pritahuju zeny peniaze?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Godlub
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Godlub »

Poznám pár takých žien ktoré majú vzťahy na báze peňazí. Sú to krásne ženy, ale vo vnútri sú to mrchy. Ale keby som mal veľa peňazí tak im tiež neodolám, aj keby som vedel že im ide len o peniaze.
Nicki
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Nicki »

Godlub napísal:Poznám pár takých žien ktoré majú vzťahy na báze peňazí. Sú to krásne ženy, ale vo vnútri sú to mrchy. Ale keby som mal veľa peňazí tak im tiež neodolám, aj keby som vedel že im ide len o peniaze.
inak existuje aj vela krasnych bab,ktore nemaju v hlave nasrate a dokazu si zarobit na seba aj same../bez toho,zeby museli niekomu roztahovat nohy/
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

Ja poznan jeden smutnejsi pripad ked jeden uspesnejsi pan mal normalnu zenu no dal sa na fet a zacal ju bit, ona to radsej znasala ako by sa mala vzdat luxusnejsieho zivota
Nicki
Zablokovaný
Zablokovaný

Talian napísal:Ono Vam nepride "napadne" , ked vidite 45 rocneho pupkateho , plesateho muza s 22 rocnou krasavicou , ktora ma parfem dior ,x karatovy prsen a vesticku od Guchiho ?
Teeeda,ze sa nehanbis takto hnusne obvinit..urcite je donho uprimne zamilovana :D ..hehe
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Nicki napísal:inak existuje aj vela krasnych bab,ktore nemaju v hlave nasrate a dokazu si zarobit na seba aj same../bez toho,zeby museli niekomu roztahovat nohy/
Ked niekto zije inak ako Ty, ma automaticky v hlave nasrate? Miestami to pomaly vyzera, ze zavidis... Trosku to navodzuje pocit, ze sama niesi dost pekna aby si Ta niekto v tej nablyskanej kare vsimol tak si aspon ponadavas v teme :)
Nicki
Zablokovaný
Zablokovaný

k6 napísal:Ked niekto zije inak ako Ty, ma automaticky v hlave nasrate? Miestami to pomaly vyzera, ze zavidis... Trosku to navodzuje pocit, ze sama niesi dost pekna aby si Ta niekto v tej nablyskanej kare vsimol tak si aspon ponadavas v teme :)
zase dedukcie?..az ma myka,aby som ti nieco napisala..chech..
viem svoje-ber to ako chces :)
.:M4jco:.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .:M4jco:. »

Nicki : Podla mňa len zavidiš že nejaká tvoja kamaratka ma chalana a ty si ho nevieš nájsť a tak hladaš chybu vo všetkom...potom to dopadá tak že ženy idu podla teba len na tých bohatých a prachatých a naopak.

A k téme: Myslím si že to je tak 10% a svete su tieto "show me your money" ženy, a ostatné su tie normálnejšie. Ale tak popravde si povedzme, že tie ženy ktoré idu po peniazoch si to vo vačšie prípadov aj môžu dovoliť :wink:
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

hovori sa tomu..prednosti ich tela, ich neurcili na dno.. aj tak je to v ich hlavach a je to ich rozum.. to, ze vyzeraju exkluzivne..im zakazuje vyberat si medzi "mnej majetnymi?" je to ich volba.. ich hlupost..alebo mudrost?
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

Sorry za OT ale neda mi to...
Ako som cital nazov temy, ma hned napadol nick "Nicki", pozrel som zakladatela temy na pravo a ...... :lol:

no k teme :
Ako uz bolo spominane, ako ktore. ;)
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

No nie je vždy všetko tak ako to vyzerá, ale väčšinou to je tak...

No tieto dievčatá nechápu, že väčšina takýchto boháčov ich má len ako hračky. A keď ich hračka prestane baviť, odkopnú ju a zaobstarajú si novú. Pravdaže medzi takými chlapmi sú aj výnimky, ale to je potom naivita na ich strane (typ: já tě miluji i bez peněz) :D Tak áno, aj tie ženy si môžu nájsť (a väčšinou aj nájdu) nového... Len sa nedá do nekonečna. A čo potom, keď už bude neskoro, keď budú opotrebované. či už fyzicky alebo psychicky alebo budú neblahú povesť?

Ale druhej strane nemusím na tie, ktoré na také poukazujú, ohovárajú (tým nenarážam na teba, Nicki), lebo niekedy sa mi zdá jasná odpoveď na otázku, čo by spravili ony na ich mieste alebo inej situácii ako sú. Lebo svet len nie je čierno-biely, málo vecí je iba dobrých a málo iba zlých. A človek sa môže zmeniť, či k dobrému a k zlému...

Pred rokom a pol som tu založil podobnú tému, tak môžno aj tam budú nejaké zaujímavé odpovede: Vzťahy kvôli peniazom
Nicki
Zablokovaný
Zablokovaný

.:M4jco:. napísal:Nicki : Podla mňa len zavidiš že nejaká tvoja kamaratka ma chalana a ty si ho nevieš nájsť a tak hladaš chybu vo všetkom...potom to dopadá tak že ženy idu podla teba len na tých bohatých a prachatých a naopak.

A k téme: Myslím si že to je tak 10% a svete su tieto "show me your money" ženy, a ostatné su tie normálnejšie. Ale tak popravde si povedzme, že tie ženy ktoré idu po peniazoch si to vo vačšie prípadov aj môžu dovoliť :wink:
neviem si najst chalana ..jasne :lol: ..nabuduce bude tema o konoch,tam ma uz dufam nikto nebude obvinovat ze zavidim..hough
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

Mne sa tato tema konecne javi normalnejsia :D

K teme, mam par skusenosti s takymi zenami. Napr. bol som u zubarky (nemam najlacnejsiu, takze tam nechodi kazdy), bol som na rade, v tom prisla taka "panicka", ktora mohla mat asi 30 s dietatom. Ked sa jej dieta nieco opytala, tak odpovedala formou "hm & mm", vrtala sa v svojej uzasnej dotykovej pozlatenej Nokii a mala cely svet v P. Ked som sa tak na nu zadival, tak som pochopil, ze to dieta si asi vypytal pan manzel. Urcite ju netesilo to decko, radsej by isla s kamaratkami na kavicku aspon jej ostala ta BMW X5tka co parkovala pred zubarkou :)

Druhy, velmi podobny pripad sa mi stal u mojej obvodnej lekarky. Isiel som na vysetrenie no a na parkovisku doslo dalsie nablyskane BMW X3. Vystupila z neho blondynka na 20cm podpatkoch a isla s dietatom na vysetrenie. Uzasne vyzerala ten pohlad som mal odfotit kks...

Podla mna je nechutne, ked niekomu kvoli peniazom zena porodi dieta a potom nanho sere. Dietatu by mala byt rozdavana laska z kazdej strany od rodicov.

Rozhodne je to individualne, podla mna by sa kazda zena mala radsej lepsie (neznamena horeuvedene predavanie svojho tela), ale vie to zvladnut aj s ludmi z chudobnejsich pomerov. Tak isto aj ja by som sa chcel mat lepsie, chce to urobit vysoku... Dobre uz zachadzam do OT.

Tolko odo mna.

// bolek: Presne to som chcel povedat.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Slayter: Súhlasím, najhoršie je, keď kvôli peniazom trpí dieťa. :?
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Dost zalezi od vychovy dievcata :)
Dievca, ktore bolo vychovavane v slabsich podmienkach, az tak moc nejde po peniazoch, kedze nezila v prepychu.
Ale ak nejaka dievcina bola rozmaznavana od malicka, tak vacsinou sa z nej stane "dievca co ide po peniazoch", kedze chce mat ten luxus co aj za mladi.
Napriklad v takej Bratislave tipujem ze dakych 70% dievcat potrebuje, aby jej priatel mal viacej penazi, inak ju ani nezaujima..Aspon ako to tak pozorujem :)
Janta
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Janta »

Mozno maju zeny taky podvedomy pocit, ze mnozstvo penazi (viac ako staci na normalne, striedme vyzitie) si nedokazu sami na seba zarobit a preto hladaju muza s peniazmi.
U mna peniaze ako take nehraju rolu, skor si cenim na muzovi cielavedomost a to ze chce peniaze zarobit a neostane to len pri chceni. Mojim snom je raz mat kdesi postaveny dom a z toho vyplyva akurat nejaka ta tuzba po peniazoch...ale urcite ma nelaka zivot bohatej panicky.
Vo vseobecnosti ked sa aj poobzeram okolo seba tak nemam pocit zeby moje kamaratky bazili po peniazoch od chlapa. Ale je pravda, ze mimo toho mojho "okolia" je velmi zabavne sa pozerat po niektorych zenach co na prvy pohlad je jasne ze s dakym priemerom nevystacia. Pride mi to smiesne aj to ich spravanie :roll:
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

Zlatokopky tu boli aj budú. U väčšiny žien to je tak, že ich muži s peniazmi, drahými autami a pod. priťahujú aj keď niektoré to možne nedajú najavo. Stal sa mi podobný prípad ako mal Shark NX. Mal som požičané čierne BMW X6 35d a šiel som do mesta, kde som sa mal stretnúť s kamošom, ale som už meškal a som sa ponáhlal, keď som chcel rýchlo odbočiť na parkovisko, tak dve také žienky (mohli mať tak 25 +/-), akurát na poslednú chvílu prebehovali cez tú cestu, rýchlo som skočil na brzdy. Počkal som kým prejdú a zaparkoval som. Vyšiel som z auta, a ako tak pozerám oni stoja na začiatku parkoviska a dívajú sa na mňa. Začal rozmýšlať, že čo asi odo mňa chcú, vynadať mi? Keď som prechádzal okolo nich, tak boli ticho, ale ja som k ním došiel a ospravedlnil som sa im, že som ich skoro prešiel, predsa to bola aj moja chyba. No oni sa len usmievali ako pripečené a povedali len, že nevadí nič sa nestalo a že mám pekné auto. Usmial som sa a vravel, že ďakujem a šiel sadnúť na terasu a počkať na kamoša (samozrejme kamoš tam už sedel), tak som si sadol a začal mu vravieť čo sa mi stalo. Ani nie za 5min. došli tie dve a sadli si k stolu hneď vedla nás, zasa sa usmievali ako pripečené a vraveli mi...ááá dobrý deň :D odzdravil som im teda. Potom jedna z nich sa otočila ku mňe a spýtala sa či nemám cigaretu (keďže nefajčím tak som pochopitelne nemal), vravela, že nevadí. Hneď nato sa ma druhá spýtala, že čo ako sa mám atď. skrátka chcela rozbehnúť debatu, ale ja som nemal záujem a odpovedal som jednoslovne. :D Po pár minútach ma to vtieranie z ich strany prestalo baviť a som vravel kamošovi, že poďme niekam inam. Zaplatil som a keď sme odchádzali, tak vraveli: majte sa pekne a dúfame, že sa ešte niekedy stretneme. :D

Ak natrafite na také to ženské, tak to ďakujem pekne. Mohlo by vás žien byť takýchto menej, bez urážky! :wink:

Nicki >> Vidíš, že vieš vytvoriť aj normalnejšie témy. :wink:
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

nechcem do nikoho rypat ale ste strasni pokrytci ak sa vam zda tato tema normalnejsia, a potom sa ona vo vas nemylila....pretoze ked pise kraviny o chlapoch to nie ale ked o zenskych to je uz v pohode? :roll: obe temy su v mojich ociach rovnake, v jednej sa skatulkuju muzi v druhej zeny rozdiel je v tom ze druhu temu autorka zalozila len preto aby si napravila povest na tomto fore, ale smola je to az prilis priehladny tah...
Homer J Simpson
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Homer J Simpson »

jukel Je to len Seat Cordoba ciernej farby s 15" elektronami a rok vyroby 2007. By si neveril jak sa cupky otacaju :D Jej fotku radsej nebudem davat ale podla mna je velmi sexy a pekna holka. Ide po nej vela chlapcov. Normalne s palicou musim odhanat.

k6 Nevlastnim ale byvam vo velkom dome. Som sa sekol trosku.

Nicki No ani neplanujem tak skoro skoncit s nou. Som mlady tak si treba uzit :D

Mimochodom nic nevlastnim. Vsetko patri rodicom. Raz ma nastavala tym ked som jej povedal ze otec planuje na dalsi rok kupit audi A6 a mne necha tu Cordobu, zrazu sa jej rozziarili ocka a zacala sa ku mne tulit, bozkat atd. Min. milion krat som ju poslal do teplych krajin a normalne sa ona mne ospravdlnovala ze jej chyba. Ale je s nou sranda.
Ak vas bude zaujimat tak mam lepsi priklad co sa stalo kamosovi.
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

Homer J Simpson >> Tak, ak nechceš dať sem fotku holky, tak hoď sem aspoň fotku tej Cordoby :) Asi vymením v mojom slovníku slovo čupka, za výraz dievča na leto :D
Nicki
Zablokovaný
Zablokovaný

Clean_Up napísal:Zlatokopky tu boli aj budú. U väčšiny žien to je tak, že ich muži s peniazmi, drahými autami a pod. priťahujú aj keď niektoré to možne nedajú najavo. Stal sa mi podobný prípad ako mal Shark NX. Mal som požičané čierne BMW X6 35d a šiel som do mesta, kde som sa mal stretnúť s kamošom, ale som už meškal a som sa ponáhlal, keď som chcel rýchlo odbočiť na parkovisko, tak dve také žienky (mohli mať tak 25 +/-), akurát na poslednú chvílu prebehovali cez tú cestu, rýchlo som skočil na brzdy. Počkal som kým prejdú a zaparkoval som. Vyšiel som z auta, a ako tak pozerám oni stoja na začiatku parkoviska a dívajú sa na mňa. Začal rozmýšlať, že čo asi odo mňa chcú, vynadať mi? Keď som prechádzal okolo nich, tak boli ticho, ale ja som k ním došiel a ospravedlnil som sa im, že som ich skoro prešiel, predsa to bola aj moja chyba. No oni sa len usmievali ako pripečené a povedali len, že nevadí nič sa nestalo a že mám pekné auto. Usmial som sa a vravel, že ďakujem a šiel sadnúť na terasu a počkať na kamoša (samozrejme kamoš tam už sedel), tak som si sadol a začal mu vravieť čo sa mi stalo. Ani nie za 5min. došli tie dve a sadli si k stolu hneď vedla nás, zasa sa usmievali ako pripečené a vraveli mi...ááá dobrý deň :D odzdravil som im teda. Potom jedna z nich sa otočila ku mňe a spýtala sa či nemám cigaretu (keďže nefajčím tak som pochopitelne nemal), vravela, že nevadí. Hneď nato sa ma druhá spýtala, že čo ako sa mám atď. skrátka chcela rozbehnúť debatu, ale ja som nemal záujem a odpovedal som jednoslovne. :D Po pár minútach ma to vtieranie z ich strany prestalo baviť a som vravel kamošovi, že poďme niekam inam. Zaplatil som a keď sme odchádzali, tak vraveli: majte sa pekne a dúfame, že sa ešte niekedy stretneme. :D

Ak natrafite na také to ženské, tak to ďakujem pekne. Mohlo by vás žien byť takýchto menej, bez urážky! :wink:

Nicki >> Vidíš, že vieš vytvoriť aj normalnejšie témy. :wink:
tak dik..ale nafandi si..vzdy budem vytvarat temy,ake ja uznam za vhodne..hadam mam na to pravo..?..
Napísať odpoveď