Windows sa nechce restartovat

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Sh4d0W
Light Professional
Light Professional

Windows sa nechce restartovat

Príspevok od používateľa Sh4d0W »

Nazdar, pocujte mam taky problem...Akurat som si nainstaloval windows xp a nainstaloval vsetky potrebne veci a ked som ho isiel restartovat aby sa vsetky programy a ovladace sfunkcnili tak mi stale pise hlasku ze "windows is shutting down" a nerestartuje sa..Este zatial neviem ci to robi aj pri vypninani ale vypol som ho na tvrdo a znovu zapol potom restartoval a zase to iste..Nechce sa vypnut len stale pise tu hlasku a nic nerobi...Prosim poradte mi..Budem vdacny za vsetky radi..Dakujem :(
Dedomil
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Dedomil »

Mal som podobny problem. Ak mas instalovany Win Deffender skus ho odinstalovat.
Sh4d0W
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sh4d0W »

Win deffender? Hm nevidim zeby tu bol nainstalovany ale urcite som to uz niekde v poslednej dobe videl alebo pocul...Lebo ja som ten notebook kupil z predinstalovanou vistou ale kopu veci mi tam neslo spustit a po tom ako sa instalovali windows updaty tak uz neslo skoro nic...No a tak som si postahoval z hp stranky vsetky ovladace na moj model notebooku a nainstaloval som ich az na niektore ktore nesli alebo ktore som nechcel aby tu boli...A mozno je problem v tom ze som ich nainstaloval naraz vsetky a niektori znich robi to ze sa teraz nevie vypnut..A neviem co stym mam robit...Prosim pomozte..A este som si vsimol ze ked zapnem tak mi tam stale hodi ten cierny obraz a co chcem nabootovat a mam tam ...windows xp... a este nieco podtym ale nestihnem to ani precitat ani nic ine vybrat lebo to je asi len sekunda a potom bootuje xp...Dufam ze to pomohlo..A prosim pomozte mi..
Napísať odpoveď