Ako vytvoriť lesk???
-
Marcos Corvin
Expert
Ako vytvoriť lesk???
Ahojte ľudia,
potreboval by som poradiť ako sa dá (cez čo sa dá) na určitý objekt na obrázku spraviť svetelný lesk (odraz)...
Vopred ďakujem za pomoc...
potreboval by som poradiť ako sa dá (cez čo sa dá) na určitý objekt na obrázku spraviť svetelný lesk (odraz)...
Vopred ďakujem za pomoc...
-
Marcos Corvin
Expert
Je tam príloha, ale ak chceš tu máš priamy link na obrázok, tak si to predstavuješ? Pozri návod z témy vyššie.
-
Marcos Corvin
Expert
Prosím Ťa, napíšte mi presný názov programu cez, ktorý to spravím...weroro napísal:to stym pohyblivym odleskom ide uplne lahko vo flashi.. cez masku a tween line
Vopred ďakujem...
Moment, teraz nemám poruke PS, ako je to s tým Lens Flare? Lebo tento pojem poznám len v súvislosti s filtrom Lens Flare a ten len pridáva také svetlo.. Ten Render - Lens Flare do vrstvy s písmom automatický pridá odlesk a potom to stačí len zanimovať a potiahnuť alebo ako? Alebo to spraví čistý odlesk (biely, bielo-žltý) na novú vrstvu a tou si už musím hýbať, uložiť si ju, kam chcem a tak? Lebo sa mi to zdá veľmi jednoduché.. Ak to spraví len odlesk (t.j. biely pásik) odporúčam skôr nástroj Obdlžník (Rectangle Tool) a aplikovať naň vhodný Motion Blur, poprípade ešte párkrát zduplikovať vrstvu a následne ich zlučiť.