Rozhodujes sa zjavne medzi free softami... osobne by som Ti doporucil COMODO. Viem ze nieje vo vybere, ale mozno si nan pri hladani nenatrafil... Ak ano tak sory za OT.
avg ked mas slaby pc tak ti ho moze trochu spomalovat lebo ma same ochrany niekedy to aj vadi. avast ma trochu problem pri spustany rezidentnej ochrany a je aj slaby. avira som pocul ze je dobra ale nikdy som ju nemal. ja by som ti doporucoval nod32. alebo skusaj po jednom pohladaj na internete ich vyhodi a nevyhodi. atd...
tomaxx_199 napísal:avg ked mas slaby pc tak ti ho moze trochu spomalovat lebo ma same ochrany niekedy to aj vadi. avast ma trochu problem pri spustany rezidentnej ochrany a je aj slaby. avira som pocul ze je dobra ale nikdy som ju nemal. ja by som ti doporucoval nod32. alebo skusaj po jednom pohladaj na internete ich vyhodi a nevyhodi. atd...
Tomaxx nic v z lom ale dalsia stupidna odpoved od teba podla teba nod32 je free ?? jasne sak kazdy druhy clovek ma peniaze na rocnu licenciu vsak ??a este ti hovoris o hladani kedze zakladas stupidne temy nad ktorych sa ani nezamyslis...
K teme: Avast pouzivam uz treti rok (momentalne verziu 4.8 Prof.) a ziadne krive slovo nanho nemozem povedat. Pre mna medzi free je najlepsi a kedze existuje aj platena verzia a na earezoch kopa funkcnich cd klucov pouzivam ako full verziu. No a ktej falosnej detekcii..to zavisi podl toho na aku citlivost to mas nastavene, Avast samozrejme cracky alebo ine mensie veci berie ako virus aj ked nieje skodlivy.
K teme: Avast pouzivam uz treti rok (momentalne verziu 4.8 Prof.) a ziadne krive slovo nanho nemozem povedat. Pre mna medzi free je najlepsi a kedze existuje aj platena verzia a na earezoch kopa funkcnich cd klucov pouzivam ako full verziu. No a ktej falosnej detekcii..to zavisi podl toho na aku citlivost to mas nastavene, Avast samozrejme cracky alebo ine mensie veci berie ako virus aj ked nieje skodlivy.
pripajam sa mam avast uz 2 roky a a jednoducho spokojnost
Ale no tak, ved teraz si prezradil trik ktory pouziva vacsina pouzivatelov ESET-u. Je to jedna z moznosti, ale aj tak sa ESET poklada ako plateny program.