Ktoreho mobilneho operatora pouzivate ???
mozeskukiak napísal:Ako je to teda s tym prenosom? Viazanost mi konci az o mesiac aj pol. Treba tam cakat az do konca? Alebo si mozem ziadost podat aj skor, kedze to trva cca ten mesiac?
dnes som sa na to pytal.. v septembri (19.) mi konci pausal u ruzovych a chcem prejst do o2, takze niekedy zaciatkom septembra si podam ziadost, no este dalsi mesiac od ukoncenia budem zakaznikom t-mobilu, cize normalne fakturovany
zaujima ma skor to, ze ako je to s prepisom - moje cislo je pisane na otca, nakolko to uz mam nejaky ten piatok a v tom case som este drel lavice na "zéeške"
Akého mate mobilného operátora?
Akého mate mobilného operátora? Mate paušal alebo kredit?
Re: Akého mate mobilného operátora?
O2 jednotka, volania do siete O2 za 6 či 7 centov... vyhovuje
sekundárna SIM: Orange kredit, za 3 roky nepoužívania mi už asi 2 krát nabili zadarmo kredit
sekundárna SIM: Orange kredit, za 3 roky nepoužívania mi už asi 2 krát nabili zadarmo kredit
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ou-Tu, uz asi rok (predtym ty-debajl)
Asi jediny normalny operator. Mam od nich aj net v mobile, ten co davaju teraz na mesiac zadarmo... hodi sa na preklenutie par dni bez netu, ktore ma cakaju, kedze som zrusil optiku a nainstalovat ju nanovo pridu az v stredu (long story)
Asi jediny normalny operator. Mam od nich aj net v mobile, ten co davaju teraz na mesiac zadarmo... hodi sa na preklenutie par dni bez netu, ktore ma cakaju, kedze som zrusil optiku a nainstalovat ju nanovo pridu az v stredu (long story)
O2, verím iba ľuďom ktorý neo**bávajú a sú profesionály a vedia stále poradiť
O2 kredit a T-Mobile Fix