MotoGP
uz som sa lakol ze americania to nafuknu a daju im dojazdit 7 kol....
//autoeditácia príspevku ( 28 Sep 2008, 8:13 )
8 titul majstra sveta pre Rossiho
po dvoch rokoch trapenia ,smoly a technickych problemov , KONECNE.
kde su ty odbornici z tejto temy,co sa tu vyjadrovali o niakej novej ere stonera a ze Vale skoncil.
beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nenasiel som tu aktualnejsiu temu o motogp, ale finis dnesnych pretekov v Catalunyi bol proste pecka. Rossi Lorenzo poslednych 5 kol to bol asi najlepsi a najdramatickejsi suboj aky som kedy v pretekoch (a to nielen co sa tyka motogp) videl. Nadhera, uz som myslel, ze Rossi to neda, ked sa mu to nepodarilo pred seriou poslednych dvoch zakrut, ale to ako to tam supol v poslednej zakrute bola proste pecka. Keby isli dalsie kolo, tak by ho mozno opat Lorenzo dal, ale take nadherne suboje sa daju vidiet fakt len v motogp, ked uz f1 nestoji za nic, tak taketo suboje urcite potesia kazdeho motoristickeho fandu
Tak tieto preteky sa ozaj oplatilo pozrieť. 125 - ky ani 250 - ky som nevidel, ale ako som videl, trieda MotoGP mi to pekne vynahradila. Rossi ako je už zvykom 1 kolo pred koncom predbehol Lorenza, tak chudák už nemal šancu, aj keď v poslednej zákrute a vo výjazde sa snažil čo to dalo - Tonimu Eliasovi sa dokonca podarilo predbehnúť Melandriho v poslednej zákrute
Čo dodať, skvelé preteky...
Normálne rozmýšľam o tom, že by som sa prišiel pozrieť do Brna na preteky
Normálne rozmýšľam o tom, že by som sa prišiel pozrieť do Brna na preteky
Náhodou som prepol na ČT2 na posledných 10 kôl a dalo sa to pozerať, no paráda.. Valentino s Lorenzom sa naťahovali, škoda, že tam neboli ešte nejaké 3 kolá, bolo by to krásne, Rossi je proste pán jazdec, po tom, čo sa 2 kolá pred koncom dostal dopredu si pekne držal vnútornú stopu, úžasné! Tento ročník MotoGP je dosť zaujímavý.
Ešte sa mi páčila hláška od českého komentátora na Nova Sporte, ktorý hovoril o tom, ako v piatok bol na Sachsenringu a rozprával sa s nejakým manažérom výroby Bridgestone - u, ktorý mu asi nechtiac povedal toto : "No my nakladáme tie horšie sady pneumatík do nákladiakov až posledné, takže najprv sa minú tie a ku koncu víkendu nemá nikto problémy s pneumatikami a podvozkom, tak sa nemôžu sťažovať..."
Parádna stratégia chlapíkov od Bridgestone - u;
Parádna stratégia chlapíkov od Bridgestone - u;
Keď už sme pri komentátoroch, ten na ČT2 (meno si bohužiaľ nespomeniem) sa mi absolútne protiví, má otrasný hlas, ktorý vôbec nie vhodný na komentovanie a nevyniká ani znalosťami z motocyklovej brandže, stále melie len niečo o "sázení". Hrozné, ČT by mala porozmýšľať o niekom inom, ostatné športy majú OK (Bosak, Svěcený, Záruba či Vichnar), ale toto mi absolútne nesedí.. ale tak asi som zvyknutý na vysoký štandard v podaní môjho obľúbeného Bakalářa.
Dnes som dal prednosť motorkám oproti F1 (rátal som, že to budú dosť nudné preteky, čo sa aj ukázalo) a bolo to zase zaujímavé. Donedávna som MotoGP pozerával iba veľmi nepravidelne, ale posledné 2 preteky ma utvrdili v tom, že F1 nemá v dramatickosti na motorky žiadnu šancu. Toľko predbiehacích manévrov a pádov v F1 nevidím.
Pozeral som všetky 3 kubatúry a myslím, že 125 - ky a 250 - ky nijako nezaostávali za kráľovskou kubatúrou. Boli to dosť zaujímavé preteky a dúfam, že v Brne to bude znova také pekné divadlo ako dnes... Možno sa ho zúčastním aj osobne
Pozeral som všetky 3 kubatúry a myslím, že 125 - ky a 250 - ky nijako nezaostávali za kráľovskou kubatúrou. Boli to dosť zaujímavé preteky a dúfam, že v Brne to bude znova také pekné divadlo ako dnes... Možno sa ho zúčastním aj osobne
-
IamMartinQo
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
krija
VIP
- Kontaktovať používateľa:
nechcem lorenzovi krivdit, je to dobry jazdec, ale podla mna na tuto kubaturu este nema. samozrejme mam namysli po fyzickej stranke.t0m4s3 napísal:Skoda, ze Lorenzo padol, takto je uz o titule takmer rozhodnute.