Takže vec sa má takto: Moja láska (16) chce aby sme mali ten typ schôdzky kde sú dva páry.... šla by jej kamoška (okolo 15) a jej frajer (okolo 26) a my dvaja... ja mam 17... Lenže čo sa na takýchto schôdzkach robí???
Dvojite rande nie je nic nevidane, u mna je to uplne normalne. Niekam idete, tam sa rozpravate, popr. si daco vypijete... Normalka akoby ste isli iba ako kamarati, hlavne je nezabudnut venovat sa svojej polovicke a nenechat oci na cudzej frajerke
neviem si predstavit ako sa bude ten 26rocny citit pri vas ...ale najlepsie je ak sa poznate vsetci a mate sa o com bavit...alebo aspon nech je niekto ukecany pretoze take trapne ticho pocas celeho rande nepadne dobre nikomu
. šla by jej kamoška (okolo 15) a jej frajer (okolo 26)
doma vsetko v poriadku?
a otazka co sa na tychto schodzkach robi je dost blba, budete sa asi rozpravat, aj ked ten 26rocny bude mat v hlave riadne nasrate
PhYs0c napísal: neviem si predstavit ako sa bude ten 26rocny citit pri vas ...ale najlepsie je ak sa poznate vsetci a mate sa o com bavit...alebo aspon nech je niekto ukecany pretoze take trapne ticho pocas celeho rande nepadne dobre nikomu
Ale netrep, tipol si tak preto, lebo zo Sharkovho príspevku jasne vyplýva, že to dievča je mladé a vyzerá staršie, keby si ju však videl dajme tomu zďaleka ísť mestom, poprípade na Pokeci a nemala by zverejnený vek, určite by si jej tipol minimálne 17. Inak kde bola tá fotka spravená? Pripomína mi to vstup do krakowskej katedrály..
Dvojite rande je take iste ako v "jednodvojicovom" len v tom ze ste dva pary a komunikujete medzi sebou. Proste ako bolo spomenute ako s kamosmi, teda nieco tomu podobne. Ani ja si neviem dost predstavit toho 26 rocneho tam , ale hadam problem nebude .
BTW:Shark, ja by som typoval nieco okolo 18-19. Vyved ma z omylu pls ??
Nechcete sa nahodou vratit k teme?? To mala byt len ukazka ze aj 16-17 moze vyzerat vyspelo ... Cize v niektorych pripadoch to moze fungovat.
Sice rozdiel v tomto pripade je trochu prepisknuty ...
Shark NX napísal:Nechcete sa nahodou vratit k teme?? To mala byt len ukazka ze aj 16-17 moze vyzerat vyspelo ... Cize v niektorych pripadoch to moze fungovat.
Sice rozdiel v tomto pripade je trochu prepisknuty ...
Ak to chapem spravne ked zenska vyzera vyspelo tak to vyrovnava vekovy rozdiel?
Nie, myslel, ze nemozes tr*kat taku, co ma papierovo 17, ale fyzicky 14, ked Ty sam mas 35. (Nadneseny priklad.)
Tema samotna je uz vyriesena - double rande bude ako posedenie kamaratov, ale maznanie si nechajte na potom, ked budete sami a zhodli sme sa na tom, ze ten 26rocny sa bude asi citit trochu ako debil.