Grand Theft Auto: San Andreas
Ziadny trapas. Mna zacala hra uz trocha nudit, tie blbosti sa mi naozaj zbierat nechcelo, tak som si stiahol CarSpawner, hodil som si cheat na 6 hviezdiciek a nesmrtelnost
To bolo super ked ma nahanali tanky 
Prechadzat hru s cheatmi a potom sa chvalit, ze som ju presiel, to je trapas. A nie sprijemnit si hru, zabavit sa
btw. Ak si to presiel na 98% tak
, ja som mal nejakych chabych 75%? (nepamatam uz)
Prechadzat hru s cheatmi a potom sa chvalit, ze som ju presiel, to je trapas. A nie sprijemnit si hru, zabavit sa
btw. Ak si to presiel na 98% tak
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Zaujimavy graficky patch pre GTA SA
Web:
http://boris-vorontsov.narod.ru/download_en.htm
Screenshots:
Web:
http://boris-vorontsov.narod.ru/download_en.htm
Screenshots:
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
Royalflush
Guru wannabe
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Dá sa získať tak, že v tej chvíli keď ho ukradneš si ho pôjdeš hneď zaparkovať do CJ-ovho domu a potom sa zabiješ a keď sa opäť objavíš mal by tam byť...aspoň mne to tak fungovaloQuiKy napísal:To auto co je v poslednej misii ten policajno vojensky hasicky voz sa neda nijak ziskat??? ziadny cheat? nic? len v tej misii sa da nanom ist?
da sa spawnut cez carspawner, vo vehicles.ide si ho najdes a zistis si jeho id
je uplne v poslednej misii, s nim prerazis dieru do steny aby si sa dostal do vnutra, v podstate preraz s nim tu stenu a chod ho zaparkovat do garaze, dokonci misiu a mozes ho mat aj bez cheatov
//autoeditácia príspevku ( 27 Jul 2009, 17:27 )
upol som ti carspawner, id auta je 601, spustis hru a potom tento program napises donho 601, v hre stlacis ctrl+s a auto ti padne z neba
je uplne v poslednej misii, s nim prerazis dieru do steny aby si sa dostal do vnutra, v podstate preraz s nim tu stenu a chod ho zaparkovat do garaze, dokonci misiu a mozes ho mat aj bez cheatov
upol som ti carspawner, id auta je 601, spustis hru a potom tento program napises donho 601, v hre stlacis ctrl+s a auto ti padne z neba
- Prílohy
-
- GTA-SA.CarSpawn-Trainer v1.1.rar
- (6.31 KiB) 87 stiahnutí
jeee dikesSyfon napísal:da sa spawnut cez carspawner, vo vehicles.ide si ho najdes a zistis si jeho id
V adresari kde mas gta chod do adresara data a najdi si subor vehicles.ide, ked si ho pozries mas tam uplne vsetky vozidla v hre, dolezite je to trojcislie, hned na zaciatku riadku. No ale ked si spawnes vlak hra zmrzne 
To lietadlo konkretne nie, ale urcite ti bude stacit Andromada, lietadlo, ktore sa vyskytuje v misii ked musis na motorke vbehnut do lietadla. Jeho id je 592
HF
To lietadlo konkretne nie, ale urcite ti bude stacit Andromada, lietadlo, ktore sa vyskytuje v misii ked musis na motorke vbehnut do lietadla. Jeho id je 592
-
Tomáš666
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
To nie je to iste litadlo, to je AT-400. To je osobne lietadlo a Andromeda je nákladné. Tu som zatiaľ nikde nenašiel v hre zaparkovanú.Shamway napísal:to velke lietadlo co je v ukazke sa nachadza v Las Venturas na letisku. Vzadu je taky velky hangar, chvilu pockas kym sa dvere otvoria a mozes lietat kolko chces