Harry Potter 6

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Steven666
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

včera som bol na tom v kine aj som spokojný. zo všetkých filmov z celej série bol tento najvtipnejší :) filmu dávam 8/10.
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

to je pravda že harry potter sedmine bude na dve časti?..
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

DeJF: je pravda ze mas ban na google? http://www.imdb.com/find?s=all&q=harry+potter&x=24&y=11
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Toy M@ch!n3 napísal:DeJF: je pravda ze mas ban na google? http://www.imdb.com/find?s=all&q=harry+potter&x=24&y=11
ano mam ban..
Mishiak
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Mishiak »

Dlllhyyy a nudnyyy sex v meste, posledny Potter nemal ani kusok potterovskej atmosfery, jedine, co mal s Harrym Potterom spolocne, boli postavy. fuj fuj fuj, a to som kedysi na Pottera nedal dopustit:P
JumperAL
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa JumperAL »

Uplne o nicom, som rad, ze som zato nevyhodil peniaze v kine. Nudne pasaze som preskocil a tak som to dopozeral do cca 40 min.
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

Akurat som dopozeral neaku TS verziu. Patku som videl asi mesiac dozadu a mam ju cerstvo v pamati a musim povedat ze bola lepsia. Celkovo ani sestka nebola zla co ma nastvalo ze akosi vynechali boj studentov so smrtozrutmi nakonci (aspon sa mi zda ze v knihe bol... alebo to bola 7?). Hodnotim 6/10
Mahonacik
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mahonacik »

Neviete kde sa to da pozret online na nete cely film ??
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Nedavno som dosiel z kina, dal som si dvojfilm - Moon a Pottera. Moon bol skvely, Potter povrdil, ze to s nim ide dole vodou. Cuaronova trojka bola skvela, mala perfektnu naladu, toto vsak bolo nudne a druhykrat si to istotne nepozriem.

//este doplnim, ze knihy o Potterovi som nikdy necital, takze kazdy film je pre mna vlastne novinkou a neviem porovnat vysledny film s kniznou predlohou.

DeJF: Staci hladat na IMDB...(popripade aj brat do uvahy moje bydlisko)
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

seth82 napísal:Nedavno som dosiel z kina, dal som si dvojfilm - Moon a Pottera. Moon bol skvely, Potter povrdil, ze to s nim ide dole vodou. Cuaronova trojka bola skvela, mala perfektnu naladu, toto vsak bolo nudne a druhykrat si to istotne nepozriem.
Možem OT ?...Nechapem že jaky Moon?..
Kissed
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Kissed »

Podľa mňa jediná časť čo za niečo stála bola 3-ka :?
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

zvonenie33 napísal:Akurat som dopozeral neaku TS verziu. Patku som videl asi mesiac dozadu a mam ju cerstvo v pamati a musim povedat ze bola lepsia. Celkovo ani sestka nebola zla co ma nastvalo ze akosi vynechali boj studentov so smrtozrutmi nakonci (aspon sa mi zda ze v knihe bol... alebo to bola 7?). Hodnotim 6/10
SPOILER kto necital knihu nech toto necita
Yates sa vyjadril ze v tejto casti nebudem boj studentov v rokforte pretoze bude v siedmej casti.

Inak film si zasluzi 8/10 bol uplne perfektny.
LLucia
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LLucia »

To je sranda ake uplne odlisne su nazory :D

Ja sa napriklad uplne zaobidem bez tych bojovych scen, a to aj vo filme, aj v knihe. Tej "romance" sa mi tam zdalo tak akurat, ved kniha toho bola plna, bolo jasne ze to dostane priestor vo filme.

Mozno som to spomenula, ale - hlavne ma tesi ze zo Snapea konecne nerobili idiota. Zaber kamery (na konci filmu) ako Snape naznacuje Potterovi ze "Shhh!" je pre mna jednym z najlepsich a je to klucovy obrat, Snape tym akoby pripustil Pottera na svoju uroven. Toto vo filme zatial nikdy nebolo.

Avsak musim povedat ze priznanie "I am the Half-Blood Prince" bolo zo strany pribehu/scenara dost sloppy pripravene, jednoducho odflaknute a silene. Trochu ma mrzi ze vo filme nedostali priestor kapitoly Phoenix Lament a White Tomb, ale to by deti asi neprezili.
JumperAL
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa JumperAL »

romantiky odtial podtial, toto uz bolo neznesitelne ako twilight.
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Taktiez som bol na tom vcera v kine, a hodnotim 7,5/10

Ja som fan HP, takze ma to nesklamalo, malo to dobru atmosferu, postavy (hlavne Ron bol skvely) si zahrali svoju ulohu fajn.

Ale tak zopar veci tam bolo prifarbenych, napr. o tom ze smrtozruti zapalia Brloh - to nebolo v knihe vobec :)

Tesim sa na posledne dva diely :)
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

knihy precitane, s vynimkou poslednych dvoch, kazda niekolko krat...filmu cislo 6 davam 5/10....preco? nekonecna bezbreha nuda, film sa nesie v jednom tempe, emotivne vyvrcholenie knihy nechali asi iba na papieri...mi to pripada ako film z povinnosti, za peniaze sa ale kvalitny prepis knihy kupit neda (herci a efekty fajn, ostatne nie)
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

Tak film uz mam doma stiahnuty v PC ale podla toho co tu citam a pozeram hodnotenie od vas tak sa zas nemam prehnane tesit :?
Talian
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Talian »

Nenasiel by sa link na megavideo bud z zeskym dabingom , alebo z ceskymi titulkami ?

Mozu byt aj slovenske :wink: :D :)
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Talian napísal:Nenasiel by sa link na megavideo bud z zeskym dabingom , alebo z ceskymi titulkami ?

Mozu byt aj slovenske :wink: :D :)
:aasmile9:
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Poviem vám, že som od toho čakal trošku viac. V podstate je to fajn film, ale cítil som sa, že tomu chýbala nejaka hlbšia, pútava myšlienka, ktorá by ma držala pozorného až do konca. Niežeby som zaspával, len som niekedy strácal záujem. Je však možne, že je to výsledkom dočítania celej série, a tak ma prakticky nečakalo žiadne prekvapenie.

Pre mňa 7/10
Napísať odpoveď