Tak potom sorry, alza mi včera neuveriteľne blba a vlastne to robí vždy odkedy tam je ten nový systém.Cyrus666 napísal:ehm....neviem ci potrebujem okluiare alebo v tej druhej zostave co ma byt akoze herna vidim 2 zakladovky a ani 1 grafiku
Pocitac
Jaby som teraz novú zostavu nekupoval, lebo som čítal, že začiatkom až koncom SEPTEMBRA výjde AMD Phenom II X4 965BE. Na to sa tešim a aj preto ešte stále šľapem na Athlon 3000+ @ 2,65Ghz s BOX chladičom
Inak by som už dávno kúpil 955.
Ďalšia vec prečo nekupovať PC teraz je uvedenie na trh nových grafických kariet NVIDIA rady 300. To bude bomba. 40 nm proces s už asi istým uvedením poriadnej X2 GPU na jednej PCB doske.
Viem, že je už aj teraz GTX295 na jednej PCB doske, no je to len limitovaná edícia a strašne malý okruh ľudí si ju môže dovoliť
Inak by som už dávno kúpil 955.
Ďalšia vec prečo nekupovať PC teraz je uvedenie na trh nových grafických kariet NVIDIA rady 300. To bude bomba. 40 nm proces s už asi istým uvedením poriadnej X2 GPU na jednej PCB doske.
Viem, že je už aj teraz GTX295 na jednej PCB doske, no je to len limitovaná edícia a strašne malý okruh ľudí si ju môže dovoliť
-
DAMON88
Professional
- Kontaktovať používateľa:
maly ale rychlyhojko napísal:DAMON88: Staci stlacit F5 a normalne to nacitaCo sa tyka zostav, tak 6GB RAM, predrazena doska a maly disk
-
hojko
Site Admin
Dajjdo: A na jesen si poviem, ze o tri mesiace v zime pride nieco nove, ako procaky, tak aj grafiky. A potom si poviem, ze o dalsie mesiace na jar pride opat nieco nove. A potom v lete a zase na jesen, a zase v zime..., takto by som mohol pokracovat dookola. Vzdy pride nieco nove, len je otazne aka cena bude tychto procesorov a grafickych kariet. Ak chce kupit PC a hrat, tak nech si ho kupi teraz. Dovod, preco kupit PC teraz je ten, ze sa ocakava zdvihnutie cien elektroniky o 10-20 percent, co spravi dost velky skok na cene, vsetko vdaka poplatkom do recyklacneho fondu. Tu mas o tom clanok: Elektronika od jesene vraj zdražie
DAMON88: Podla seba sudim teba, ze???
-
DAMON88
Professional
ne ja len hovorim ze mam 120Gb a staci a myslim ze 320Gb mu bude postacovat a ak nie tak casom moze dokupit vacsi hoci aj 2TBhojko napísal:Dajjdo: A na jesen si poviem, ze o tri mesiace v zime pride nieco nove, ako procaky, tak aj grafiky. A potom si poviem, ze o dalsie mesiace na jar pride opat nieco nove. A potom v lete a zase na jesen, a zase v zime..., takto by som mohol pokracovat dookola. Vzdy pride nieco nove, len je otazne aka cena bude tychto procesorov a grafickych kariet. Ak chce kupit PC a hrat, tak nech si ho kupi teraz. Dovod, preco kupit PC teraz je ten, ze sa ocakava zdvihnutie cien elektroniky o 10-20 percent, co spravi dost velky skok na cene, vsetko vdaka poplatkom do recyklacneho fondu. Tu mas o tom clanok: Elektronika od jesene vraj zdražie
-
hojko
Site Admin
DAMON88: Ty ani nevies co pises. V jednej zostave mas 640GB disk a v dalsej mas 300GB VelociRaptor. Nikde tam nevidim 320GB disk. Ak uz PC, tak z hladiska ceny/kapacity su najvyhodnejsie vari 640GB disky, takze je to dobra volba. Z hladiska vykonu urcite VelociRaptor alebo obycajny Raptor, aj ked VelociRaptor je dost drahy. Zaujimavym a rychlym riesenim by boli este SSD, ktore sa daju cenovo, aj ked nie kapacitne porovnat s VelociRaptorom. Ved taky 32GB disk sa da kupit uz za 100 eur, co by malo postacit na operacny system, programy a nejaku tu hru. Aj tak treba este pockat aspon rok, kym sa SSD stane cenovo dostupnejsim a potom hor sa kupit SSD disk.
hojko alebo SCSI disk lebo SSD neni maly notebookovy????
tu ma 15000 otackovy HDD
http://vvtech.ekatalog.biz/zbozi/hdd-14 ... p=z:112462
tu ma 15000 otackovy HDD
k SSD: v Rakusku by uz mali byt niektore modely vcelku dostatelne:
http://www.extrahardware.cz/data-ssd-s5 ... za-150-eur
aj ked teda ceny SSD idu dole dost rychlo, ako to byva asi vzdy ked sa nova technologia uchyti, vyrobny proces sa zabeha atd... http://www.extrahardware.cz/prvni-34nm- ... -ceny-o-60
http://www.extrahardware.cz/data-ssd-s5 ... za-150-eur
aj ked teda ceny SSD idu dole dost rychlo, ako to byva asi vzdy ked sa nova technologia uchyti, vyrobny proces sa zabeha atd... http://www.extrahardware.cz/prvni-34nm- ... -ceny-o-60
-
hojko
Site Admin
Asus_: K SCSI diskom treba este radic, aby to islo ako ma. Tie lacnejsie su na cene okolo 100 eur, tie lepsie okolo 200-300 eur.
johny_sk: Ked si pozriem ceny SSD diskov napriklad na czechcomputer.cz a pozriem si tam ceny diskov niekedy pocas decembra/januara a dnes, tak sa da povedat, ze pri niektorych modeloch sla cena hore aj o 30 percent.
johny_sk: Ked si pozriem ceny SSD diskov napriklad na czechcomputer.cz a pozriem si tam ceny diskov niekedy pocas decembra/januara a dnes, tak sa da povedat, ze pri niektorych modeloch sla cena hore aj o 30 percent.
hm, no v pripade niektorych modelov to tak moze byt..., ale celkovo si nepamatam, ze by som v decembri videl sikovne SSDcka s kapacitou nielen na system za cenu 150eur , ako napriklad prave ta A-Data z toho testu vyssie... Otazne je tiez, ako sa pohybuju ceny v CR, vyvoj kurzu ich koruny bol pred pol rokom dost divoky.
-
DAMON88
Professional
anoGIGABYTE napísal:Asus: hojko vie čo hovorí, ano myslel SSD
Inak Damon88, čo Ťa viedlo vložiť do prvej zostavy DFI DK790FX-8-M3H5 ? Cena?
//autoeditácia príspevku ( 23 Jul 2009, 13:48 )
nabuduce ked niekto bude davat karmu nech sa aspon podpise
//autoeditácia príspevku ( 23 Jul 2009, 15:44 )
ja budem plakat