microsoft sidewinder x6

Ak ste si nevybrali z kategórií vyššie, môžete použiť túto časť.
pe.pe
Amateur
Amateur

microsoft sidewinder x6

Príspevok od používateľa pe.pe »

ahojte, mam tuto klavesnicu - microsoft sidewinder x6
navod a vsetko je v ANG
chcel by som sa opytat ci niekto nahodou neviete co vsetko dokaze tato klavesnica a popripade aj nejake male vysvetlenie ? :)

dakujem pekne
pe.pe
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa pe.pe »

no diky moc :) len ja nevjem ako to mam nastavit, teda tie tlacitka k danej hre a podobne, ako sa pise na jedneom z tych linkov :

K dispozícii je až 30 programovateľných klávesov, ktoré umožňujú 90 programovateľných možností s priradeným herným profilom.

Klávesnicu môžete zo štandardného režimu manuálne prepnúť do jedného z dvoch herných režimov. Vybratý režim indikujú kontrolky.

Regulácia rýchlosti

a to fakt nevjem co uz nastavovat a ako.

lebo napr na jedno tlacitko som si nastavil spustit icq, na druuhy internet, skype a take blbosti, ale myslim ze to dokaze aj nieco viac. len neviem co :(
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrew007 »

Pozri si to lepsie na tejto stranke to mas vysvetlene :wink:

http://www.pc.sk/modules.php?name=artic ... 257304&p=3
IntelliType nie je žiadna graficky zaujímavá utilita. Automaticky sa integruje do ovládacích panelov a konkrétne nastavenia môžete upravovať i tam, pod záložkou „Key Settings“. Tu máte možnosť navoliť si jeden z troch režimov makro tlačidiel – jeden štandardný a dva „progamerské“. Jednoduchým dvojklikom na ktorékoľvek tlačidlo otvoríte ponuku, kde môžete tlačidlu priradiť akúkoľvek funkciu. Pár bežných, najčastejšie používaných je zadefinovaných (napr. Otvorenie My Computer/My Documents), no krása programovateľnosti sa skrýva v prispôsobivosti – ak trebárs zadefinujete tlačidlu „S7“ aby po stisnutí napísalo „AHOJ“, tak kedykoľvek ho stlačíte, to „AHOJ“ aj skutočne napíše či už vo Worde, ICQ alebo počas chatu pri CS.
Napísať odpoveď