Platí sa aj za prenos dát cez bluetooth alebo za prenos dát do PC pomocou kábla? Ak áno, ten poplatok by mohol byť za to?
Ďakujem každej pomoci chtivej osobe...
Slayter napísal:Nie, samozrejme za prenos suborov medzi mobilom a druhym mobilom (resp. mobilom a PC) cez Bluetooth, IRDA, sa neplati nic, nemusis mat dokonca ani operatora na tieto ukony.
Na druhej strane za kazdu sekendu na nete sa plati. Ak ti nahodou niekto nechtiac klikol na internet a bol tam aj 2 sekundy tak to moze na fakture zavazit. (neviem ako je to v Orangei, ja mam T-Mobile).
občas sa mi skutočne stane, že nechtiac kliknem na net a začne mi otvárať, no hneď ho zruším... oki, zrejme to bude toto...Slayter napísal:Nie, samozrejme za prenos suborov medzi mobilom a druhym mobilom (resp. mobilom a PC) cez Bluetooth, IRDA, sa neplati nic, nemusis mat dokonca ani operatora na tieto ukony.
Na druhej strane za kazdu sekendu na nete sa plati. Ak ti nahodou niekto nechtiac klikol na internet a bol tam aj 2 sekundy tak to moze na fakture zavazit. (neviem ako je to v Orangei, ja mam T-Mobile).
no, mms neposielam, ani neprijímam, takže to bude zrejme to, čo písal mladý pán pred tebou... aspoň dúfam... no budem kontrolovať svoje neposedné prsty a uvidíme, ako sa to prejaví na ďalšej faktúre...audiotrack napísal:cez GPRS sa prenášajú aj MMS, ak ti niekto posielal multimediálnu správu, a nemáš aktivované mms tak ti toto mohlo byť zaúčtované ako prenos cez gprs. Akého máš operátora?