Harry Potter 6
DeJF: je pravda ze mas ban na google? http://www.imdb.com/find?s=all&q=harry+potter&x=24&y=11
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ano mam ban..Toy M@ch!n3 napísal:DeJF: je pravda ze mas ban na google? http://www.imdb.com/find?s=all&q=harry+potter&x=24&y=11
-
zvonenie33
Light Professional
-
seth82
Darca
Nedavno som dosiel z kina, dal som si dvojfilm - Moon a Pottera. Moon bol skvely, Potter povrdil, ze to s nim ide dole vodou. Cuaronova trojka bola skvela, mala perfektnu naladu, toto vsak bolo nudne a druhykrat si to istotne nepozriem.
//este doplnim, ze knihy o Potterovi som nikdy necital, takze kazdy film je pre mna vlastne novinkou a neviem porovnat vysledny film s kniznou predlohou.
DeJF: Staci hladat na IMDB...(popripade aj brat do uvahy moje bydlisko)
//este doplnim, ze knihy o Potterovi som nikdy necital, takze kazdy film je pre mna vlastne novinkou a neviem porovnat vysledny film s kniznou predlohou.
DeJF: Staci hladat na IMDB...(popripade aj brat do uvahy moje bydlisko)
-
DeJF
Addict
Možem OT ?...Nechapem že jaky Moon?..seth82 napísal:Nedavno som dosiel z kina, dal som si dvojfilm - Moon a Pottera. Moon bol skvely, Potter povrdil, ze to s nim ide dole vodou. Cuaronova trojka bola skvela, mala perfektnu naladu, toto vsak bolo nudne a druhykrat si to istotne nepozriem.
SPOILER kto necital knihu nech toto necitazvonenie33 napísal:Akurat som dopozeral neaku TS verziu. Patku som videl asi mesiac dozadu a mam ju cerstvo v pamati a musim povedat ze bola lepsia. Celkovo ani sestka nebola zla co ma nastvalo ze akosi vynechali boj studentov so smrtozrutmi nakonci (aspon sa mi zda ze v knihe bol... alebo to bola 7?). Hodnotim 6/10
Yates sa vyjadril ze v tejto casti nebudem boj studentov v rokforte pretoze bude v siedmej casti.
Inak film si zasluzi 8/10 bol uplne perfektny.
-
LLucia
Star
To je sranda ake uplne odlisne su nazory 
Ja sa napriklad uplne zaobidem bez tych bojovych scen, a to aj vo filme, aj v knihe. Tej "romance" sa mi tam zdalo tak akurat, ved kniha toho bola plna, bolo jasne ze to dostane priestor vo filme.
Mozno som to spomenula, ale - hlavne ma tesi ze zo Snapea konecne nerobili idiota. Zaber kamery (na konci filmu) ako Snape naznacuje Potterovi ze "Shhh!" je pre mna jednym z najlepsich a je to klucovy obrat, Snape tym akoby pripustil Pottera na svoju uroven. Toto vo filme zatial nikdy nebolo.
Avsak musim povedat ze priznanie "I am the Half-Blood Prince" bolo zo strany pribehu/scenara dost sloppy pripravene, jednoducho odflaknute a silene. Trochu ma mrzi ze vo filme nedostali priestor kapitoly Phoenix Lament a White Tomb, ale to by deti asi neprezili.
Ja sa napriklad uplne zaobidem bez tych bojovych scen, a to aj vo filme, aj v knihe. Tej "romance" sa mi tam zdalo tak akurat, ved kniha toho bola plna, bolo jasne ze to dostane priestor vo filme.
Mozno som to spomenula, ale - hlavne ma tesi ze zo Snapea konecne nerobili idiota. Zaber kamery (na konci filmu) ako Snape naznacuje Potterovi ze "Shhh!" je pre mna jednym z najlepsich a je to klucovy obrat, Snape tym akoby pripustil Pottera na svoju uroven. Toto vo filme zatial nikdy nebolo.
Avsak musim povedat ze priznanie "I am the Half-Blood Prince" bolo zo strany pribehu/scenara dost sloppy pripravene, jednoducho odflaknute a silene. Trochu ma mrzi ze vo filme nedostali priestor kapitoly Phoenix Lament a White Tomb, ale to by deti asi neprezili.
Taktiez som bol na tom vcera v kine, a hodnotim 7,5/10
Ja som fan HP, takze ma to nesklamalo, malo to dobru atmosferu, postavy (hlavne Ron bol skvely) si zahrali svoju ulohu fajn.
Ale tak zopar veci tam bolo prifarbenych, napr. o tom ze smrtozruti zapalia Brloh - to nebolo v knihe vobec
Tesim sa na posledne dva diely
Ja som fan HP, takze ma to nesklamalo, malo to dobru atmosferu, postavy (hlavne Ron bol skvely) si zahrali svoju ulohu fajn.
Ale tak zopar veci tam bolo prifarbenych, napr. o tom ze smrtozruti zapalia Brloh - to nebolo v knihe vobec
Tesim sa na posledne dva diely
-
mirak2
Hardcore addict
knihy precitane, s vynimkou poslednych dvoch, kazda niekolko krat...filmu cislo 6 davam 5/10....preco? nekonecna bezbreha nuda, film sa nesie v jednom tempe, emotivne vyvrcholenie knihy nechali asi iba na papieri...mi to pripada ako film z povinnosti, za peniaze sa ale kvalitny prepis knihy kupit neda (herci a efekty fajn, ostatne nie)
Poviem vám, že som od toho čakal trošku viac. V podstate je to fajn film, ale cítil som sa, že tomu chýbala nejaka hlbšia, pútava myšlienka, ktorá by ma držala pozorného až do konca. Niežeby som zaspával, len som niekedy strácal záujem. Je však možne, že je to výsledkom dočítania celej série, a tak ma prakticky nečakalo žiadne prekvapenie.
Pre mňa 7/10
Pre mňa 7/10