Keď hrám túto hru, tak sa niekedy stane, že hra začne sekať ale nie takým spôsobom že by PC nestíhalo, ale proste auto sekne a objaví sa niekde inde a takto je to pár krát za sebou. Alebo držím šípku na hore aby som mal rýchlosť a ono to sekne a auto začne spomaľovať ako keby som tú šípku nedržal.
Neviem kde je problém, či v nastavení hry alebo kde.
Neviem prečo, ale napr. pri Classic u Alpine Renault mi to vôbec nesekalo. Teraz hrám z GT hneď to prvé (nespomeniem si na názov) a to sa vôbec nedá hrať. Hneď po štarte to začne sekať.
hornblower napísal:a nemam popri tom nieco zapnute torrent alebo nieco, komp na to mas aby to zvladol ale nikdy nevies ci si nieco s niecim "nesedi"
Nič čo by stále "aktívne pracovalo". V pozadí mám spustené Thunderbird, QIP, Steam, Spyware.... Možno je to kvôli firefoxu, ale ako som písal hore, tak mi to pri niektorých typoch závodov nerobí.
Ja to hram na notebooku respektive hraval som donedavna a vsetko islo ako malo ziadne sekanie nic. Skus sa pozriet ci neni nejaky patch na to. Mozno neni neviem, ale pozri...
Skus vypnut vsetko co ti bezi na pozadi a uvidis. Sekanie by mohlo byt sposobene vysokym vytazenim procesora alebo pracou na disku. Skus este nahodit posledny patch pre hru.
hornblower: Hra ide tusim pustit po patchnuti aj bez cracku. Pretoze ked sme hrali online ligu na fore, tak som skusal patch a normalne mi zaplo aj hru.