kto tuto hur este nepozna je to onlinovka v ktorej sa da sponnat kopec inych a zaujimavych ludi a vychutnat si sedenie pri pocitaci
Lineage 2 sunrise server
Lineage 2 sunrise server
Na 31,10 je naplanovane otvorenie l2 sreveru " http://www.l2-sunrise.net/ "
kto tuto hur este nepozna je to onlinovka v ktorej sa da sponnat kopec inych a zaujimavych ludi a vychutnat si sedenie pri pocitaci
-
Eru
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
ako tak pozerám tak je tam autolearn skillov takže SP využiješ až pri enchantovaní skillov takže to je v pohode.... ja sa tam asi zájdem pozrieť hladal som si niečo kde nemusím hrať pol roka než sa dostanem na nejaký ten lvl... a admin sa zdá byť inteligentný, mohla by sa tam utvoriť dobrá komunita.
Pls to autolearn skilov my vysvetlite. Ak som trebars 77 a v 78 mam 2 nove skilly. Na obe nemam dost SP. Ktory sa ako prvy naucim?
2 SchYzo lol FL. Hrat na serveri kde Aiki je cely cas na ofiku a pre server robi minimum - proste len to co musi. A v kuse pocuvat velkeho pana moderatora Mata co vsetko tam neide, namiesto toho aby rozpraval co vsetko sa opravuje alebo na com sa pracuje. Cize FL je plne bugov a nikto s nimi nic nerobi.
2 Eru Hram na otherside.info 3,5 mesiaca a som lvl 77 SD. Takze ziadne take ze pol roka a nic neznamenam.
2 SchYzo lol FL. Hrat na serveri kde Aiki je cely cas na ofiku a pre server robi minimum - proste len to co musi. A v kuse pocuvat velkeho pana moderatora Mata co vsetko tam neide, namiesto toho aby rozpraval co vsetko sa opravuje alebo na com sa pracuje. Cize FL je plne bugov a nikto s nimi nic nerobi.
2 Eru Hram na otherside.info 3,5 mesiaca a som lvl 77 SD. Takze ziadne take ze pol roka a nic neznamenam.
-
Eru
Light Professional
3,5 mesiaca je tiež dosť vela keďže teraz nemám na to čas. anyway mám problém s tým serverom po pár sekundách sa mi vždy vypne hra bez hocijakého výpisu chýb..... a ten Autolearn skills znamená že Sp vôbec potrebovať nebudeš. keď dosiahneš level na ktorom dostaneš nové skilly tak sa ti jednoducho sami hodia do skill listu a SP ti ostanú
-
Hotwire
Addict
ok ja som LA2 nehral vyse roka....ale ked som tam koncil vtedy tak sa o to celkom staralipHysIQ napísal:Pls to autolearn skilov my vysvetlite. Ak som trebars 77 a v 78 mam 2 nove skilly. Na obe nemam dost SP. Ktory sa ako prvy naucim?
Lineage II
Podla mna je to dobra hra a nie je nic zle ak da link na server (pojdem pozret na ten server).
Podla mna je FL hjovadina , hral som tam .
BTW: skratka Lineage II nieje LA2 ale L2.
novy brutal Hellbound server sa spsuta bud nabuduci ale ten potom tyzden alebo ten potom (akurat bezi beta na odstranenie bugov), maju dobre fily od rusov, dobre gm(2 interlude servery uz bezia a su perfektne) raty 10x, oficialne subky, a ak bude zaujem tak o par mesiacov spustia aj HB s stakovacimi subkami, ak mate zaujem tak http://www.frintezza.com
edit: server je l2off
edit: server je l2off
-
Hotwire
Addict
Re: Lineage II
skratka je LA2 akurat u nas sa zauzivalo L2Sagarmata napísal:Podla mna je to dobra hra a nie je nic zle ak da link na server (pojdem pozret na ten server).![]()
-
Hotwire
Addict
ono v anglictine sa aj jedno slovo ktore je spojenie dvoch slov robi skratka tak akoby to boli dve slovaSagarmata napísal:ak by bola skratka LA2 to by museli byt 2 slova>>>Line Age
lenze to je jedno slovo Lineage
-
Hotwire
Addict
tak mne je to tiez jedno nech si to volaju ako chcu ale proste je to LA2 (napr aj operation flashpoint je OFP a nie OPSagarmata napísal:mozno ze ano ale skus dat do google LA2 Lineage2.com ti najde ako tretie
ak tam das L2 mas to hned prve
ale cele je to jedno