prave tu tvoju dokaze presvedcit o tom ze ti ma dat sancu - nepoznam ju... nato musis prist ty...
.. tak mi aspon povedz co pomohlo v tvojom pripade alebo co si myslis ze pomoze... mna nic nenapada :/
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

ked ti nic nenapada tak sa vyser na zenske (v tvojom pripade dievcatka) a uzivaj si zivot kym mozes
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Naco Ti je taka zenska? Ked robi taketo drahoty pre par francuzakov, vies si predstavit ako bude hystercit pri podani navrhu na svedsku trojku s jej kamaratkou??? Nepouzitelna pre zivot.
winni
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa winni »

cosastaras napísal:.. tak mi aspon povedz co pomohlo v tvojom pripade alebo co si myslis ze pomoze... mna nic nenapada :/
pozri sa to ze jej napises/povies ze ju lubis nic neznamena, laska niesu len slova... ale skutky ako isal kolega predomnou, v tvojom pripade by bolo dobre jej nahovorit ako ti na nej zalezi, trosku jej polichotit a uz nikdy nespravit to co si robil v tretom stave (abo sa neopit vobec)...
ale sposobov ako ju "presvedcit" je samozrejme viac :)
Nicki
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Nicki »

k6 napísal:Naco Ti je taka zenska? Ked robi taketo drahoty pre par francuzakov, vies si predstavit ako bude hystercit pri podani navrhu na svedsku trojku s jej kamaratkou??? Nepouzitelna pre zivot.
heh a to uz nehovoriac o serioznych orgiach.. :lol: ..niekto chcel byt vtipny..;Q
kaboo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa kaboo »

cosastaras napísal:aké skutky máš na mysli? :D
zavolaj ju von, znova sa ozer a neposer to
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

kaboo napísal:zavolaj ju von, znova sa ozer a neposer to
tohto sa určite drž a čím častejšie budeš ožratý a nespravíš hlúposť, tým viac ti bude veriť :roll:

To je tak, keď niekto myslí vtákom a až potom na následky. Si absolútne nezrelý na vážnejší vzťah, si nevybúrený chlapec a aj keď ti odpustí verím, že to čoskoro urobíš znovu. Radšej si užívaj, oblizuj po meste všetko čo stretneš a keď ťa to prestane baviť, nájdi si ženskú.
kaboo
Amateur
Amateur

pinco napísal:tohto sa určite drž a čím častejšie budeš ožratý a nespravíš hlúposť, tým viac ti bude veriť :roll:

To je tak, keď niekto myslí vtákom a až potom na následky. Si absolútne nezrelý na vážnejší vzťah, si nevybúrený chlapec a aj keď ti odpustí verím, že to čoskoro urobíš znovu. Radšej si užívaj, oblizuj po meste všetko čo stretneš a keď ťa to prestane baviť, nájdi si ženskú.
este by som pridal ze ho ani nepotrebujes, zatial si uzivaj kazdu co za tebou pride potom ked ta to prestane bavit rob ako povedal pinco
cosastaras
Novice
Novice

ved ja si aj uzivam... ona o tom nevie :D ale teraz sa bavime o inom.. co robit aby prisla nspat :P
kaboo
Amateur
Amateur

kup jej par ruziciek(pozor neparny pocet<10 musi byt, samozrejme nie v kvetinaci), zazvon jej s nimi pred dverami ked ta nebude cakat a povedz jej ako velmi ju mas rad, ako ti chyba, ako velmi ju chces naspat, a slub jej ze ked to este niekedy pokazis tak ju uz nebudes otravovat. samozrejme sa predtym ubezpec ze ziadna z tych s ktorymi si uzivas kym nieste spolu ta potom nebude vyhladavat. :cajicek:
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

cosastaras napísal:ale ja ju stale lubim a ne tak .. obycajne ale proste som do nej zalubeny az po usi...
cosastaras napísal:ved ja si aj uzivam... ona o tom nevie :D
určite si zaľúbený až po uši :roll:
Užívaj si, keď nikoho nemáš. Tebe by sa takisto nepáčilo, keby robila niečo podobné ona za tvojim chrbtom.
Angelina
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Angelina »

cosastaras napísal:ved ja si aj uzivam... ona o tom nevie :D ale teraz sa bavime o inom.. co robit aby prisla nspat :P
Tak ty si fakt uzasny...chces aby sa vratila a budes jej to robit opat?Asi vie preco sa k tebe nechce vratit...
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gepid »

cosastaras napísal:ved ja si aj uzivam... ona o tom nevie
Tak to si potom riadny magor. Lutujem tvoju frajerku. Teším sa na ďaľšiu tému typu: "Frajerka ma načapa s druhou. Čo robiť?" :?

pinco napísal:Užívaj si, keď nikoho nemáš. Tebe by sa takisto nepáčilo, keby robila niečo podobné ona za tvojim chrbtom.
Asi sa riadu hesla: Čo oko nevidí srdce nebolí :roll: (alebo tak nejak :D)
Napísať odpoveď