Zdravim!
mám tuto dosku s týmto procesorom no mám problém a neviem ho už dlhší čas vyriešiť.Ide totižto o teploty porcesora.Neviem ktoré hodnoty sú správne..Keď som kupil tuto dosku pred rokom bol na nej nahraty bios verzie 0504.Kupil som si chladič AC freezer 7 pro a v tom čase ešte s pôvodným biosom mi ukazovalo teploty či už v BIOSE alebo v Evereste alebo v ASUS Ai Suite 35-38 stupňov občas aj menej..Časom som však updatol BIOS na verziu 1101 a ked som išiel skontrolovať teploty v BIOSE tak mi ukazovalo 48 stupnov teda o 10 stupňov viac ako mal s pôvodným BIOSOM..Nechcelo sa mi to veriť..som si povedal to musí byť nejaká sprostosť..a tak som išiel skontrolovať teploty vo wine v EVERESTE aj v Ai Suite ale všade ukazovalo to isté ako v BIOSE.Tak teraz neviem podľa čoho sa mám riadiť..Ktoré teploty boli tie správne? S použitím starého alebo nového BIOSU? Za všetky rady vopred ďakujem
asus p5k premium wifi/ap BIOS 1101 a e8400
No ja by som sa nebal ....podla toho co tu pisu http://www.czechcomputer.cz/disc_doc-P4 ... ansid=1871 by to malo byt ok....a aj podla mna...do tych 65°C je to v pohode...a to ti ani nedosahuje ...dokonca by som povedal ze tieto nove procesory vydrzia ovela viac....sak vyskusaj sa chytit chladica, ze ci je horuci alebo len vlazny a potom to vyskusaj aj v zatazi .....ak nie je horuci tak to urcite uchladi ... si precitaj to co som ti sem linkol