Problém s kolenom

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
M!ro
Light Expert
Light Expert

Problém s kolenom

Príspevok od používateľa M!ro »

Čavte, nedávno som sa vysypal na bicykli - 2 týždne, no a kolenom na beton, bolelo to ale mohol som normálne chodiť, pri chôdzi nebolelo nič, iba na pritlačenie, takže je odbité.
Teraz po tých dvoch týždňoch je ešte cítiť na pritlačenie, nebolí pri behaní, pri chôdzi, je úplne v pohode až na to že pri pritlačení ho je cítiť, ale je to znesiteľné. Taktiež ked pohybujem zo strany na stranu tou kožou na kolene tak ako keby trošička medzi tou kožou a kolenom vrzgalo. Ale ako píšem, môžem skákať, cvičiť, všetko, koleno je v týchto veciach v pohode.

Moja otázka je:
Treba to koleno niečím natierať? ak áno, čím? - aby sa úplne vytratilo aj to vrzganie (zneisťuje ma to) a aj na pritlačenie aby nebolo cítiť. :)
Gangy
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gangy »

Ty vole to uz nechapem ked niekdo zalozi temu ako ma osetrit rozbite koleno.

Ty si nejaky hypochonder? Mfg proste to na den prelep nech sa ti do toho neprasi, na noc to naopak zasa nechaj odkryte nech sa rana zbytocne nedusi a rychlehsie sa zahoji a za par dni tam mas chrastu, takze ta uz nic nemusi trapit.

//Samozrejme to najprv vydenzifikuj.
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

Mna takto vysipalo dva krat za sebou na to iste koleno z rampy ale u mna to bolo zas tak ze som si na pritlacenie ani pichnutie ihlou nic necitil bol som u doktora povedal ze to mam iba zdurene ci co ze to sa mi napravi a ze si to mam natierat fastum gelom doteraz este na jednom mieste necitim uplne ale nevadi :D Daj si na to ten fastum gel
M!ro
Light Expert
Light Expert

Gangy napísal:Ty vole to uz nechapem ked niekdo zalozi temu ako ma osetrit rozbite koleno.

Ty si nejaky hypochonder? Mfg proste to na den prelep nech sa ti do toho neprasi, na noc to naopak zasa nechaj odkryte nech sa rana zbytocne nedusi a rychlehsie sa zahoji a za par dni tam mas chrastu, takze ta uz nic nemusi trapit.

//Samozrejme to najprv vydenzifikuj.
čítaš príliš rýchlo a založil som tu tému, ktorá tu ešte nebola, takže nemusí sa kecať stále o tom istom, a ak máš väčší styk s moderátormi, tak založte tu nejaké oddelenie kde si ľudia môžu poradiť aj o rôznych onemocneniach a tak,,,nie som hypochonder, ale nemám rád ked mi vrzgá v kolene dva týždne a nerád chodím po doktoroch, pretože tí tam majú omnoho horšie prípady,,a to koleno nebolo vôbec rozbité, iba odbité, lebo som padol kolmo na neho s mojími 115 kg váhy..

//autoeditácia príspevku ( 13 Jul 2009, 15:38 )
nestik napísal:Mna takto vysipalo dva krat za sebou na to iste koleno z rampy ale u mna to bolo zas tak ze som si na pritlacenie ani pichnutie ihlou nic necitil bol som u doktora povedal ze to mam iba zdurene ci co ze to sa mi napravi a ze si to mam natierat fastum gelom doteraz este na jednom mieste necitim uplne ale nevadi :D Daj si na to ten fastum gel
ok diki za fastum, zoberiem od babky, hádam také niečo má,,ty máš s tým asi väčšie skúseností ako ja :D
Janette
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janette »

Ja len iba "dodam", ze mam s kolenom podobne skusenosti. Pred rokmi som sa zosypala nestastne zo svahu a bolo natiahnute vazivo. To iste koleno som si zranila pocas 3 rokov aspon 10krat. (Nie vsak umyselne, nie som masochista) Stalo sa to pocas normalnych cinnosti ako je napr. beh na autobus, cupnutie a pod. Proste uz nesluzi tak, ako by malo (a z roka na rok je to len horsie a horsie). :///
Teraz ma boli pri kazdom zhorseni pocasia ... (vyhoda? - mozem vopred predpovedat dazd, sneh, burku ... xDD )
Ked ta to boli, tak si daj fastum gel, ako uz bolo povedane. Ale hlavne ho setri. :/ Bo skoncis ako ja.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

mam v 20tich rokoch kolenne klby v stave 60tnika ((podla slov reumatologicky a ortopeda)) ale naprik tomu ma to nevzrusuje tak ako teba tvoja kratka skusenost :? :? ... daj si nejake vyzivove doplnky, nechaj tomu chvilu oddychnut a koukej makat, nie sa sledovat jak baletka :-) ...
M!ro
Light Expert
Light Expert

oukej, diki všetkým za rady, ja som chcel iba vedieť ako odstránim to vrzganie, ale fastum bude asi najlepší a najjednoduchší,,zasa si ma nepredstavujte ako nejakého borca ktorý nič iné nerobí iba sa chytá za koleno, to koleno si všimnem iba ak si na neho kľaknem, ale ked už kľačím tak je to v pohode,,takže to bola iba taká otázočka, a bolo mi dosť poradené,,diki všetkým ešte raz :)
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Boze mas nieco s kolenom idem za svojim obvodnym nech ma posle na ortopediu, lekar ti da mast alebo ta osetri tak ako to stav kolena vyzaduje a ty tu nemusis vylievat srdce. Keby kazdy kto sa strepe z bicykla zalozil temu na diskusnom fore tak to by lekari mohli zacat vysetrovat pacientov cez sietovy kabel.
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Masaker »

M!ro , ked sa nevies vozit, na bike nesadaj.... inac co si ty za padavka ze taketo pi*ov*** riesis na fore s ludmi. .sak sa spytaj mami ze co robit aby nebolelo a ci ti to trochu pofuka... daj si lentilku a mysli si ze je to silna vsetko-liecitelna tabletka a si fit!
M!ro
Light Expert
Light Expert

juicy a aj masaker, áno neviem sa voziť, a už nikdy nespravím takú hlúposť že sadnem na bicykel čo nebrzdí, no a mamička pofúkala a už nebolí, diki za radu...a inak tie lentilky jesť nebudem, lebo ešte by ma z nich rozboleli zuby a vytváral by som zbytočne dalšiu tému o bolesti zubov ....
Napísať odpoveď