Preinštaluj si ovladače od grafickej karty,a pôjde ti to normálne.S_N_I_P_E_E_E_R napísal:kluci tak toto mi pise moje CSko ked to spustam v OpenGL:
a ja to potrebujem hrat cez OpenGL, pretoze cez Software to nwm hrat a cez D3D mi to seka jak slak..kto mi helfne s tym??
Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
-
S_N_I_P_E_E_E_R
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
S_N_I_P_E_E_E_R
Light Expert
Bože,logické však keď máš lacnú Intel grafickú,ktorá nepodporuje Opengl čo očakáváš?S_N_I_P_E_E_E_R napísal:ked stlacim Cancel tak ma to vyhodi do Winu a nic sa nedeje....a mam najnovsie ovladace grafiky
-
S_N_I_P_E_E_E_R
Light Expert
-
Andrew007
Guru wannabe
Caute, hladam nejaky navod kde je popisane ako nahodit "hole" csko na Linux resp. ftp, v google som nasiel iba toto
http://www.linuxclan.org/index.php?l=&m ... ticle&id=5
Ma niekto nejaky lepsi navod, nejaky "step by step"
http://www.linuxclan.org/index.php?l=&m ... ticle&id=5
Ma niekto nejaky lepsi navod, nejaky "step by step"
Toto je maximálne zbytočné, nejde o to ako sa volajú ale o to čo s nimi dokážeš.*AnndY_ napísal:Ahojte..hľadám súbor, ktorý mi zmení názov zbraní keď si kupujem na originálne názvy...teda, že tam budem mať presné oficiálne názvy tých zbraní a nie len awp a tak..ďakujem
-
KaptMichal
King
čaute, chcel by som sa spýtať ako zistím či mám verejnú IP? Možno trochu odveci ale týka sa to HLDS servera takze preto som to hodil sem. Ide o to že pokým som mal starý(prvý) router tak som mohol spraviť srvr a všetko išlo ako malo, ale odkedy som mal druhý a tretí router tak sa to už nedá. Dynamika mi ostala ale táto "verejnosť " bohužiaľ nie. BTW Dala by sa nejako zmeniť keďže net som nemenil, len routre? Ďakujem.
To, že som ti to napísal neznamená, že ti neviem pomôcť.*AnndY_ napísal:Tak ja viem...a presne toto som nechcel počuť..tak keď nevieš poradiť, tak nepíšvďaka..
http://www.fileplanet.com/136053/130000 ... n-Name-Fix
-
hudkinson
Expert
a nastavit smerovanie portov v routeri si neskusal? nasmeruj si port 27015 alebo aky potrebujes pre server a malo by to istKaptMichal napísal:čaute, chcel by som sa spýtať ako zistím či mám verejnú IP? Možno trochu odveci ale týka sa to HLDS servera takze preto som to hodil sem. Ide o to že pokým som mal starý(prvý) router tak som mohol spraviť srvr a všetko išlo ako malo, ale odkedy som mal druhý a tretí router tak sa to už nedá. Dynamika mi ostala ale táto "verejnosť " bohužiaľ nie. BTW Dala by sa nejako zmeniť keďže net som nemenil, len routre? Ďakujem.
-
KaptMichal
King
-
johnykilla
Light Star
Ak mas aku taku znalost anglictiny odporucam www.portforward.com
-
hudkinson
Expert
musis sa prihlasit do routera cez web rozhranie, najcastejsie je IP routera 192.168.1.1, a tam hladaj nieco ako port forwarding alebo firewall rules, skus napisat aky mas presne routerKaptMichal napísal:Ok, dik skusim. A jedna malickost - Kde sa to meni??