pritahuju zeny peniaze?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Nicki
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

pritahuju zeny peniaze?

Príspevok od používateľa Nicki »

vraj sucasne dievcata,zeny letia na peniaze,vyholenych podnikatelov a zazobanych pravnikov.Moja osobna skusenost je odlisna aj zeny samotne tvrdia nieco ine..tak kde je vlastne pravda?
Homer J Simpson
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Homer J Simpson »

Napr. moja priatelka ide dost po peniazoch. Beham na novom aute, mam upraveny velky dom, znackovo a elegantne sa obliekam a vzdy mam pri sebe vacsi obnos penazi. Inak by o mna ani nezakopla. Vsimol som si ze jej byvali priatelia su na tom tak isto a niekedy sa tak aj sprava. Este aj jej "kamosi" mi vraveli ze ma rada takych chlapcov. Mam aspon na leto dievca na...ehmmm..no viete na co :D .
Mimochodom neberte to ako chvalu len som chcel dat prilkad
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Najdes aj take aj take.
Mne stacilo ked som raz vzal Sluzobne Auto z firmy (A6 3.0TDI) a siel som vyzdvihnut sefa z podniku zo sluzobnej vecere ... Sef mi povedal nech si kludne sadnem a nieco objednam. Bol som samozrejme v saku.
Tak som si vzal Virgin Pinacoladu usadil som sa a cakal asi 40min ... Vylozil veci z vreciek na Kreslo nech ma netlacia ... Za 40min co som tam cakal sa pristavili 2 damy ... Klasika ako si uzivam vecer bla, bla, bla ... Nad hlavou im behal taky Neonovy napis Show me your wallet ...

Keby som tam sedel v tricku a Jeansoch tak by ani neopreli oci.

Neda sa to nijako Generalizovat ... Samozrejme najdes zeny ktorym su peniaze uplne ukradnute ... ale aj take ktore si bez priatelovej kreditky bez limitu nevedia predstavit zivot.

Niektorym staci to ze priatel ma male auticko rv. 1995 a niektore niesu ochotne sadnut do auta ktore stalo menej ako 25000€
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

Homer J Simpson napísal:Napr. moja priatelka ide dost po peniazoch. Beham na novom aute, mam upraveny velky dom, znackovo a elegantne sa obliekam a vzdy mam pri sebe vacsi obnos penazi. Inak by o mna ani nezakopla. Vsimol som si ze jej byvali priatelia su na tom tak isto a niekedy sa tak aj sprava. Este aj jej "kamosi" mi vraveli ze ma rada takych chlapcov. Mam aspon na leto dievca na...ehmmm..no viete na co :D .
OT: Ake maš auto ? :D
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Shark NX napísal: ... ale aj take ktore si bez priatelovej kreditky bez limitu nevedia predstavit zivot
To je typ zeny tzv. vysavac (aj na kkt aj na peniaze).

Cele je to jednoduche. Bud zena inklinuje k chlapcom na rychlych nablyskanych autickach, znackove veci, sperky, cistucke ruky co nikdy nezazili normalnu robotu. Chlapci odkazani na svojich rodicov alebo na svoje "aktivity", ktorych vysledkom su peniaze bez prace. Alebo jej je jasne, ze slusny mlady chalan ktory mozno stoji v preplnenej mestskej cestou z prace spoteny sa dokaze urcite o seba postarat lepsie ako chlapci, co im vsetko spadlo pod nos z neba a len si uzivaju, na co by si sami nikdy neboli schopni zarobit.

Homer J Simpson:Neberiem to ako chvalenie, tak to proste je, ja na Tvojom mieste by som si to uzival rovnako, nic Ti nezavidim. Ved najedeny predsa nepotrebuje varit. Akurat slovne spojenie "mam velky dom" mi proste pri mladom chalanovi znie vzdy tak trosku usmevne :) Nic v zlom.
jukel
Professional
Professional

k6 napísal:Alebo jej je jasne, ze slusny mlady chalan ktory mozno stoji v preplnenej mestskej cestou z prace spoteny sa dokaze urcite o seba postarat lepsie ako chlapci, co im vsetko spadlo pod nos z neba a len si uzivaju, na co by si sami nikdy neboli schopni zarobit.
Tak s tymto absolutne nesuhlasim, všetkých hádžeš do jedného vreca. Mám pár známych ktorí vyrastali ako SK priemer a teraz maju okolo 22 a už su zabezpečení do konca života pričom sa na manualnu pracu ani nepozreli.

Proste boli šikovní, nezmierili sa stym že budu žiť ako ich rodičia a vyšli im nejake ! legalne ! "kšefty".
k6
VIP
VIP

jukel napísal:Tak s tymto absolutne nesuhlasim, všetkých hádžeš do jedného vreca. Mám pár známych ktorý vyrastali ako SK priemer a teraz maju okolo 22 a už su zabezpečeny do konca života pričom sa na manualnu pracu ani nepozreli.
To som nepoprel, ale kolko percent z tej "hornej" vrstvy sa k tomu dopracovalo tak ako pises? Cize vlastnymi silami? Tak som to myslel. Jasne ze sa neda vsetko hodit do jedneho vreca, taktiez poznam mladych a uspesnych ludi, co k tomu prisli po svojom. Ale zratam ich na prstoch jednej ruky aj ked si dva prsty skryjem :)
Nicki
Zablokovaný
Zablokovaný

Homer J Simpson napísal:Napr. moja priatelka ide dost po peniazoch. Beham na novom aute, mam upraveny velky dom, znackovo a elegantne sa obliekam a vzdy mam pri sebe vacsi obnos penazi. Inak by o mna ani nezakopla. Vsimol som si ze jej byvali priatelia su na tom tak isto a niekedy sa tak aj sprava. Este aj jej "kamosi" mi vraveli ze ma rada takych chlapcov. Mam aspon na leto dievca na...ehmmm..no viete na co :D .
Whoops :lol: ..takze v podstate vyuzivas platene sluzby..no dufam,ze ked skonci leto,si najdes normalnu babu,ktoru budes zaujimat viac ty,nez tvoje faro..lebo vies ako sa hovori-vsetko co sa da kupit za peniaze je lacne..;)
jukel
Professional
Professional

Muslim ze sa to ako chvalenie ani neda brat, a v prospech temy by mi mohol hodit foto ako ta tvoja vyzera :lol:
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Je to individuálne. Jasné, sú také baby, ktoré idú po peniazoch, ale nie je to pravidlo ani žiadny trend. Skôr by som povedala, že dnešná emancipácia speje k tomu, že ženy sa snažia byť po všetkých stránkach (aj tej finančnej) rovnocenní mužom a nezávislé od ich príjmu.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: pritahuju zeny peniaze?

Príspevok od používateľa Hotwire »

Nicki napísal:vraj sucasne dievcata,zeny letia na peniaze,vyholenych podnikatelov a zazobanych pravnikov.Moja osobna skusenost je odlisna aj zeny samotne tvrdia nieco ine..tak kde je vlastne pravda?
pekny pokus o to vyzehlit si reputaciu :roll:
ale odpisem ti aj k teme: su zeny aj take aj take, to sa vlastne hodi aj do tvojej temy o chlapoch...jak mozes takto generalizovat to vobec nechapem
Nicki
Zablokovaný
Zablokovaný

Zenska hrdost mi kaze nepisat..bohuzial je to neprijemna pravda,ze mnohe zeny pritahuju na muzoch ich peniaze.A myslim ze tieto zlatokopky sa nicim,nelisia od tych v erotickych salonoch,predavaju sa tak isto..za kozuchy,za veceri v drahych restikach za financne obnosy,ktore do nich ich sponzory investuju..tuzba po luxusnom zivote je proste na prvom mieste,take sa urcite pri menej majetnych aj ked skvelych muzoch dlho neohreju..nuz kazdy si je strojcom svojho stastia..a ja sa tak sama seba niekedy pytam..ked raz budu stare a zodrate..co potom bude s nimi?
k6
VIP
VIP

Nicki napísal:..no dufam,ze ked skonci leto,si najdes normalnu babu,ktoru budes zaujimat viac ty,nez tvoje faro..lebo vies ako sa hovori-vsetko co sa da kupit za peniaze je lacne..;)
A co je TEBA do toho??? Akoze toto je fakt usmevne uz. Preco by to mal menit ked mu to tak vyhovuje? Ved je to obojstranne vyhodny obchod... On ma zensku ktora mu v pripade potreby podrzi a odmenou za to je pre nu urcita "uroven", ktoru je jej on ochotny zarucit. Nie kazdy hlada hned zenu na cely zivot :roll:

//autoeditácia príspevku ( 24 Jul 2009, 22:18 )
Nicki napísal:ked raz budu stare a zodrate..co potom bude s nimi?
To iste co s Tebou :wink:
Nicki
Zablokovaný
Zablokovaný

SchYzo napísal:pekny pokus o to vyzehlit si reputaciu :roll:
ale odpisem ti aj k teme: su zeny aj take aj take, to sa vlastne hodi aj do tvojej temy o chlapoch...jak mozes takto generalizovat to vobec nechapem
napravujem si reputaciu??..si ma teraz pobavil..
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Nicki napísal:napravujem si reputaciu??..si ma teraz pobavil..
Nicki, neútoč, polka ľudí sa ťa snaží len provokovať. Niekedy je lepšie mlčať a nechať si poznámky pre seba. Mať posledné slovo nie je zárukou úspechu. :)
Nicki
Zablokovaný
Zablokovaný

bolek napísal:Nicki, neútoč, polka ľudí sa ťa snaží len provokovať. Niekedy je lepšie mlčať a nechať si poznámky pre seba. Mať posledné slovo nie je zárukou úspechu. :)
bolek v poriadku budem sa snazit;)..btw..a ked uz rozdavas dobre mienene rady,co keby si pripadne upozornila aj dotycneho,aby zbytocne nerypal..hm?
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Nicki napísal:bolek v poriadku budem sa snazit;)..btw..a ked uz rozdavas dobre mienene rady,co keby si pripadne upozornila aj dotycneho,aby zbytocne nerypal..hm?
vyjadrujem len svoj nazor :wink:
/dik za karmu bolek este ze si sa (ne)podpisala :P

/edit:jaj tak nic :)
Nicki
Zablokovaný
Zablokovaný

k6 napísal:To iste co s Tebou :wink:
hehe sedi vec-ked povies..tak mu prajme nech sa mu dari v biznise,inak si Irenky bleskovo zbalia kufre..
Talian
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Talian »

Ono Vam nepride "napadne" , ked vidite 45 rocneho pupkateho , plesateho muza s 22 rocnou krasavicou , ktora ma parfem dior ,x karatovy prsen a vesticku od Guchiho ?
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Nicki napísal:bolek v poriadku budem sa snazit;)..btw..a ked uz rozdavas dobre mienene rady,co keby si pripadne upozornila aj dotycneho,aby zbytocne nerypal..hm?
S tým nič nenarobíš, zase zbytočne moralizovať nebudem, keď si niekto poznámky neodpustí, je to jeho spôsob prejavu.
SchYzo: akú karma? Ja som ti dala karmu? no možno pred 100rokmi. :D ale dnes určite nie.
Napísať odpoveď