Univerzálne ovládače

Informácie o software, ankety...
Xplosion
Light Expert
Light Expert

Univerzálne ovládače

Príspevok od používateľa Xplosion »

hladal som cez google dvd z univerzálnimi ovládačmi....
natrafil som na 100000 uviversal drivers, 150000, 300000 a iné ....

niektoré boli zabalené tak že mali 100 MB a po rozbalení vraj budu mat vyše 1,5 GB. je to všetko Fake alebo nie?

ak máte niekto niečo podobné napíšte asoň názov (keďže toto nieje warez fórum) prípadne mi napíčte SS (PM)

proste v práci máme všeliaké haraburdy nové aj staré a od niektorých sa stratili inštalačné CD a toto by bolo možno ideálne riešenie.

thx
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gepid »

trošku odveci, ale...Daj tam Ubuntu, to nainštaluje driver samé. A máš po probléme :)
Xplosion
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Xplosion »

no to ale nejde lebo vo firme nemožeme použivať linux. proste je tam 10 compov a je ako to je len potrebujem vedieť či tie ovladače nie su fake lebo zo 100 mega vykúzliť 1,5 giga to sa mi nezdá.
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

100MB je podla mna malo, navyse ta kompresia 1:15 sa mi zda v tomto pripade dost nerealna. Pre dosky su ovladace, ktore pouzijes na viacej typoch, ci uz VIA Hyperion, nVidia nForce atd..., ovladace zvukovej karty Realtek AC97 ci Realtek High Definition Audio Codecs, pre sietovku zase nejaky ten Realter driver, pre grafiky od nVidia to mas tiez jeden balik ovladacov, od ATI opat jeden balik Catalystov. Existuju ale rozne verzie, ci uz plne, lite, rozne osekane, potom verzie pre rozne operacne systemy Vista/XP, 98, Linux..., takze si treba vybrat.

Ale aby to bol balik pre 100 000 ovladacov, tak to sa mi nepozdava. Ak chces, tak si nieco take mozes spravit aj sam, ze tam pribalis tie najpouzivanejsie ovladace, ktore som vypisal vyssie, k tomu mozes hodit este nejake ovladace pre zariadenia od Logitechu, Microsoftu atd..., ale vyvoj ide dobredu a nie je garantovane, ze s tym co si stiahnes teraz, tak budes moct pouzit aj na zariadenia, ktore pojdu do predaja o tri mesiace. Preto je najvyhodnejsie si vzdy z internetu stiahnut aktualne ovladace a mas pokoj, nie je toho az tak vela, aby to dalo namahu hladat a stahovat nehorzna data.
Napísať odpoveď