Digi TV vs. Magio
-
nejakymarko
Addict
-
nejakymarko
Addict
-
Black.Raven
Medium Star
počujem len samé zlé ohlasy na digi.
z vlastnej skúsenosti vravím, že digi je tá správna voľba (cena/výkon).
U digi-tv som od začiatku jej fungovania a môžem povedať, že po technickej stránke sa to o dosť zdokonalilo. Pravda je, že pri búrkach sem-tam zkockovatie obraz, ale nieje to nič strašné.
Programov je tam tak akurát a vôbec neľutujem, že nemám nejaký magio box.
S tým satelitom súhlasím, že je zlou voľbou. Dôvodom je, že je príbliž blízko obzoru. Preto je trocha náchlivejší voči rušivým vplyvom (hustá aglomerácia, lesy...)
Ale inak Digi-TV rulezzz
Programov je tam tak akurát a vôbec neľutujem, že nemám nejaký magio box.
S tým satelitom súhlasím, že je zlou voľbou. Dôvodom je, že je príbliž blízko obzoru. Preto je trocha náchlivejší voči rušivým vplyvom (hustá aglomerácia, lesy...)
Ale inak Digi-TV rulezzz
Dost smele tvrdenie. Casto na strechach vidim TPcka, ktore su tam necele dva roky a odskakuje z nich izolacia, zateka do nich (ano, do kablov, proste sa chovaju ako trubicka s vyplnou), lamu sa. Zalezi od kabla, ale lepsie je pouzit outdoorove TPcko. Po tom co som za svoju prax videl si trufnem povedat, ze v tomto nema cenu setrit.GothaR napísal:Nie nebude, je zaizolovany, vadit mu bude mozno iba slnecne ziarenie a aj to sa prejavi az po rokoch, takze realna hrozba podla mna neexistuje. Teda pokial neberieme do uvahy mechanicke poskodenie.
Ad Magio: Kvalita magia je silne zavisla od lokality. Su miesta kde obraz nedosahuje ani kvalitu youtube a su miesta, kde to chodi dobre. Ja osobny by som magio nikdy nechcel - este som nevidel taky kus, ktoreho vystup by bol natolko kvalitny, ze by som ho chcel mat v akejkolvek plazme doma. digi je sice tiez looserovina, ale pokial das dostatocne velky tanier (nie tie 60cm co davaju oni a potom im vypadava signal), tak v principe nemas co pokazit. A kvalita obrazu je rozhodne lepsia ako magio (i ked, nieje prevratna).
a po DIGI si ideš čo dať ???Dajjdo napísal:Keď tu dorazia Optické siete tak sa naveky rozlúčim s DIGI TV. Ma môžu bozať v ri*. Mal som už 3x pokazený BOX. Vždy mali prísť poň a aj tak som si ho musel zaniesť sám do ZA. ZBOHOM DIGI
-
Andreso
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Moja skúsenosť s digi?
+cena
+počet kanálov
+dobrá cena
---------------
-zlý príjem kanálov-a to dosť často
-prehrievajúci sa STB-niekedy proste prestane čítať kartu
-technik často zle nastaví talíř, treba sa s tým potom pobaviť
-po roku odišiel 1 ovládač
-žiadne atualizácie, katastrofálny firmware v STB
No na ten čas, čo som pri TV mi to vyhovuje, no keď chcem ozaj niečo pozieť a nie je signál...
+cena
+počet kanálov
+dobrá cena
---------------
-zlý príjem kanálov-a to dosť často
-prehrievajúci sa STB-niekedy proste prestane čítať kartu
-technik často zle nastaví talíř, treba sa s tým potom pobaviť
-po roku odišiel 1 ovládač
-žiadne atualizácie, katastrofálny firmware v STB
No na ten čas, čo som pri TV mi to vyhovuje, no keď chcem ozaj niečo pozieť a nie je signál...