Autoradio !!! - Anketa

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...

Ake AUTORADIO ste Mali s ktorým ste boli alebo ste doteraz SPOKOJNÝ.

Alpine
11
10%
Panasonic
7
6%
Sony
19
17%
Pioneer
23
21%
Kenwood
14
13%
Sencor
0
Žiadne hlasovania
JVC
2
2%
Roadstar
1
1%
Blaupunkt
13
12%
Iné autorádio alebo neviem žiadne som nemal.
21
19%

Celkom hlasov: 111

el_chupacabra
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa el_chupacabra »

Zo skúseností môžem povedať že Alpine je za tie peniaze skutočne the best money can buy. Aj bez zosilňovača fantastický zvuk a s kvalitným zosilňovačom a reprákmi... radosť. Tiež by som sa nebál značky Pioneer a na Clarion som tiež počul chválu. Kebyže si ale beriem rádio, tak jednoznačne Alpine (a zosilňovače Harman/Kardon a reproduktory Focal/Morel a do subwoofera Peerless :oops: )
Clean_Up
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

Som tiež za ALPINE. Za tie peniaze dostanete pomerne vela muziky. Osobne mám skúsenosti s týmto:

http://ishop.nay.sk/sk/catalog/product- ... d=4119101B

a u mňa úplná spokojnosť. Ináč, keď ste vymenili originál rádia za nejaké iné nemali ste problém s príjmom rádia?
Jancuk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jancuk »

Mali sme sony mp30 to bolo asi prve sony s mp3 ak sa nemilym potom blaupunkt tie stare modely hraly velmi pekne tie nove uz nič a este co sa mi pacilo ako hralo tak clarion
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

My mame v aute volaky kenwood a hra uzasne.Co sa tyka zvuku je to fakt fajn kopu nastaveni akurat mi tam chyba equalizer ale co sa tyka citania cd tak kopu krat to skocilo resp sa zaseklo a clovek musel prepnut pesnicku a podobne
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

skener: čo sa týka kvality, podania zvuku a možností (nízkoúrovňové výstupy, ekvalizéry, atď.), tak

Alpine - jedny z najlepších autorádií na svete (v danej cenovej a kvalitatívnej kategórii)

Pioneer - veľký konkurent Alpine - pajonýra som mal aj ja (dosť vysoký model, nový stojí okolo 300€) a bolo fakt super...

K tejto špi.čke patria aj Clarion a Blaupunkt... S nimi ale osobnú skúsenosť nemám.

Samozrejme, ak máš na autorádio tak 100-150€, pri týchto značkách zoženieš len základné modely bez BT a ostatných vymožeností... A ak ich potrebuješ, tak sa pozri po iných, lacnejších značkách, ale neodporúčam ti Sony... Tiež Kenwoodom či JVC nič nepokazíš. Všetko záleží od ceny a od výbavy, ktorú hľadáš (USB port atď). BTW. Sencor vyrába rýchlovarné kanvice, žehličky na vlasy a ventilátory, o autorádiách podľa mňa vedia veľké h....
jastur
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa jastur »

dlhe roky kupujeme len znacku Kenwood, fajn dizajn, kvalita, dobre hra...ziadne problemy
keksinka22
Novice
Novice

Príspevok od používateľa keksinka22 »

prosiiimm poradte mi dake dobre autoradio kolo 140 euro,,, piomeer kenwood alebo alphine,,,,, ale s hlavne s usb... a tou funkciuo pre ryxle vyhladavanie mp3
helacik
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa helacik »

Clean_Up napísal:Som tiež za ALPINE. Za tie peniaze dostanete pomerne vela muziky. Osobne mám skúsenosti s týmto:

a u mňa úplná spokojnosť..
Tak ja si prave tento kusok pojdem kupit v piatok, dufam ze mi ALPINE bude robit len radost :)
skener
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa skener »

helacik napísal:Tak ja si prave tento kusok pojdem kupit v piatok, dufam ze mi ALPINE bude robit len radost :)
Sranda na ten link ked si kliknete aspon co jaso mteraz klikol tak je tam ten alpine samozrejme a vyzera celkom dobre.

A hned napravo je to sony v jednej aj druhej farbe co som kupil a po dnim je aj pioneer tak ten ktor bude kupovat si ich rvno moze porovnat.

No ja nehovorim ze ten alpine je zly alebo co nevie mtentto model som nevidel predtým ked som pozeral a mal som dobre skusenosti zo sony tak som is ho kupil aj terza a zatial som spokojný. Nemam v aute ako som pisal ziadnu super mega 300 reprakovu zostavu len 4 repraky normalne trojakanlove a ani zosilovač lebo mi to pride zbytočné ani takto to nemoze mdat ani na polovicnu hlasitost aby ma s toho hluku nebolela hlava ale to je už do vkusu.

PROSTE KTO BUDE VYBERAT TAK TU MA VLASTNE ZASTUEPEN EV TEJ CENE VSETKY TRI ZNACKY NA TOM LINKU. Alpine, Sony, Pioneer

A c osa týka toho kolegu co chel to radio podobne ako ja o dva prispevky vyssie aby malo USB a umna aj AUX aby nebolo drahe a aby normalne hralo tak to ja so msa vtedy rozhodol s rovnakých dovodou pre sony a a teiz am presvedci largument ktorý teraz spomynas To rychle hladanie toh oco chces. Tie funkcie hlavne Quick browser je celkom na urovni za par sekund sa dostanes do zlozky a k pesnicke ktoru ches a ani ta druah nieje take zla nieco na Z neveim co to je ze ti pusti 5sekund z pesnicky a ide na dalsiu a zastavis si ked je ta co chces.

A rýchlo ladí stanice co ma prekvapilo an tom starom radiu sco sme mali to trvalo niekedy a toto len stlaci ma hned je preladene na dalsiu sranda.

No akoze ak chces rýchlo hladat pesnicky najdi si radio z funksiou Quick browser alebo nejaku podobnu am to vaicero radii od roznych znaciek so mto videl ked som hladal ja.

//autoeditácia príspevku ( 29 Jul 2009, 19:34 )
Clean_Up napísal:Som tiež za ALPINE. Za tie peniaze dostanete pomerne vela muziky. Osobne mám skúsenosti s týmto:

a u mňa úplná spokojnosť. Ináč, keď ste vymenili originál rádia za nejaké iné nemali ste problém s príjmom rádia?
Sranda inak to co vravis je zaujimave tu neico bude zaujimave na celej veci. Ale ono to nebude tým ze vymenili za ine ako original.

Aha ja som mal najskor ked som to auto kupil tak tam uz bolo nejake sony co tam ale urcite nebolo ako origininal a hralo radio paradne zaidny problem. a tak ma nenapdlo ze by nejaký mohol byt drbol so mtam potom take radio kenwood a to radio mi hralo maximlane nahovno ale som si myslel ze je nico v obvococh alebo ze je slabý signál a tak so msi kupil antenny zosilovač a nove radio. To sony co som pisal a som si myslel uz tam bol osony a tak to radio pojde ok

A hovno zase je s radiom problem. A ten antenny zosilovac som tam este nedal ale ked si toto napisal tak uz mi je jasne ze to nebude v signale tam neico proste nehra.

To mi tak pripada ako keby to vobec ja neviem ako keby proste to bolo citlive na vsetko idem okolo mosta to zacne sustat a proste furt ako ekyb to slaby signal malo ja ma ms toho taky pocit ze tie radia vobe c tu antenu neberu do uvahy a maju asi len nejak usvoju valstnu mirkalnu a chytaj uto an to a potom ej ten probel ms radiom. Ono sai sa nieco s niecim bije trebalo by zistit uz ozaj kde je ten problem lebo uz am to rozculuje a pocuvam uz len z USB muziku uz to radio nai neazpinam lebo by ma drblo. Nevie mako to odstranit ten problem.
Napísať odpoveď