problem s dievcatom

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
boy157
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa boy157 »

chlapce zlaty...ty ju chces spat a doteraz si uzivas s inymi...ked ju tak lubis ten rok by si si neuzival ale urcite by si si nasiel nejaky ten sposob vratit sa ku tej svojej. Ty si len fakt pekne krasne uzivaj a chuda dievca nechaj na pokoji...neboj teba to prejde ...a najdes si nejaku neskor ktoru budes lubit
Slayter
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Slayter »

Vies co poviem ti to na rovinu lebo presne takyto typ ludi ako si ty neznasam:

Nemal si sa naj**at, nemal si robit blbosti, bozkavat sa s niekym inym, ved co chces? A to si dovolis tvrdit ze ju lubis?

Boze moj ser na to aj tak este nie si evidentne zrely pre vztah :roll: :lol:
haha11
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa haha11 »

cosastaras: zamysli sa nad svojím konaním. Potom sa zobuď!!!
Loomy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Loomy »

ved ma len 16,... v tom veku sa urcite o nic vazne nepokusa :)
a podla mna je pekne mat taky ideal, ktory bude hladat aj u inych babach
no ale ked mu napisala ze ho lubi, tak asi nieco chce
tak nazaciatok by si s nou mal byt dobry kamarat a uvidis ako to pojde dalej
miobe
Novice
Novice

Príspevok od používateľa miobe »

Jedine co ti zostava tak to je snazit sa a bojovat o nu ale musis vidiet aj ty urcitu zmenu u nej ked tam nic nieje tak to je zbytocne
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

cosastaras napísal:ved ja si aj uzivam... ona o tom nevie :D ale teraz sa bavime o inom.. co robit aby prisla nspat :P
ty sa v provom rade nemáš čo v 16 - tich ožierať na baderu.. si ešte zasran a už sa snažíš riešiť dospelácke veci.. jo si borec ked chlasceš, sexuješ a "riešiš" "ženské" - nehnevaj sa na mna ale v prvom rade sa snaž dospieť a potom rieš takéto pi.....y

neber to v zlom ale ako radu

ty vole asi som už aj ja old school
Loomy napísal:no ale ked mu napisala ze ho lubi, tak asi nieco chce
jj 15-ročná baba povie že ho ľúbi - to predsa len niečo znamená :)
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

triple napísal:jj 15-ročná baba povie že ho ľúbi - to predsa len niečo znamená :)
Ja si myslim, ze toto forum sa zaplna uplne trivialnymi a hlupymi temamy, vdaka Nicki a expertovi na alkohol.

Mala byt registracia 18+ a hotovo, to nie je normalne uz.
it_novice
Expert
Expert

Príspevok od používateľa it_novice »

Slayter napísal:Ja si myslim, ze toto forum sa zaplna uplne trivialnymi a hlupymi temamy, vdaka Nicki a expertovi na alkohol.

Mala byt registracia 18+ a hotovo, to nie je normalne uz.
Nie vzdy je to o veku.... skor by to chcelo dajaky test na overenie inteligencie a potom povolovat pristupy k roznym temam.....

a k teme .... Myslim ze ked si chces uzivat tak ju nelubis.... a asi ani nevies co to lubit je....
cosastaras
Novice
Novice

Príspevok od používateľa cosastaras »

Viete čo, radšej tu už nič nenapíšem, s vami sa nedá... a čo, že mám 16?? čo teraz, teraz som menej vyspelý.. nie nie som.. vyzerám na viac a nesprávam sa ako decko a tamto, že si užívam to bolo mienené tak, že si užívam teraz pokiaľ s ňou nechodím tak ?? a vaše tzv. dospelácke reči si nechajte pre seba..
Kufor
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kufor »

ide skor o to, ze v jednom poste napises, ako si do nej zalubeny az po usi a v dalsom spomenies, ako si uzivas za jej chrbtom.. tie dve veci mne osobne dokopy nejdu..
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

mne cela tato tema aj s jeho nickom pripada skor tak,ze nepotreboval radu ale potreboval sa pochvalit ze aky je kanec a ocakaval ako ho vsetci budeme obdivovat... co mu nevyslo :roll:
it_novice
Expert
Expert

Príspevok od používateľa it_novice »

cosastaras napísal:...vyzerám na viac a nesprávam sa ako decko ....
dost dobre......

k teme: tie nase dospelacke reci mozu byt pre teba dospelacke iba ak si decko.... inak by pre teba mali byt normalne a lahko pochopitelne
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

cosastaras napísal:Viete čo, radšej tu už nič nenapíšem, s vami sa nedá... a čo, že mám 16?? čo teraz, teraz som menej vyspelý.. nie nie som.. vyzerám na viac a nesprávam sa ako decko a tamto, že si užívam to bolo mienené tak, že si užívam teraz pokiaľ s ňou nechodím tak ?? a vaše tzv. dospelácke reči si nechajte pre seba..
áno si menej vyspelý a je to normálne.. skôr nieje normálne že sa ožieraš namiesto toho aby si sedel doma a robil si domáce úlohy a hral sa so spidermanom.
b.o.b.i.k
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa b.o.b.i.k »

Souhlasim se vsema nazorama, ktery tady padly prede mnou. Jeste bych doplnil: Ano, je krasny, ze si uzivas "jen, kdyz s ni nejsi", ale tobe to pripada normalni? Pokud o nekom tvrdis, ze ho milujes a chces ho ziskat, tak si za tim sakra jdi! Delej pro to vsechno, snaz se. Bez snahy v dnesnim svete opravdu nic dobryho neziskas, ver mi. Chces babu ziskat zpatky, ale pritom si uzivas s jinyma? To je normalni? Prijde ti, ze opravdu nekoho milujes? Mne totiz ne. Zamilovany clovek ma totiz oci jenom pro "tu jednu vyvolenou" a nesahne na jinou, dokud neziska to, po cem touzi. Tak vypada podle me normalni zamilovany clovek. Co na to ostatni?
Blackangel
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Blackangel »

b.o.b.i.k napísal:Souhlasim se vsema nazorama, ktery tady padly prede mnou. Jeste bych doplnil: Ano, je krasny, ze si uzivas "jen, kdyz s ni nejsi", ale tobe to pripada normalni? Pokud o nekom tvrdis, ze ho milujes a chces ho ziskat, tak si za tim sakra jdi! Delej pro to vsechno, snaz se. Bez snahy v dnesnim svete opravdu nic dobryho neziskas, ver mi. Chces babu ziskat zpatky, ale pritom si uzivas s jinyma? To je normalni? Prijde ti, ze opravdu nekoho milujes? Mne totiz ne. Zamilovany clovek ma totiz oci jenom pro "tu jednu vyvolenou" a nesahne na jinou, dokud neziska to, po cem touzi. Tak vypada podle me normalni zamilovany clovek. Co na to ostatni?
plne suhlasim stebou a skus sa toľko neozrierat.. mysli na nu pritom prekonas to nemusis pit teda mozes ale nemusis toľko aby si robil kraviny. Pokial niekoho skutocne milujes tak spravis cokolvek aby si tu osobu ziskal!!!!
Napísať odpoveď