zrusenie obmedzenia rychlosti wifi
-
doddo999
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
zrusenie obmedzenia rychlosti wifi
dalo by sa nejakym sposobom zrusit obmedzenie rychlosti v privatnej wifi sieti, siet pouziva mikrotik 3.25 a antenu NanoStation5
-
doddo999
Light Expert
no je to normalny internet cez wifi od providera a je obmedzeny rychlostouhojko napísal:Co znamena privatna siet??? Siet medzi tebou a kamaratom alebo medzi tebou a providerom??? Obmedzenie je na internet alebo celu siet???
Aj tak si myslim, ze MikroTik neobides, zial.
-
tomaxx_199
Medium Professional
-
doddo999
Light Expert
coze? coze?hrban napísal:ešte ak je provider lama a net je nastavený na static IP tak skús zmenou IP niekde to funguje napr u mňa
no neviem ci je to zrovna lama lebo je to dost uznavany programator, ale staticku ip mam. ako sa da zmenit ip? pouzival som anonymizer ale rychlost mi to nezmenilo
-
vladenko007
VIP
-
hojko
Site Admin
doddo999: Anonymizer s tym nema nic spolocne, to je na vonkajsiu IP, teda tu pod ktorou vystupujes na internete. To co sa spomina o zmene IP je o zmene IP v ramci siete, ktora sa meni cez ovladaci panel v sietovych pripojeniach. Moc by som to vsak neriskoval, pretoze MikroTik to bude vsetko logovat a v pripade inej IP ako mas mat sa o tom spravi zaznam. Navyse rychlost linky mozes mat pridelenu ako pre IP adresu, tak aj pre MAC adresu. Tiez sa pozri do zmluvy, ze ci tam nemas pokutu za porusenie zmluvy a ine hluposti, provider sa zvykne branit proti meneniu IP adries a tak mozes dostat zmluvnu pokutu, ktora moze byt kludne aj 100 eur.