nejde wifi na routeri
nejde wifi na routeri
takze mam problem mam router SMC na kabel je pripojeny notebook a pocitaci sa maximalne pripoji na router ale nenacita ziadnu stranku..jedine co som sa dozvedel ze treba naklonovat nejaku MAC adresu alebo co..prosim poradte co s tym..internet je dsl od t-comu
-
Andrew007
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Takze po poriadku:
1.Najprv spravne nastav mod PPoE a zadaj svoje prihl. meno a heslo ktore si dostal od providera.
2.DHCP server nastav na automatic cize aby ti pridelilo IP adresu automaticky.
3.Dalej Wi-Fi channel (stanica) nastav najlepsie na 6, zabezpecenie aspon na WPA.
4.Napis cele meno toho routra aj cislo lebo z "SMC ADSL BARRICDE" je vela

Edit: Som zabudol kedze mam ten isty USB wifi ked som nastavoval som nahodou zle zadal heslo a ono ti to nevypisuje len sa pokusa pripojit tak si vsimni ze budes tam mat taky zlty trojuholnik AK samozrejme pouzivas soft od SMC, skusal si sa pripojit cez win ??
1.Najprv spravne nastav mod PPoE a zadaj svoje prihl. meno a heslo ktore si dostal od providera.
2.DHCP server nastav na automatic cize aby ti pridelilo IP adresu automaticky.
3.Dalej Wi-Fi channel (stanica) nastav najlepsie na 6, zabezpecenie aspon na WPA.
4.Napis cele meno toho routra aj cislo lebo z "SMC ADSL BARRICDE" je vela
Edit: Som zabudol kedze mam ten isty USB wifi ked som nastavoval som nahodou zle zadal heslo a ono ti to nevypisuje len sa pokusa pripojit tak si vsimni ze budes tam mat taky zlty trojuholnik AK samozrejme pouzivas soft od SMC, skusal si sa pripojit cez win ??
-
Andrew007
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Asi to bude chyba DNS, este vyskusaj zapnut nejaky IRC client, ci ICQ, Qip ci ti to nabehne..martin M napísal:presny typ je:SMC7904WBRB2 na obidvoch pocitacoch je Ip pridelovana automaticky routerom...na pocitaci kde ma byt wifi to vyzera tak ze sa pripoji dostane adresu prijma aj odosiela data routeru ale nenacita ziadnu stranku...