6220c problem
6220c problem
caute,mam nokiu 6220c a od kedy som tam dal novu pametovu kartu 8gb,tak vzdy ked mam zapojeny mobil k pc a davam tam nejaku hudbu,odpojim ho a dam obnovit skladby v prehravaci tak mi to spravi v pohode,ale potom mi uz nespusti ziadnu pesnicku.Problem sa vyriesi az ked restartnem foun.Tento isty problem ma aj spoluziak s n95-kou 8gb...tak asi nebude chyba v telefone.Neviete niekto co sa s tym da robit?
-
luto
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Zaklad problemu je, ze je to Nokia
. Ale nie vratme sa k problemu, aku znacku pametovej karty si si kupil. Ak je to Kingston ... problem sam o sebe, ale stretol som sa uz aj so Sandiskom, ze niektore karty su chybne od vyroby. Zacali to flakat.
Potom by som este doporucil aktualizovat SW v telefone. Najidealnejsie je original nokia-cky SW, nie tie kvazi blamaze od Operatorov. ...
Potom by som este doporucil aktualizovat SW v telefone. Najidealnejsie je original nokia-cky SW, nie tie kvazi blamaze od Operatorov. ...
-
Clean_Up
Professional
Vyskúšaj či to bude robiť aj s nejakou inou kartou (inej značky, kapacity atď.). Tiež som sa už stretol s tým, že Kingston karty niekedy nechcú dobre spolupracovať s telefónmi. Aj to aktualizovanie FW nebude na škodu. Ako už písal kolega vyššie daj si tam origo Nokia FW a nie tie paródie od operátorov. Ak chceš zistiť aký máš momentálne FW tak naťukaj *#0000#
-
Clean_Up
Professional
bushi > Vyskúšaj najprv nejakú inú kartu či to nepomôže. Kde si kupoval telefón? Orange, T-Mobile?
Arkaz > ty si teda expert! Ak ma telefón od operátora, tak asi ťažko dá LEN pomocou Nokia Software Updater origo Nokia FW
najprv si musí zmeniť Product Code pomocou NSS na nebrandovanú verziu a až tak si môže cez NSU updatnúť na origo FW!
Pre origo Nokia FW by mal byť Product Code: 0556423, v05.15
Arkaz > ty si teda expert! Ak ma telefón od operátora, tak asi ťažko dá LEN pomocou Nokia Software Updater origo Nokia FW
Pre origo Nokia FW by mal byť Product Code: 0556423, v05.15
-
Clean_Up
Professional
A čo konkrétne ti zamrzlo? Ja som napr. predvčerom nahadzoval origo FW do N95 8GB, tiež bola s T-Mobile zmenil som Product Code aktualizoval FW za cca. 10min. som mal v telefóne už origo FW bez akýchkoľvek problémov. Musel si spraviť niečo, zlé ak ti to zamrzlo. Dal si správny Product Code? Ako dlho si nechal robiť tú aktualizáciu, až si zistil, že to zamrzlo? Lebo ono to zo začiatku stojí ma mieste aj 5min. takže to môže vyvolávať dojem, že to zamrzlo.
-
Clean_Up
Professional
Zmeň Product Code a daj si tam origo Nokia FW a máš po problémoch, lebo aj keď ho dáš do servisu (zbytočne budeš mať ďalšiu pečiatku o oprave v záručnom, čo odradí kupujúceho, ak ho budeš chcieť niekedy predať), a aj tak ti doň dajú znova len ten T-Mobile FW a začne ti to robiť znovu. Neviem síce odkial si, ale ak s aktualizáciou nemáš dobré skúsenosti tak sa trebárs spýtaj aj tu či ti to niekto nespraví s tvojho okolia. Ako vravím je to otázka 10min.
-
Clean_Up
Professional
Stiahni si najprv program Nemesis Service Suite (NSS).
Odtial:
http://www.iskladka.cz/download.php?fil ... nss%29.zip
Nainštaluj ho. Pri inštalácií nič nemeň dávaj len next (ďalej). Keď ho nainštaluješ pripoj telefón k počítaču a zvoľ režim PC Suite! Zapni NSS má takú fialovú ikonku a postupuj v krokoch ktoré som ti vyznačil na obrázku. Pri PIATOM (5) kroku v kolonke Product Code vymaž ten čo sa ti tam objaví a nahraď ho týmto: 0556423 potom nezabudni vedla zaškrtnúť to okienko (bod 6), a potom daj Write (bod 7), aby ti ten kód prepísalo. Ak to takto všetko spravíš vypni NSS a znovu ho zapni a postupuj podla krokov, ALE len po KROK 4 (Read) a over si či ti ten Product Code prepísalo na ten 0556423. Potom už NSS vypni a aktualizuj FW cez Nokia Software Updater ktorý stiahneš zo stránky Nokia. Tam už máš všetko napísané čo a ako, ale nezabúdaj telefón pripájať k PC cez mód PC Suite!
Odtial:
http://www.iskladka.cz/download.php?fil ... nss%29.zip
Nainštaluj ho. Pri inštalácií nič nemeň dávaj len next (ďalej). Keď ho nainštaluješ pripoj telefón k počítaču a zvoľ režim PC Suite! Zapni NSS má takú fialovú ikonku a postupuj v krokoch ktoré som ti vyznačil na obrázku. Pri PIATOM (5) kroku v kolonke Product Code vymaž ten čo sa ti tam objaví a nahraď ho týmto: 0556423 potom nezabudni vedla zaškrtnúť to okienko (bod 6), a potom daj Write (bod 7), aby ti ten kód prepísalo. Ak to takto všetko spravíš vypni NSS a znovu ho zapni a postupuj podla krokov, ALE len po KROK 4 (Read) a over si či ti ten Product Code prepísalo na ten 0556423. Potom už NSS vypni a aktualizuj FW cez Nokia Software Updater ktorý stiahneš zo stránky Nokia. Tam už máš všetko napísané čo a ako, ale nezabúdaj telefón pripájať k PC cez mód PC Suite!