Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
No ked si do HTC nabuchas soft + GPS Navigacia tak Arena nema sancu
A ktomu Jacku http://www.it-online.sk/redukcia-htc-mi ... vesok.html
K cene Arena 389,00 € HTC 414,90 = Arena chybna volba
K cene Arena 389,00 € HTC 414,90 = Arena chybna volba
-
kinghearth
Amateur
urcite n96cikork napísal:prosim vas poradte mi rozhodujem sa o kupu medzi nokia n82, n85 a n96 na cene nezalezi diki
-
Andreso
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Vláčiť také ´´tehly´´(aspoň podľa mňa), radšej zobrať spratnejšiu a ´´šikovnú´´ n82 alebo potom n85.cikork napísal:prosim vas poradte mi rozhodujem sa o kupu medzi nokia n82, n85 a n96 na cene nezalezi diki
-
nejakymarko
Addict
Zdravim ludia.
potrebujem od vas pomoc. Od septembra nastupujem na intrak do BA, tak zhanam nejaky mobil, ktorym zabijem cestu vo vlaku.
Poziadavky:
- kvalitny mp3 prehravac
- velka kapacita
- kvalitny dotykovy display vhodny aj na sledovanie videa
- wifi
- gps
- 3,5mm jack (aj ked nie je podmienkou)
V hladaciku mam iPhone, HTC Diamond, SE Xperia
Planujem kupit skor bazarovy kusok. Ktory z tychto modelov, pripadne este nieco ine co sa v bazare pohybuje okolo 250€ +- by ste mi doporucili a preco?
potrebujem od vas pomoc. Od septembra nastupujem na intrak do BA, tak zhanam nejaky mobil, ktorym zabijem cestu vo vlaku.
Poziadavky:
- kvalitny mp3 prehravac
- velka kapacita
- kvalitny dotykovy display vhodny aj na sledovanie videa
- wifi
- gps
- 3,5mm jack (aj ked nie je podmienkou)
V hladaciku mam iPhone, HTC Diamond, SE Xperia
Planujem kupit skor bazarovy kusok. Ktory z tychto modelov, pripadne este nieco ine co sa v bazare pohybuje okolo 250€ +- by ste mi doporucili a preco?
-
Clean_Up
Professional
Skolacik >> S tých troch modelov čo si uviedol tak jednoznačne SE Xperia. Prečo? VGA displej, takže nebudeš musieť scrollovať ako blázon, lebo stránky vyzerajú ako napr. na mini NB. Výborná klávesnica aj spracovanie. Snáď ešte by som možno uvažoval nad Nokia 5800 XpressMusic, ale tak neviem či aj ty.
Prečo? Má väčší displej ako Xperia, ale zasa menšie rozlíšenie, má 16mil. farieb. Ináč sú tie telefóny velmi podobné.
Xperia sa lame, Omnia ma slaby prijem wifi signalu, iphone ma pre mna slaby fotak a ziadne video, bt nepouzitelny, nokia 5800 tiez nic moc fotak a na HTC vydrzi kratko baterka, este tam bol nejaky problem pre mna, ale uz si nespomeniem. Tiez som sa rozhodoval podobne, ale nakoniec mi z toho vysla Nokia N82
-
Andreso
Medium Professional
Xperia-láme sa 1.vlna výroby, ostatné sú OKSapo napísal:Xperia sa lame, Omnia ma slaby prijem wifi signalu, iphone ma pre mna slaby fotak a ziadne video, bt nepouzitelny, nokia 5800 tiez nic moc fotak a na HTC vydrzi kratko baterka, este tam bol nejaky problem pre mna, ale uz si nespomeniem. Tiez som sa rozhodoval podobne, ale nakoniec mi z toho vysla Nokia N82
Omnia-ten príjem nie je až taký katastrofálny
iPhone- 2MPix v iP má dobrú optiku, takže neprodukuje ´´odpad´´
na video je liek v podobe Cycordera
na bluetooth zas iBluetooth(zatiaľ ale nestabilná verzia)
nokia 5800 - optika v 5800 je v celku dobrá, neviem ako si prišiel na to, že je nič moc
HTC-Diamond je na tom ozaj zle s výdržou, iné modely sú OK
n82- je úplne mimo požiadaviek
Neviem si predstaviť browsovanie s novým mobilom na nete bez dotykového displaya.
-
derriL
Expert
Mam Nokiu N95 8GB a mam moznost vymeny telefonu v Orangei. Kedze moja N95 8GB ma vsetky mozne funkcie, ktore aj tak nevyuzivam a vadi mi jej hrubka, rozmyslam nad vymenou. Chcel by som nieco s atraktivnejsim dizajnom, alebo skratka nieco nove. Z ich "sirokej" ponuky mi vychadza Samsung Omnia, Nokia 5800, E66, E75, N85, mozno RIM BlackBerry 8900 (ale to skor nie ako ano). Telefon pouzivam vseobecne, z kazdeho rozku trosku. Ako by ste moju situaciu riesili vy? Dik...
-
Clean_Up
Professional
derriL >> Vezmi buď N85, alebo E75. E75 má len 3 MPix foťák, narozdiel od 5 MPix N85. Ináč sú v celku rovnaké, až na tú QWERTZ klávesnicu u E75.
N85: pekný OLED displej, nie najlepšie dotykové tlačidlá, lesklé plasty, nemá odpočítavanie času ani stopky, len diodový blesk.
E75: QWERTZ klávesnica, skvelé spracovanie, 3,5 mm jack, celkom vydarený pracovný telefón.
Ak ti velmi nezáleží na foťáku, tak vezmi E75 v opačnom prípade N85. Omniu neber!
N85: pekný OLED displej, nie najlepšie dotykové tlačidlá, lesklé plasty, nemá odpočítavanie času ani stopky, len diodový blesk.
E75: QWERTZ klávesnica, skvelé spracovanie, 3,5 mm jack, celkom vydarený pracovný telefón.
Ak ti velmi nezáleží na foťáku, tak vezmi E75 v opačnom prípade N85. Omniu neber!
-
Andreso
Medium Professional
derriL: jednoznačne Samsung Omnia alebo Nokia 5800.
Omnia:
+rýchly procesor +OS windows mobile-upgrade na 6.5 +veľká pamäť s memory card slotom +5MPix foťák +dobrý dotykový display --> to je dosť faktorov, ktoré dávajú navrch Omnii pred 5800.
Neber v tejto dobe už nič bez dotykového displaya, ušetrí ti to čas aj nervy
Omnia:
+rýchly procesor +OS windows mobile-upgrade na 6.5 +veľká pamäť s memory card slotom +5MPix foťák +dobrý dotykový display --> to je dosť faktorov, ktoré dávajú navrch Omnii pred 5800.
Neber v tejto dobe už nič bez dotykového displaya, ušetrí ti to čas aj nervy