prihody na bicykli

O športe...
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

prihody na bicykli

Príspevok od používateľa tomaxx_199 »

povedzte niejake prihody na bicykli co sa vam niekedy stalo napr. smyk, defekt, blato,´pokazeny bycikel.
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

No ja si raz po dazdi isiel dole jdnym kopcom v dedine kde byvam a chcel prudko zabocit na inu ulicu [90 stupnova zakruta] ako som v celkom dost velkej rychlosti zatacal tak mi bikom heglo ja som narazil na chodnik pri kraji cesty urobil duba a chrbtom narazil do steny domu. Tie domy boli totiz postavene hned za chodnikom. Mal som vtedy celkom dost stastie ze som si nepolamal chrbat.
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Pekne večer som sa išiel povoziť na bicykli, asi 5km od domova, čo čert nechcel, na konci trasy (dosť kruté stúpanie) som prehodil na ľahší stupeň, niečo tresklo a zrazu točím naprázdno.. Och, pekne som si zahrešil, srdce mi prestalo biť, pozriem sa dole, prehadzovačka rozdrbaná, reťaz spadnutá, hovorím si: Čo teraz? Do bicyklov sa nejak extra nevyznám, tak som to tam napravil len tak aby sa mohol spustiť dole kopcom.. Podarilo sa, potom ešte asi 2km po rovine, každých 50m som napravoval reťaz, neviem ako som došiel domov no.. Celý čierny od oleja samozrejme, ale stáva sa, aj také sú zážitky. Inak už by sa mala spraviť jedna súhrnná téma Cyklistika, lebo začínajú sa tu množiť témy o brzdách, zážitkoch, helmách, tlmičoch, výbere bicykla..
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional

no ja som raz nabural do garazu. a raz ne jednej starej bycikly som nabural a bol defekt, osmicka, a nieco poohybane. a este mierne zahnuty garaz.

raz som spravil 10m smyk. guma piskala, smrdelo a pekne som to scuchal. moj kamarat raz isiel velmi rychlo do kamarata a chcel pred jeho domom ubrzdit dal brzdu a zacalo to smykat a presmykoval cely pozemok. bol dym, piskanie, + diera v plasti. isiel a o par metrov buchla guma na celu ulicu. prisiel domov aby isiel opravit a tam bola taka diera.
leaded
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa leaded »

Na to rád spomínam .. išli sme s kamaratom domov a on išiel predomnou kedže chcel odbočit tak mi vošiel do cesty a ja som si to strihol rovno na nho a podarilo sa mi pekne salto :P ale odniesla si to moja polamana ruka :(
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

ja som sa ako 10 rocny spustil na liberte z kopca pri nasej skole.spustit sa bolo lahke ale potom zabrzdit s tym starym noznym sposobom bolo trosku horsie...preletel som cez asi 1,50m plot a moje stehno bolo potom fialove namiesto bieleho :)
peYko
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa peYko »

Zazitky na bajku? Defekty a podobne srandy nema vyznam spominat, ale tak dvakrat som na bajku vychytal take blato, ze zrazu mal o 10 kil naviac, kolesa sa jaksi zasekli, okolo brzd tolko bordelu ze dovi, no a chod s tym domov :D
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gepid »

Mne sa poskladala skladačka (asi soby 20) keď som išiel dole kopcom :D:D
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional

peYko napísal:Zazitky na bajku? Defekty a podobne srandy nema vyznam spominat, ale tak dvakrat som na bajku vychytal take blato, ze zrazu mal o 10 kil naviac, kolesa sa jaksi zasekli, okolo brzd tolko bordelu ze dovi, no a chod s tym domov :D
:lol: :lol: :lol: to sa aj mne stalo ale isiel som uz aj cez potok. aj po trave
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

tomaxx_199 napísal::lol: :lol: :lol: to sa aj mne stalo ale isiel som uz aj cez potok. aj po trave
respekt isiel si po trave :happyrespect: :happyrespect:

:smt080
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Raz som išiel s bratrancom vyskúšať jeho nové bicykle, ktoré dostal aj s bratom. Mohol som mať asi 10 rokov. Chvíľu sme sa bicyklovali a pred nami sa objavil trošku dlhší a strmý kopec. Tak sme bez zastavenia pokračovali ďalej, trochu som sa rozbehol, už som išiel dosť rýchlo, tak som chcel ubrať, ale nenahmatal som brzdy :shock: Tak som iba naprázdno stláčal ruky, keď zrazu ma to hodilo dopredu a bicykel padol na mňa...Stlačil som brzdu - ale ľavú :D Nič vážne sa mi našťastie nestalo a keď som sa pozrel na brzdy, boli vytočené smerom ku kolesu a strašne malé. Toto bol zatiaľ aj môj najvážnejší pád na bicykli :)
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

slepota slepota a slepota :D.. no ja som raz isiel po ulici a kamos nieco na mna krical tak som sa pozeral na neho a zrazu buch a bol som na prednom skle auta :D nastastie stojaceho autu ani mne sa nic nestalo ale bicykel si to trochu odniesol "mensia" osmicka na prednom kolese :D zlomeny volant...
to bolo take dost brutalne potom sa mi stalo este ked som bol dost maly a isiel som na takom srote sa mi roztrhla retaz a som spanikaril nejako stocil volant a rovno som sa "napychol" na koniec volantu s bruchom teda mal som tam len taku malu ciaru a to bolo vsetko takze nastastie nic take hrozne.. potom este sa mi stalo ked som robil kona tak som nejako presvihol a padol na chrbat a vybil som si dych.. a take podobne pady tych bolo velmi vela..
Gajdy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Gajdy »

nuz rezal som si to dole kopcom a dakim zazrakom my spadla retaz tak som kukal nato ako kukucku z zrazu som narazil na mostik cez garat preletel som cez riaditka a bycikel sa my spadol na hlavu postavil som sa a hned tam boli ludia ktory ma brali do nemocnice (vdaka im zato)
vrtulnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vrtulnik »

Mne osobne sa nic take vazne nestalo, vdaka bohu... :)
Ale kamarat skusal, aky je tvrdy asfalt :D ...isli dvaja za sebou dost rychlo po hlavnej a prvy zabrzdil a druhy to neubrzdil, tak na*ebal do neho zo zadu a preletel cez neho a padol na cestu, mal stastie, ze neslo ziadne auto.
Odnieslo si to polamane zapestie. :)
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

Ozaj teraz ma napadlo co sa stalo bratrancovy. Ak je tu niekto kto byva v Ziline tak isto pozna aka je cesta od Zil. Univerzity na Solinky pre tych ktorych nie tak zhruba popisem. Univerzita lezi na vrchu celkom dost vysokeho kopca vedie tadial normalna cesta pre auta okolo cesty je lesopark cize plno stromov. Je to dost strme a su tam aj ostre zakruty. Moj bratranec isiel tadial na bycikly - samozrejme ako velky hrdina sa snazil ist co najrychlejsie [ked mi to opisoval tak vravel ze isiel cez 50 nieco] zrazu ked mal vytocit jednu z tych ostrejsich zakrut tak zistil ze mu nejde otocit volantom ze ma privelky odpor vzduchu. Brzdit sa snazil ale to mu moc nepoomohlo [logicky] a efekt bol taky ze vyletel z tej cesty a kedze na kraji bol obrbnik tak z bycikla spadol a rovno medzi stromy. Tam mal neuveritelne stastie ze ziadne netrafil a skoncilo sa to "len" vykbenym ramenom a tym ze bol cely dokrvaveny a este sa mu aj rozbil mobil takze si nemal ani ako zavolat sanitku. Preto sa v takomto stave dotackal domov ke ho zobrali do nemocnice. Bycikel bol samozrejme na srot.
Toto je asi najhorsia prihoda co som pocul.
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

No raz ked som bol este maly fagan a upgreadoval som si svoj prvy bicykel Demu PRO, menil som brzdy, plaste, boudeny atd. no a uz mi len chybali brzdove platnicky. No ale kedze som nemal nove kupene, ale moj ujo mal na svojom biku nove, tak som si ich vymenil. (som ja ale hovedo :D ) No ale zabudol som na dost dolezitu vec, a to dotiahnut mu tie stare na jeho bicykli. Takze ked brzdil platnicky sa len posunuli a nic nebrzdili. No a presne toto sa aj stalo. Pred dakou krizovatkou zabrzil len brzdy akosi nic tak v poslednej chvili to moj ujo poriesil tak, ze sa vyvalil na cestny ostrovcek. Som si myslel ze ma vtedy asi zabije, hmm vlastne to asi odvtedy ma neznasa :D
iceman1414
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa iceman1414 »

ja ked som chodil este na ZS som si dal s kamosom preteky po dedina a nechtiac som oskres riaditelke ZS skodovicu
Napísať odpoveď