Virtua Tennis 2009 (SEGA)

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
johnyzh94
Amateur
Amateur

Virtua Tennis 2009 (SEGA)

Príspevok od používateľa johnyzh94 »

Virtua Tennis 2009
Vydavateľ: Sega
Výjde: 29.5. pre PS3 a XBOX360, pre Wii 19.6., pre PC priebehom júna
HW Nároky:
-Neznáme-
Info:
Najnovší ročník precízneho tenisu, ktorý vám umožní pustiť sa do bojov v koži slávnych tenistov a tenistiek, ako je napríklad Rafael Nadal, Roger Federer, sestier Williamsových, alebo Marii Sharapovovej. K týmto stáliciam pribudne i relatívne nová tvár veľkého tenisu, Ana Ivanovičová a nebude chýbať ani Andy Murray.

Čo sa týka hry samotnej, zlepšením prešli všetky údery i hra na sieti, čo by malo spoločne s ďalšími novými prvkami dať zápasom nový rozmer. Ani tento rok nebude núdza o napätú atmosféru, o ktorú sa stará licencovaný Davis Cup a pochopitelne i ucelený mód World Tour. Na druhú stranu odľahčené vtípky si užijete v tréningu a v špeciálnych Court Games, kde skôr než súpera budete po druhej strane kurtu preháňať krokodýlov, alebo zostrelovať žltými loptičkami ovocie z idúceho pásu.
Tak čo tešíte sa? Ja strašne. Hral som trojku a veľmi ma chytila. Jediná nevýhoda bola, že sa to nedalo hrať po sieti, ale inač good. Nikde som tu topic o tejto hre nenašiel, tak ak tu je tak sorry.
Oficiálna stránka: http://www.sega.co.uk/games/virtua-tennis-2009/
Plasmon
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Plasmon »

Hru som stahoval s nadsenim, ze to bude nieco ine ako bolo VT3.Velke rozdiely som nezbadal.Tenisti na kurte vyzeraju hrozne,cudne skakanie lopticky,aut a sietka sa neda strelit ani za boha.Potesili ma sice pestrofarebne ihriska,ale zase zabudli na tenistov. :? Ako tam mozu chybat tenisti ako su del Potro,Verdasco,Tsonga,Davydenko a zo zien Safina???Tomu ja nechapem,mali by tam dat aspon 20 muzov a 20 zien.Hlavna vec ze tam daju tenistu ktory je 40 v rebricku atp. :roll: 5/10. :?
Niektore dnesne hry uz stoja za chu*a,ich cena vzdy rastie, ale kvalita klesa. :twisted:
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

plasmon napísal: Niektore dnesne hry uz stoja za chu*a,ich cena vzdy rastie, ale kvalita klesa. :twisted:
Skôr nároky rastú a kvalita klesá :) Cenu máš jedno, stiahneš z netu máš po probléme. :wink:
2janci2
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 2janci2 »

No hej,ale nie kazdy to stahuje. No ale asi iba blbec by tuto hru kupil :D Fakt to nie je ziadna vyhra, ale ak milujete tenis tak to ujde.
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

plasmon napísal:Hru som stahoval s nadsenim, ze to bude nieco ine ako bolo VT3.Velke rozdiely som nezbadal.Tenisti na kurte vyzeraju hrozne,cudne skakanie lopticky,aut a sietka sa neda strelit ani za boha.Potesili ma sice pestrofarebne ihriska,ale zase zabudli na tenistov. :? Ako tam mozu chybat tenisti ako su del Potro,Verdasco,Tsonga,Davydenko a zo zien Safina???Tomu ja nechapem,mali by tam dat aspon 20 muzov a 20 zien.Hlavna vec ze tam daju tenistu ktory je 40 v rebricku atp. :roll: 5/10. :?
Niektore dnesne hry uz stoja za chu*a,ich cena vzdy rastie, ale kvalita klesa. :twisted:
To že tam nie sú hentí tenisti je možno kvôli tomu, že nedali súhlas na to aby boli v hre.
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

radek21 napísal:To že tam nie sú hentí tenisti je možno kvôli tomu, že nedali súhlas na to aby boli v hre.
No aj to moze byt pravda, ked nedali svoj suhlas tak vyrobca ich tam nemohol dat. :? Ale aj kvoli tymto nedostatkom hrajem tuto hru, lebo tenis ma bavi... :)
2janci2 napísal:No hej,ale nie kazdy to stahuje. No ale asi iba blbec by tuto hru kupil :D Fakt to nie je ziadna vyhra, ale ak milujete tenis tak to ujde.
No ja tiez hry iba stahujem, ale mam aj par kupenych kuskov doma.Ja som len podotykal, ze hry ktore vychadzaju v dnesnej dobe uz nestoja male peniaze a potom sa vyrobcovia cuduju, ze sa im to nepredava a kazdy to stahuje.Co tak dat hru ako je napr. Mafia II za 20e?To sa asi nestane. :D
robinko93
Medium Star
Medium Star

psl

Príspevok od používateľa robinko93 »

co mam robit ked to chcem naistalovat a kliknem na setup a napsiem ze setup.exe nieje platnou aplikaciou win32
kutlo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kutlo »

oplati sa mi to tahat ked som nikdy ziadnu tenisovu hru nehral???
:D
ejo6
Expert
Expert

Príspevok od používateľa ejo6 »

Ako sa dávajú do tejto hry čeština? Našiel som tento patch http://www.doupe.cz/default.aspx?game=22730, ale texty ostali anglické.
kutlo
Medium Star
Medium Star

ss

Príspevok od používateľa kutlo »

neviete preco ale nainstalujem to pustim to..a vyhodi chybu zo securomom...pozeral som na lamkach ze to netreba cracknut...skusal som reinstall...ale stale to iste... :? :?
Napísať odpoveď