Tricko Nike Livestrong
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Tricko Nike Livestrong
Pozna niekto obchod na Slovensku alebo Cesku, pripadne e-shop (SK/CZ) v ktorom sa daju kupit Livestrong tricka???
-
hojko
Site Admin
Pre chytrolinov napisem este raz, ze eBay bolo prve co som skusil a vobec ma nezaujima.
Talian: Samozrejme, ze nie. Na stranke nadacie sa da objednat, rovnako ako zo stranky Nike, vsade je cena 25 dolarov za tricko, za Nike Fit je to 30 dolarov, niektore aj viacej. Naramky Livestrong stoja vo svete 1 dolar/eur, len na Slovensku a Cesku sa predavaju po cca. 100 Skk/Czk (3,33 eur). Celkovo sa na svete predalo 78 milionov naramkov, takze 78 milionov dolarov islo na vyskum v boji proti rakovine.
Talian: Samozrejme, ze nie. Na stranke nadacie sa da objednat, rovnako ako zo stranky Nike, vsade je cena 25 dolarov za tricko, za Nike Fit je to 30 dolarov, niektore aj viacej. Naramky Livestrong stoja vo svete 1 dolar/eur, len na Slovensku a Cesku sa predavaju po cca. 100 Skk/Czk (3,33 eur). Celkovo sa na svete predalo 78 milionov naramkov, takze 78 milionov dolarov islo na vyskum v boji proti rakovine.
-
zachariasko
Star
Re: Tricko Nike Livestrong
pripájam sa k otázke z prvého postu - kde na svk/cz (najlepšie e-shop) sa dajú kúpiť tričká livestrong?
-
hojko
Site Admin
zachariasko: Zial, stale som to u nas nikde nevidel. Nakolko pred rokom v lete este nadacia neposielala na Slovensko, tak som to dal poslat t0m4s3mu do Ciech a potom mi to priniesol. Bral som dve tricka, jedno sebe a druhe kamaratovi, bolo to 25+25+postovne, spolu to vyslo do nejakych 25 eur, ak ma pamat neklame.
-
zachariasko
Star
vďaka, vieš mi povedať, či tie ich veľkosti sedia podľa našich európskych?
platil si aj nejakú daň, alebo clo? ja by som to objednal aj priamo od nich, len či sa to nepredraží nepredvídanými poplatkami
platil si aj nejakú daň, alebo clo? ja by som to objednal aj priamo od nich, len či sa to nepredraží nepredvídanými poplatkami
-
hojko
Site Admin
Velkost L je normalna ako u inych triciek znacky Nike, takze to povazujem za normalnu velkost. Clo ani ziadnu inu dan som neplatil.
-
zachariasko
Star
ok, tak sa na to idem pozrieť, ak to budem objednávať priamo z ich webu, dúfam že ťa v prípade otázok môžem kontaktovať 
//autoeditácia príspevku (10 Aug 2011, 6:56)
zrejme budem objednávať nejaké livestrong tričká priamo z ich stránky .. nepridá sa niekto? /kvôli poštovnému, preto prioritne niekto z MT a okolia/
//autoeditácia príspevku (10 Aug 2011, 6:56)
zrejme budem objednávať nejaké livestrong tričká priamo z ich stránky .. nepridá sa niekto? /kvôli poštovnému, preto prioritne niekto z MT a okolia/