HALF LIFE 2 - Episode Two - problém s inštaláciou(OrangeBox)
-
rixo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
HALF LIFE 2 - Episode Two - problém s inštaláciou(OrangeBox)
Mám taký problém, že mám stiahnutý Orange box a keď otovorím súbor, je tam inštalačka a 9 .bin častí, ktoré majú všetky 650mb až na prvú, ktorá má 645...Pustím inštalačku a vhodí mi chybu a tam sa píše:
"The file ... could not be located in "C:/Program Files/Half Life 2 - Episode Two". Please insert correct disc or select another folder
Pomôže mi niekto?
K+ istá, lebo chcem si to zahrať a nič fur ttoto už mám z toho nervy.
Doplním, že normálny HL2 mi išiel v pohode a pokiaľ viem toto je len datadisk čiže to nemôže robiť problémy
"The file ... could not be located in "C:/Program Files/Half Life 2 - Episode Two". Please insert correct disc or select another folder
Pomôže mi niekto?
K+ istá, lebo chcem si to zahrať a nič fur ttoto už mám z toho nervy.
Doplním, že normálny HL2 mi išiel v pohode a pokiaľ viem toto je len datadisk čiže to nemôže robiť problémy
Datadisk nedatadisk, ale je to samostatna hra a originalne HL2 subory k hraniu nepotrebuje, tie potrebne si uz sama odtial vystrihla... Inak odporucam snad iny torrent.. je mozne ze sa to zle stiahlo, alebo mozno uploader to nahral blbo... este odporucam skusit to nainstalovat napr. do c:\hl2ep2 .. mozno tej instalacii robia problem dlhe nazvy ciest, aj ked je to nepravdepodobne.
Warez sa tu neriesi
Warez sa tu neriesi
Omg no... Dosli mi baterie vo vesteckej guli. Kedy tu hlasku vypise? pred alebo po instalacii ? je to nejaka rip verzia, alebo po odpakovani tych bin suborov tam je ISO? Nespecifikoval si, aky subor to nemohlo najst, ci tu hlasku vypise viackrat... 
Ako posledna moznost: skus tie bin subory pootvarat v napr. Powerarchiver ci WinRAR a vsetky ich odpakovat niekde do nejakeho adresara.. ak tam nie je ziadny iso image.
Ako posledna moznost: skus tie bin subory pootvarat v napr. Powerarchiver ci WinRAR a vsetky ich odpakovat niekde do nejakeho adresara.. ak tam nie je ziadny iso image.
-
rixo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Takže, som sa trochu pohol čo sa môjho problému týka, stiahol som asi 5 rôznych verzii HL2:ET a konečne sa mi ju teraz podarilo spustiť, všetko som si nastavil podľa môjho zvyku na hl dám start game>start new game>nič sa nedeje, stlačím to a vráti sa to naspäť do menu...To už fakt neviem čo môže byť:D ešte môžem skúsiť stiahnutť nejaký save a tak to pustiť...uvidíme
Stalo sa toto už niekomu?
Stalo sa toto už niekomu?