ANNO 1404
ANNO 1404
cawte chcel by som sa opitat ako mam ziskat tu prestige pri tom sultanovi a ako sa mam dostat na skupinu noblemanov (to je skupina ludi)
Re: ANNO 1404
na ostrove na SZ od Vezira su papiere, tie mu dones. Noblemanov ziskas tak, ze patriciovia budu spokojni vo vsetkych bodochskvido napísal:cawte chcel by som sa opitat ako mam ziskat tu prestige pri tom sultanovi a ako sa mam dostat na skupinu noblemanov (to je skupina ludi)
as
a ako mam tie papiere ziskat
Hm, v siedmej misii "The Man with the Mask", kde treba zachranit zivot vladcovi - misiu viem bezproblemov prejst a ukoncit, avsak nie na sto percent - este by to po mne chcelo 3 velke vojnove orientalne lode, ale - na ich vyrobu je potrebny najvyssi level prestize u vezira - viem ako sa nakupuju body prestize, problem je v tom, ze tolko bodov "cti" tam nedokazem ziskat - presiel to uz niekto a vie kde je zadrhel? Alebo proste len chyba hry 
no vino mozes pestovat az u Envoys, tazba uhlia je mozna uz pri Noblemans. Zlato, med a dalsie, budu zrejme u envoys (este som tam, priznam sa, nedosiel).
Osobne sa mi ako najlahsie vidi dosiahnutie prosperujuceho mesta s orientom - nakolko je menej struktur potrebnych pre uspokojenie obyvatelov (tym padom aj menej budov, ktore zeru rozpocet). Ale jedno bez druheho sa nezaobide.
Osobne sa mi ako najlahsie vidi dosiahnutie prosperujuceho mesta s orientom - nakolko je menej struktur potrebnych pre uspokojenie obyvatelov (tym padom aj menej budov, ktore zeru rozpocet). Ale jedno bez druheho sa nezaobide.
na vyssi "level" potrebujes okrem urciteho poctu obyvatelov, aj naplnat ich potreby. Vzdy musi mat mesto urcity pocet peasants, citizens, patricians, noblemans, aby sa spristupnili envoys. Pripadne uspokojis potreby noblemanov, ale po presiahnuti urciteho poctu zase zacnu mat dalsie naroky, a dalsie a dalsie - proste narocna chatra. Ked ich nesplnis, tak si vsimni, ze miesto 25 ich bude byvat v baraku napr len 16, co brutalne pocitis na prijme z dani (inymi slovami - plne spokojni patricians, prinasaju do kasy viac, ako nespokojni noblemani)
u citizenov, ak chces aby si zvysil "level" na patricians, potrebujes dve jedla - ryby + korenie, a k tomu potrebuju zabavu (postav im krcmu). Korenie jedine z orientu. Bud dovezies, alebo vypestujes (if possible). Inak velka skoda ze si nezacal hrat kampan, tam by si sa do toho postupne dostal. Takto nemas paru preco, kde co (ak si teda nehral predosle diely), nehovoriac o tom, ze zrejme ani netusis nic o obchodnych trasach, ktore maju vyznamny dopad na hratelnost.
Chyba hry to nie je... prave som to presiel kompletne 500/500.KoCi napísal:Hm, v siedmej misii "The Man with the Mask", kde treba zachranit zivot vladcovi - misiu viem bezproblemov prejst a ukoncit, avsak nie na sto percent - este by to po mne chcelo 3 velke vojnove orientalne lode, ale - na ich vyrobu je potrebny najvyssi level prestize u vezira - viem ako sa nakupuju body prestize, problem je v tom, ze tolko bodov "cti" tam nedokazem ziskat - presiel to uz niekto a vie kde je zadrhel? Alebo proste len chyba hry
Treba urobit uplne vsetko a kupovat len tie scroly na zvysenie prestige co su za 150 honoru - tie co pridaju 400 prestige. (nie tie mensie co za 50 pridaju 100).
Teda je tam urcita mala rezerva myslim 110 honoru naviac (+za tie lode som dostal asi dalsich 60) ale vacsinou treba tie vacsie scroly pouzivat.
-
Alphakilla
Amateur
problem s obchodom
Ahoj...mam problem s obchodnymi lodami vytvorl som si obchodnu cestu a lod poslal po korenei do oreientu .....korenei nalozi ale ked ho ma vylozit v mojom pristave tak ho nevilozi ale odide s nim naspat do orient neviem cim to je vdaka za pomoc
Urcite si zadal, ze v tvojom pristave ma toto korenie vylozit? Ak ano, nie je tvoj sklad plny korenia?
bzgzd - no ved to prave, ze som kupoval len tie za 150 bodov, ale bud mi niekto nezadal ulohu alebo neviem, ale tie lode som nemal ako dokoncit. Aj ked sa jedna o jednu z najlahsich misii, nemam chut ju ist odznova. Pravdupovediac, po neuspechu v misii nasledujucej, som si dal radsej pauzu
bzgzd - no ved to prave, ze som kupoval len tie za 150 bodov, ale bud mi niekto nezadal ulohu alebo neviem, ale tie lode som nemal ako dokoncit. Aj ked sa jedna o jednu z najlahsich misii, nemam chut ju ist odznova. Pravdupovediac, po neuspechu v misii nasledujucej, som si dal radsej pauzu