problem s dievcatom
chlapce zlaty...ty ju chces spat a doteraz si uzivas s inymi...ked ju tak lubis ten rok by si si neuzival ale urcite by si si nasiel nejaky ten sposob vratit sa ku tej svojej. Ty si len fakt pekne krasne uzivaj a chuda dievca nechaj na pokoji...neboj teba to prejde ...a najdes si nejaku neskor ktoru budes lubit
-
triple
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
ty sa v provom rade nemáš čo v 16 - tich ožierať na baderu.. si ešte zasran a už sa snažíš riešiť dospelácke veci.. jo si borec ked chlasceš, sexuješ a "riešiš" "ženské" - nehnevaj sa na mna ale v prvom rade sa snaž dospieť a potom rieš takéto pi.....ycosastaras napísal:ved ja si aj uzivam... ona o tom nevieale teraz sa bavime o inom.. co robit aby prisla nspat
neber to v zlom ale ako radu
ty vole asi som už aj ja old school
jj 15-ročná baba povie že ho ľúbi - to predsa len niečo znamenáLoomy napísal:no ale ked mu napisala ze ho lubi, tak asi nieco chce
Ja si myslim, ze toto forum sa zaplna uplne trivialnymi a hlupymi temamy, vdaka Nicki a expertovi na alkohol.triple napísal:jj 15-ročná baba povie že ho ľúbi - to predsa len niečo znamená
Mala byt registracia 18+ a hotovo, to nie je normalne uz.
Nie vzdy je to o veku.... skor by to chcelo dajaky test na overenie inteligencie a potom povolovat pristupy k roznym temam.....Slayter napísal:Ja si myslim, ze toto forum sa zaplna uplne trivialnymi a hlupymi temamy, vdaka Nicki a expertovi na alkohol.
Mala byt registracia 18+ a hotovo, to nie je normalne uz.
a k teme .... Myslim ze ked si chces uzivat tak ju nelubis.... a asi ani nevies co to lubit je....
-
cosastaras
Novice
Viete čo, radšej tu už nič nenapíšem, s vami sa nedá... a čo, že mám 16?? čo teraz, teraz som menej vyspelý.. nie nie som.. vyzerám na viac a nesprávam sa ako decko a tamto, že si užívam to bolo mienené tak, že si užívam teraz pokiaľ s ňou nechodím tak ?? a vaše tzv. dospelácke reči si nechajte pre seba..
dost dobre......cosastaras napísal:...vyzerám na viac a nesprávam sa ako decko ....
k teme: tie nase dospelacke reci mozu byt pre teba dospelacke iba ak si decko.... inak by pre teba mali byt normalne a lahko pochopitelne
-
triple
Guru wannabe
áno si menej vyspelý a je to normálne.. skôr nieje normálne že sa ožieraš namiesto toho aby si sedel doma a robil si domáce úlohy a hral sa so spidermanom.cosastaras napísal:Viete čo, radšej tu už nič nenapíšem, s vami sa nedá... a čo, že mám 16?? čo teraz, teraz som menej vyspelý.. nie nie som.. vyzerám na viac a nesprávam sa ako decko a tamto, že si užívam to bolo mienené tak, že si užívam teraz pokiaľ s ňou nechodím tak ?? a vaše tzv. dospelácke reči si nechajte pre seba..
Souhlasim se vsema nazorama, ktery tady padly prede mnou. Jeste bych doplnil: Ano, je krasny, ze si uzivas "jen, kdyz s ni nejsi", ale tobe to pripada normalni? Pokud o nekom tvrdis, ze ho milujes a chces ho ziskat, tak si za tim sakra jdi! Delej pro to vsechno, snaz se. Bez snahy v dnesnim svete opravdu nic dobryho neziskas, ver mi. Chces babu ziskat zpatky, ale pritom si uzivas s jinyma? To je normalni? Prijde ti, ze opravdu nekoho milujes? Mne totiz ne. Zamilovany clovek ma totiz oci jenom pro "tu jednu vyvolenou" a nesahne na jinou, dokud neziska to, po cem touzi. Tak vypada podle me normalni zamilovany clovek. Co na to ostatni?
-
Blackangel
Light Star
plne suhlasim stebou a skus sa toľko neozrierat.. mysli na nu pritom prekonas to nemusis pit teda mozes ale nemusis toľko aby si robil kraviny. Pokial niekoho skutocne milujes tak spravis cokolvek aby si tu osobu ziskal!!!!b.o.b.i.k napísal:Souhlasim se vsema nazorama, ktery tady padly prede mnou. Jeste bych doplnil: Ano, je krasny, ze si uzivas "jen, kdyz s ni nejsi", ale tobe to pripada normalni? Pokud o nekom tvrdis, ze ho milujes a chces ho ziskat, tak si za tim sakra jdi! Delej pro to vsechno, snaz se. Bez snahy v dnesnim svete opravdu nic dobryho neziskas, ver mi. Chces babu ziskat zpatky, ale pritom si uzivas s jinyma? To je normalni? Prijde ti, ze opravdu nekoho milujes? Mne totiz ne. Zamilovany clovek ma totiz oci jenom pro "tu jednu vyvolenou" a nesahne na jinou, dokud neziska to, po cem touzi. Tak vypada podle me normalni zamilovany clovek. Co na to ostatni?