Pomoc s Wifi
Pomoc s Wifi
Zdravím chcel by som sa spítať, či existuje nečo ako wifi router ale prijíma a zároveň odosiela signál? Pretože máme 3 susedia internet cez wifi a v dome je signál dosť slabý takže ho na notebooku ho chýtam len málo kde. Anténu mám na streche a mám ju pripojenu do wifi karty na pc. A dva wifi routery kôli tomu sa mi nechce kupovať:D.
Budem vďačný za každý nápad
Budem vďačný za každý nápad
-
vladenko007
VIP
-
Andrew007
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
mas tam vsetko opisane, sam pouzivam ten router keby nieco tak sa pytaj...
-
hojko
Site Admin
Ako to msa vobec pripojene, pretoze to co si napisal si opisal ako dement. Ty a tvoji dvaja kamarati ste pripojeni cez wifi, cize z tohto by som to chalan tak, ze traja sa pripajate cez jedno ziaradenia (nejake to APcko + antena) a odtial vam ide kabel do PC. Ale potom pises, ze mas na streche antenu z ktorej ti ide kabel do wifi karty do PC. A kamarati sa ako pripajaju, ci mas premostene pripojenie s nimi a oni sa pripajaju cez tvoje PC???
Aj ked nechapem poriadne o com to pises, ale myslim, ze pouzitie zariadenia s OpenWRT firmware by to vsetko vyriesilo, pripadne spominany OvisLink s APpro firmware.
Aj ked nechapem poriadne o com to pises, ale myslim, ze pouzitie zariadenia s OpenWRT firmware by to vsetko vyriesilo, pripadne spominany OvisLink s APpro firmware.
No tak toto sa dá, celkom jednoducho. Kúpiš ROUTER podľa toho aký máš cenový strop ti môžem aj poradiť aký, a on bude vysielať signaál to tvojho notebooku. Ale nedáš priamo kábel z antény do PC ale do Routra a až z neho do PC.
Dúfam, že si ma pochopil.
/Presne takto som to myslel ako si to dal na IMAGE, ten som si nevšimol, lebo som odpovdal na príspevok predtým
Dúfam, že si ma pochopil.
/Presne takto som to myslel ako si to dal na IMAGE, ten som si nevšimol, lebo som odpovdal na príspevok predtým
-
Andrew007
Guru wannabe
Noo len si davaj pozor, minule jedneho nemenovaneho namerala telekomunikacia a dostal mastnu pokutu, len nepresiahni dovolene pasmo.heker napísal:Ano, zariadenie existuje, napriklad niektore Asusy s prepalenym firmware, ktore zvysuje vyzarovaci vykon, ktory je uz mimo povolenia TU SR.
(on po celej dedine mal svoje wifi nasmerovane aby vsade ma
al dostatok signalu..)