mam taky problem...vcera som si nainstalovat novu tlaciaren HP officejet K7100 a odvtedy mi z excelu strasne pomaly tlaci a excel vtedy zamrza.
s tlaciarnou bol uz od zaciatku problem, z originalneho CD sa softver nedal nainstalovat pretoze vypisalo fatal error a instalacia sa zrusila.
potom som skusal stiahnut ovladace z internetu a robilo to presne to iste - fatal error.
tlaciaren sa mi podarilo nainstalovat jedine tak ze som dal vo win "pridat tlaciaren" zacala si kopirovat subory z CD a potom som musel z netu este stiahnut dva subory .DLL a jeden .HLP pretoze na CD ani neboli !!!
jedine takto som dokazal sfunkcnit tlaciaren ale prave odvtedy pri tlaci z excelu excel zamrza a tlac je znacne spomalena...
mate niekto nejaky napad? dakujem....
--------------------------------------------------
EDIT: no tak ak by to niekoho zaujimalo, tak problem bol na strane HP a nevyladenych ovladacov...
jedine funkcne riesenie bolo zmenit v ovladacom paneli miestne a jazykove nastavenia na anglicky jazyk, vtedy uz nevypisovalo chybu pri instalacii a vysiesil sa tym aj problem mrznutia pocitaca...
dalej mi bolo povedane ze ak to nebude fungovat aj nadalej, treba pripadne vymenit tlaciaren za nejaky iny model alebo pockat na nove ovladace
mozete lock