Mohol by mi niekto poslať pozvánku? Teda ak je tam samí pasív tak nie, lebo ja som, inak nemám problém so seedovaním . Rýchlosť nič moc ale tak 10 hodín 5 dní v týždni toho môžem dosť upnúť.
hmm - su prazdniny a ucet na rapida dosiel, rychlost z verejnych trackerov je zalostna => kto bude taky dobry a podaruje mi pozvanku? dobrodinci ozvite sa cez postu
hornblower napísal:celkom dobra stranka http://zamunda.net/ rychly down/up 2Mb/s je tam dobry matros /novy, stary, hd filmy/ jediny problem su komenty v azbuke nakolko je to nejaky bulharsky tracker jedine co mozes hodnotit podla smailikov
registracia sa otvara zatvara v zavisloti od neaktivnych uzivatelov
zamunda je dobry tracker uz z neho stahujem nejaky ten tyzden a to som na nej neni ani zaregistrovany,nieco podobne ako torrentleech
jj aj ja by som chcel pozvanku, mozem ponuknut mam na HS este asi 5,5 GB na stiahnutie tak mozem niekomu pozicat a na share-rapid 20GB
Kto by mi poslal pozvanku, moze s obooch uctov vyzmikat vsetko
vdaka, kontaktujte cez SS
Čaute, bol by niekto schopný poslať mi pozvánku na TL? Dosť súrne to potrebujem, samozrejme budem aj uploadovať a nebudem banned. Dopredu vďaka, K+ samozrejmosťou. [email protected]
čaute má tu niekto ešte nejakú pozvánku pls? budem uploadovat ako sa len bude dat mám FiberNet Biznis Plus s 50 Mbit/s uploadom a ako náhle sa skončia prázdniny možem zase v škole uploadovat z 10 Gbit/s dakujem vopred. pls napíšte my ss pošlem vám e-mail díky .