V poslednej dobe začínam rozmýšľať o tom, či sa nestať O2. Za prenos čísla neplatím, naopak, dajú mi ešte 16,66€ kredit zdarma, volania mám za rovnakú cenu do všetkých sietí za 0,13€ a SMSky za 0,06€. Len všetci v mojom okolí sú Orange alebo Tcom. Hmm.. čo si o tom myslíte? Oplatí sa mi to? A akí ste vy?
Ak nechceš akciový mobil tak 100% O2. Ja už sa teším až mi budúci rok skončí zmluva na Fix 9 a ani tie ich keci na ktoré ma dali teraz (5€ mesačne zdarma) ma nepresvedčia. Proste O2 má najlepšiu ponuku.
Keď som prechádzal na O2 fér, povedali mi že to je dlhodobá stratégia, čiže nehrozí zmena stratégie keď naberú zákazníkov. Prenos čísla som nakoniec neuskutočnil (staré číslo bolo písané na otca, bolo treba doklady) no nebolo by to zadarmo. Neviem ako je to teraz, no musel by som si dobiť kredit na starej karte, ktorý by mi bol odpočítaný so strany orange. Bonus ktorý som dostal mi bude pripočítaný až približne na vianoce tohoto roku. Čo ale namá konkurenciu je GPRS internet za 6€ mesačne (bez dátových a rýchlostných limitov)
ja som pred rokom uvazoval presne tak isto ako ty....
nakoniec som do toho O2 siel, a nelutujem volam mesacne 130 minut do svetkych sieti a platim cca 12-13€ mesacne, proste v orangei som za rovnake mnozstvo hovorov platil 20-30€ a to bol pre mna dost rozdiel...
rychlostny limit to ma a to 26kb/s...navyse nefunguje to vsade, nieje to ako tel. signal, u nas v meste to bolo stale pretazene....ale teraz to uz opravili a jedine obmedzenie je ta rychlost, som pripojeny stale lebo iny net nemam a naozaj sa to oplati. Na prezeranie stranok to staci, sem tam pozriet video...
Podľa vyjadrenia predstaviteľa spoločnosti Telefónica O2 na Slovensku skúšajú všetky stratégie a akcie, ktoré neskôr v menšej či väčšej miere púšťajú neskôr vo svete. Takisto je pre nich Slovensko pokus o penetrácii do krajiny, v ktorej je trh naplnený.
Čiže až tak by som sa neobával, že veľmi rýchlo po nabratí zákazníkov všetky akcie zrušia.
no len tam je chybicka krasy, ze tie neobmedzene data su len v sieti O2, teda neplati to pre narodny roaming a tak si neobmedzene data uzijes iba v krajskych mestach okrem BA (ta tusim stale nie je pokryta uplne cela)