Etna na Sicílii

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Lenka-El
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Etna na Sicílii

Príspevok od používateľa Lenka-El »

Ahojte bol z vás niekto na Etne v Sicílii?
Či by ste nevedeli poradiť ako to tam je s výstupom na Etnu(koľko stojí lístok, ako sa môžme dostať hore na sopku pešo alebo autobusom...)Ideme teraz na dovolenku a už nám to dosť súri :(
Za akúkoľvek odpoveď vopred ďakujem !!
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Lanovka 30 eur na osobu + 20 eur za autobus. Takze si uzi vystup pesi :smt006

Hore sa da ist tou lanovkou a potom vybehnut pesi, je to na hodinu slapania, takze usetris za bus. Ale aj tak nebudes este uplne hore, to si musis este vyslapat.
Lenka-El
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lenka-El »

hojko napísal:Lanovka 30 eur na osobu + 20 eur za autobus. Takze si uzi vystup pesi :smt006

Hore sa da ist tou lanovkou a potom vybehnut pesi, je to na hodinu slapania, takze usetris za bus. Ale aj tak nebudes este uplne hore, to si musis este vyslapat.
Chcela by som vedieť, kedy si tam bol, či sú tie ceny aktuálne, lebo ja som našla že lanovka stoji 25 eur. Zaujímalo by ma či tie ceny za lanovku a autobus/jeep,či mikrobus, ktorý pokračuje za lanovkou (každý to volá inak ) sú lístky spätné, a ešte som čítala, že od parkoviska sa dá ísť 3 spôsobmi, lanovkou, pešo, alebo mikrobusom, ale neviem, kde ten mikrobus končí. Končí tam kde lanovka, alebo ide ďalej, alebo sa nedostane ani tam, kde končí lanovka?
Napísať odpoveď