sorry , ale nemal som na to cas , a na predchádzajucich forach kde som chodil neboli taketo pravidla .Muffi napísal:
Harry Potter 6
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
Dobrý deň,
vitajte na našom fóre. Chceme Vás upozorniť, že na tomto fóre je nutné dodržiavať pravidlá, ktoré nádete tu: http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=6559
Poznámka: Táto správa je automaticky generovaná systémom, neodpovedajte prosím na túto správu. Ďakujeme.
Pokial viem, takuto spravu obdrzal kazdy...
//Na film sa mam ist pozriet zajtra, kamarat na tom uz bol a jeho hodnotenia prilis priaznive neboli. Ale tak ja to beriem tak, ze kedze som knihy necital tak ani nebudem mat asi take vysoke naroky. Nie ako pri Panovi prstenov.
vitajte na našom fóre. Chceme Vás upozorniť, že na tomto fóre je nutné dodržiavať pravidlá, ktoré nádete tu: http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=6559
Poznámka: Táto správa je automaticky generovaná systémom, neodpovedajte prosím na túto správu. Ďakujeme.
Pokial viem, takuto spravu obdrzal kazdy...
//Na film sa mam ist pozriet zajtra, kamarat na tom uz bol a jeho hodnotenia prilis priaznive neboli. Ale tak ja to beriem tak, ze kedze som knihy necital tak ani nebudem mat asi take vysoke naroky. Nie ako pri Panovi prstenov.
Ale Pán prsteňov je IMO na umelecky trochu inej úrovni, ako HP, preto sa nedá tak jednoducho sfilmovať pre spokojnosť všetkýchVigor napísal:
Na HP 6 sa už dlho chystám, počúvam chválu z jednej strany a kritiku z druhej...
-
tonek
Darca
včera som bol na tom, musím povedať, pretrtkane špecialnyma efektama, atd ale ako bolo povedané, hlbšejšejšia myšlienka tomu chybala. Kamoš tam zaspaval, vedla smradlavy pán vysvetloval svojmu synovi o čom bola kniha a hovoril mu(mi! kedže knihu som čital davno) všetko popredu, no a mna zaujimala slečna sediaca podomnou(a ten bohovy 5.1 efekt.)...tož tak, nebolo to nudné, nebolo to zaujímavé, pre fans HP povinnost, pre ostatných oddychovka. 5 som nevidel, neviem to porovnat. Dufam že 7(toto bolo 6?) prinesie od tohto new režisera poriadnu bombu. davám 8/10, aj ked normalne by som dal 7 ale ten pribeh z tej knihy, ak aj celá sága ja tak ppči že jednoducho... Keby počujem o Potterovi treti raz a aj to štylom JPP(jedna pani povedala) dal by som 7/10.
snaha producentov napchat tam zo vsetkeho trochu vyustila v konecny produkt nesurodej masy, zoskupenia na seba len letmo nadvezujucich scen, ktore by pre divaka neznaleho kniznej predlohy museli pososbit dost neucesane, co sa ale producenti zrejme snazili zakryt zbierkou specialnych efektov a pridanim par scen ktore v knihe neboli, ale su skvele na oko a na chvilu uchvatia, ked uz nic ine, aspon oko...avsak divak znaly predlohy bude len neveriacky krutit hlavou, fragmenty filmu mu budu zname, no bude toho tolko z roznych tem, ze zachyti sa sice to najpodstatnejsie avsak strati sa to caro knihy, ktore sa vsak doteraz aspon ako tak podarilo vo filmoch zachovavat, keby sa vynechali ne oko pekne sceny a veci co v knihe neboli a pridalo sa 20 minut film by mohol byt omnoho lepsi, 6(7)/10(+1bod za neznejsiu cast filmovych protagonistiek)
p.s. zaverecna "bitka" bola pre mna velkym sklamanim
p.s. zaverecna "bitka" bola pre mna velkym sklamanim
-
tomasito13
Star
To uz tu je sestka?Prva polovica filmu celkom nudna take keci bez nejakeho vaznejsieho deja v druhej polovici sa nieco konecne zacina diat.To uz nie je ten Harry Potter z jednotky alebo dvojky pre mladez a deti, ved to je uz horor!Slaby pribeh a dost nudy scenar.Osobne sa tesim na posledny diel a to Relikvie smrti part II.Dufam, ze tam to uz bude to prave orechove "jeho priatelia začínajú zomierať"....Sestka bola takym priemerom 5/10.
-
hojko
Site Admin
Vcera som bol donuteny ist na to do kina, hodinu a pol som sa mucil v kine, aby som to zvladol. Kedze som necital ani jednu knihu a nevidel ani jeden film (ak neratam zaciatok a koniec jednej casti - zaciatok niekde v autobuse v Londyne, koniec pri nejakych kamenoch, stred filmu som prespal), tak som prakticky nevedel do coho idem.
V kine bolo relativne teplo, takze nic prijemne na pozeranie filmu, okrem toho sa mi strasne chcelo spat, nehovoriac o nudnych scenach, ktore trvali dve hodiny a film bol pre mna uplne nezazivny, nicim ma neuputal, maximalne tak poslednych 20 minut sa dalo pozerat. Asi je to ale skor film pre ludi, ktori citali knihy a videli aj predosle casti, pretoze ak pride niekto ako ja, kto ani nevie o com to ma byt, tak bude unudeny a sklamany. Film ako taky hodnotit nebudem, pretoze ako som spomenul, je to skor pre fanusikov celej serie HP, ale vizualne efekty boli spracovane velmi dobre.
V kine bolo relativne teplo, takze nic prijemne na pozeranie filmu, okrem toho sa mi strasne chcelo spat, nehovoriac o nudnych scenach, ktore trvali dve hodiny a film bol pre mna uplne nezazivny, nicim ma neuputal, maximalne tak poslednych 20 minut sa dalo pozerat. Asi je to ale skor film pre ludi, ktori citali knihy a videli aj predosle casti, pretoze ak pride niekto ako ja, kto ani nevie o com to ma byt, tak bude unudeny a sklamany. Film ako taky hodnotit nebudem, pretoze ako som spomenul, je to skor pre fanusikov celej serie HP, ale vizualne efekty boli spracovane velmi dobre.
Ja som si to už konečne pozrel... mám zmiešané pocity, ani sa mi to nezdalo veľmi zlé, až na ten koniec (dosť nezáživný, dalo by sa to spracovať aj lepšie). Niektoré scény by mohli byť natočené trochu inak, niektoré mi tam chýbali, niektoré boli naviac ...
Dávam 7/10 (normálne by som dal len 6 ale stále to je Potter
)
Dávam 7/10 (normálne by som dal len 6 ale stále to je Potter