ako komunikujete vo vzťahu?
-
19_L\/x0r_19
Novice
ako komunikujete vo vzťahu?
možno že sa to tu už riešilo v minulosti nekde........Myslím ked sa nedá osobne stretnúť so slečnou dajme tomu (den-dva, dovolenka, intrák)......tak ste v telefonickom kontakte každý deň? píšete si sms? alebo telefonáty? Samozrejme, ked je tam tá zamilovanosť, chémia na začiatku vzťahu, tak to je o inom, to je kontakt stále.........Mňa zaujíma skôr pri dlhšom vzťahu ako je to s touto komunikáciou....
Pri dlhsom vztahu je to pre mna rovnake ako na zaciatku - udrziavam kontakt, chcem pocut jej hlas. 
Facebook, iCQ su prinosom...
Ja osobne mam vyhodny pausal v T-Mobile, takze ja pisem, volam velmi casto.
Ked uz nemas rozpocet ozvat sa kazdy den aspon treba raz za cas napisat nieco zmysluplne, plne citov ktore k nej citis. To tiez pomaha.
Facebook, iCQ su prinosom...
Ja osobne mam vyhodny pausal v T-Mobile, takze ja pisem, volam velmi casto.
Ked uz nemas rozpocet ozvat sa kazdy den aspon treba raz za cas napisat nieco zmysluplne, plne citov ktore k nej citis. To tiez pomaha.
-
19_L\/x0r_19
Novice
No tak som to nemyslel. Ked ma tvoja priatelka Facebook, tak si mozete napisat aky mala den ked ste boli v odluceni, porozpravate sa aspon tak, netvrdim ze mas vypisovat ze ju lubis19_L\/x0r_19 napísal:samorejme, ono to treba tú komunkáciu.....tie sms to je určite len na dobro veci, " zmysluplne popísať čo cítiš "....ale na druhej strane, hentaké internetové komunikácie, to je také...vieš.....písať si vzájomne ako ju ľúbim a podobné veci....to mňa velmi neberie.....
My sme spolu 17 mesiacov a stále si voláme každý deň asi tak hodinu. (Pracovná vyťaženosť a vzdialenosť od seba 130 km!) Nevieme sa dočkať víkendu, kedy sa zasa uvidíme a budeme konečne zasa fyzicky spolu. Keby som ju cez deň nepočul, nebol by to deň, ale čierna diera!!! SMS si píšeme ráno, aby sa nám začal príjemne deň s pocitom, že tam niekde ďaleko je človiečik ktorý toho druhého veľmi MILUJE... 
-
19_L\/x0r_19
Novice
Nemá FB....takto to máš pravdu, na to Facebooku by to bolo o inom....mne je len z hentoho zle vieš ked na pokeci napíklad vidí človek ako si dávajú teen páriky "ASCII art" komentíky ako sa milujú, fotoalbumíky všeliaké....z toho mi je zle vážne....to som myslel tou "internetouvou" komunikáciou...Slayter napísal:No tak som to nemyslel. Ked ma tvoja priatelka Facebook, tak si mozete napisat aky mala den ked ste boli v odluceni, porozpravate sa aspon tak, netvrdim ze mas vypisovat ze ju lubis
Dnes si to na pokeci ako daná osoba miluje a cmuka dalsiu osobu pisu osoby , ktore sa este ani nevideli a len si pisu aj to raz za nedelu ...
príklad komentu v profile :
Ahojky moje mawickeeeee , ani nevies ako ta mááám mvooooc radaaaa , straswne som si ta oblubila , aj ked sme sa este nikdy nevideli (
) mam ta strasne rada , viem ze si fajn xalan .
KISS FOR Júúúúú , CMUQUEEEES
Ahojky moje mawickeeeee , ani nevies ako ta mááám mvooooc radaaaa , straswne som si ta oblubila , aj ked sme sa este nikdy nevideli (
-
19_L\/x0r_19
Novice
No to je pravda veru.....z toho sa až žalúdok dvíha.....a to si ešte ten žargón pokecový nevystihol.....tam niekedy to aj extrémnejšie býva.....to je problém čítať normálne niekedy.....Talian napísal:Dnes si to na pokeci ako daná osoba miluje a cmuka dalsiu osobu pisu osoby , ktore sa este ani nevideli a len si pisu aj to raz za nedelu ...
Ahojky moje mawickeeeee , ani nevies ako ta mááám mvooooc radaaaa , straswne som si ta oblubila , aj ked sme sa este nikdy nevideli () mam ta strasne rada , viem ze si fajn xalan .
-
triple
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
my sme spolu 10 mesiacov a sme v kontakte stále doobedu ked som v práci tak jej zavolám každé ráno že už som došiel v poriadku (to sa stalo pravidlom po mojej havírii aby bola kludná) pak mi ona napíše ked príde do práce aby som si bol istý že sa jej cestou nič neprihodilo.
cez prácu väčšinou nejaká ta smska pri info ako daný den ubieha, čo sa také stalo .. alebo aby sme sa dohodli ako po práci a pak sme spolu..
ked niesme spolu celý den tak jej volám ked je na to príležitosť bo väčšinou niesme spolu ked jeden alebo druhý má niečo "dôležitejšie"
a samozrejme smska na dobrú noc nesmie chýbať
cez prácu väčšinou nejaká ta smska pri info ako daný den ubieha, čo sa také stalo .. alebo aby sme sa dohodli ako po práci a pak sme spolu..
ked niesme spolu celý den tak jej volám ked je na to príležitosť bo väčšinou niesme spolu ked jeden alebo druhý má niečo "dôležitejšie"
a samozrejme smska na dobrú noc nesmie chýbať
volal som vždy, keď som mal v práci chvíľu čas, aj keď niekedy len na 5 minút. Keď sa nedalo, tak sme si nechávali odkazy na icq. A samozrejme občas sms, keď som bol napríklad na nejakom stretnutí alebo porade, nemohol som volať a nudil som sa. Ale v prvom rade to boli telefonáty, tam sme sa rozprávali aj vyše hodiny ak sa dalo.
-
winni
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
3 mesiace a sme spolu kazdy den, samozrejme obaja chapeme ze keby sme spolu stale tak si casom lezeme na nervy a prave vdaka tomu sa kopec vztahov aj rozpada, preto nieje na skodu ked niekto ide na tyzden prec alebo podobne
sme si ptm vzacnejsi sak to poznate... vtedy je to tak ze spojenie len cez ICQ aj to s trochou stastia ak ju zastihnem prihlasenu
.. a naopak... ale zniest sa to da ak myslim na to ze uz "len" niekolko dni a vrati sa
...