softverova otazocka :)

Informácie o software, ankety...
Hegi137
Amateur
Amateur

softverova otazocka :)

Príspevok od používateľa Hegi137 »

Takze dost casu travim s kamosmi na ventrile, keby niekto nevedel co to je tak je to komunikacny program nieco ako skype, pouzivam sluchadla s mikrofonom a ziadne repraky nemam zapojene, a ta otazka znie:

Ako by som mohol pustat tym kamosom hudbu z PC na ventrilo hm. jedno riesenie by bolo jednoducho cez repraky-pustim hudbu na reprakoch zapnem mikrak a pocuju to co ide v reprakoch, lenze ja chcem prist nato ako by sa to dalo zvladnut softverovo :roll: :idea:

som zvedavy na odpovede
ⓢⓐⓟⓛⓔⓡ
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ⓢⓐⓟⓛⓔⓡ »

www.radio.ipip.cz vyriesi tvoje problemy
Hegi137
Amateur
Amateur

sapler napísal:www.radio.ipip.cz vyriesi tvoje problemy
to je sice zaujimava vec ale nieje to presne to co som mal na mysli :) ,
ja chcem doslovne nieco co by mi prenieslo audio vystup na vstup, proste presne to co ide v sluchadlach aby mikrak odosielal na vnt 8)
weroro
Flash coder
Flash coder
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa weroro »

v nastaveniach si nastav v LINE - stereo mix a pojde ti to.. akurat ti zase nepojde mikrofon
Mirenko
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Mirenko »

Ahojte naskytol sa mi problém ako náhle som zapojil novy zdroj (Corsair TX 650W do pc tak sa divne spomalil procesor preto hovorím divne pretože hry idú bez seknutia ako normálne ale načítavanie dlho trvá, dlho trvá aj inštalácia hry, extrahovanie cez Winrar.Podla mňa inštalácia 7,5 GB hry nemá trvať 120 min. a tak isto aj extrahovanie. Pri inštalácii ukazuje procesor, že pracuje na 45%. Prvotnú zostavu mi robil známi ešte so 400W zdrojom teraz neviem či v biose kvôli slabému zdroju obmedzil výkon procesoru... neviem či sa to dá... teplotu procesora pri 2h zátaži ukazuje 57C... či výkon obmedzuje teplota...
Tak sa pýtam či to nemôže byť aj v software.
Hegi137
Amateur
Amateur

Mirenko napísal:Ahojte naskytol sa mi problém ako náhle som zapojil novy zdroj (Corsair TX 650W do pc tak sa divne spomalil procesor preto hovorím divne pretože hry idú bez seknutia ako normálne ale načítavanie dlho trvá, dlho trvá aj inštalácia hry, extrahovanie cez Winrar.Podla mňa inštalácia 7,5 GB hry nemá trvať 120 min. a tak isto aj extrahovanie. Pri inštalácii ukazuje procesor, že pracuje na 45%. Prvotnú zostavu mi robil známi ešte so 400W zdrojom teraz neviem či v biose kvôli slabému zdroju obmedzil výkon procesoru... neviem či sa to dá... teplotu procesora pri 2h zátaži ukazuje 57C... či výkon obmedzuje teplota...
Tak sa pýtam či to nemôže byť aj v software.
nic proti tebe a nehnevam sa lebo vydim ze mas len 7 prispevkou ale toto nepatri do tejto temy :) , sprav si vlastnu, hore mas tlacidlo "novatema" 8)
adox
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa adox »

kamoš nemal mikrofón a len tak zavolal cez ICQ a pustal si hudbu tak ja som pocul vsetky zvuky co on má v PC nevie či to bolo zle nastavené ale skúsiť možeš :D
Hegi137
Amateur
Amateur

weroro napísal:v nastaveniach si nastav v LINE - stereo mix a pojde ti to.. akurat ti zase nepojde mikrofon
ano toto je dobre riesenie, dakujem za radu :)
Napísať odpoveď