Verite v zahadne bytosti zijuce na zemi?
-
The Calvin
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Verite v zahadne bytosti zijuce na Zemi?
To mas cistu pravdu, zeleni muzici z rozpravok.wrtulka33 napísal:podla mna urcite niekto ,,zvlastny" existuje..
Re: Verite v zahadne bytosti zijuce na Zemi?
Každú chvíľku počuť o tom, že vedci objavili nový živočíšny druh, novú rastlinu,teda objavené všetko určite nie je, tak možno raz objavia aj niečo, čo doposiaľ pokladáme len za rozprávky...plasmon napísal:To mas cistu pravdu, zeleni muzici z rozpravok.Ale nie, ja si myslim, ze nic take neexistuje,keby to tu bolo tak by to bolo uz davno objavene.
-
winni
Medium Star
ja som dakde cital cosik ze jety a lochneska prisera pochadzaju odniekial... no neviem ci z minulosti alebo buducnosti alebo ani jedno ale hend vysvetlim...
bolo to nejako napisane ze na zemi sa nahodne otvaraju casopriestorove brany ktore trvaju max pol minuty, a ze jety bol niekde v praveku na nespravnom mieste v nespravny cas, ze zrovna tam kde bol sa otvorila jedna brana a jety sa odrazu ocitol niekde o niekolko mld. rokov neskor... ale ze nemohol ovplyvnit buducnost ale mohol sa len... kukat (?)
proste zopar ludi ho videlo a o par sekund na to (co som cital ja tak typek to meral a bolo to dako ze 14sekund abo tak cosik) zasa pekne zmizol heh... no ja neviem co je na tom pravdy lebo to vyzera akoze dost science fiction ale... aj to je mozne heh...
to iste sa mohlo teoreticky stat aj s lochnesskou...
toto vyzera celkom vierohodne ale tak zalezi na kazdom ako si to vysvetli heh... odporucam precitat mne sa to sem nece pisat
http://www.mysteria.sk/readarticle.php?article_id=15
Einsteinova teoria ukazuje ze jeto mozne:
http://www.mysteria.sk/readarticle.php?article_id=123
Tato priserka je tiez dost zaujimava... neviem co je na tom pravdy a ani tomu moc neverim ale prislo mi zaujimave dat to sem:
http://www.mysteria.sk/readarticle.php?article_id=122
oukej a uz vidim ako ma ukamenujete
ale co uz je to len cast toho co som cital... bohuzial clanok s tym jetym som najst nemohol aj ked viem ze na tej stranke niekde je...
bolo to nejako napisane ze na zemi sa nahodne otvaraju casopriestorove brany ktore trvaju max pol minuty, a ze jety bol niekde v praveku na nespravnom mieste v nespravny cas, ze zrovna tam kde bol sa otvorila jedna brana a jety sa odrazu ocitol niekde o niekolko mld. rokov neskor... ale ze nemohol ovplyvnit buducnost ale mohol sa len... kukat (?)
proste zopar ludi ho videlo a o par sekund na to (co som cital ja tak typek to meral a bolo to dako ze 14sekund abo tak cosik) zasa pekne zmizol heh... no ja neviem co je na tom pravdy lebo to vyzera akoze dost science fiction ale... aj to je mozne heh...
to iste sa mohlo teoreticky stat aj s lochnesskou...
toto vyzera celkom vierohodne ale tak zalezi na kazdom ako si to vysvetli heh... odporucam precitat mne sa to sem nece pisat
http://www.mysteria.sk/readarticle.php?article_id=15
Einsteinova teoria ukazuje ze jeto mozne:
http://www.mysteria.sk/readarticle.php?article_id=123
Tato priserka je tiez dost zaujimava... neviem co je na tom pravdy a ani tomu moc neverim ale prislo mi zaujimave dat to sem:
http://www.mysteria.sk/readarticle.php?article_id=122
oukej a uz vidim ako ma ukamenujete
-
winni
Medium Star
a take veci akoo... jemnohmotny a hrubohmotny svet?
verite niekdo? uf no asi budem musetvysvetlit tak v skratke pre tych ktory nevedia o com je rec...
jemnohmotny svet je svet, kde ma kazdy predmet, zivej aj nezivej prirody svojho "ducha prirody", dalej tam zapada aj aura a podobne javy... takze to je myslene asi tak ze kazdy strom ma svojho ducha, ktory vyskou a spravanim sa podoba na samotny strom. Sam strom zapada do hrubohmotneho sveta... pod "duchom stromu" sa daju rozumiet bytosti ako su elfovia, obrovia, víly a podobne "dobre" bytosti... heubohnotny svet je ten v ktorom zijeme.... (teraz neviem kdo to pochopi ale kdo nie tak dajte vedet nejako heh)
ide len o to ze dakde som cital ze ludia kedysi videli bytosti z jemnohmotneho sveta a navzajom si pomahali, islo o harmoniu dvoch svetov... ale ze potom co sa clovek schamtivil abo jako to nazvat prestal videt realitu a zameral sa na "seba" sameho a ze koli tomu ani jeho potomkovia nevidia teto bytosti... ale tak bolo tam aj poopisane ze este sa zachovalo niekolko tisic ludi na zemi ktory tieto bytosti vidia a zvycajne su povazovany za blaznov alebo tak cosik... akoze clovek co vidi auru uz nema daleko k tomu aby videl aj roznych elfov a toto vsetko no... a este cosik... da sa to trenovat o tom je aj kniha podla skutocneho pribehu, ze raz jeden mladik v cine (tusim) chodieval kazdy den v roku meditovat pod jeden strom a stravil pri nom minimalne 6hodin svojho casu, a ze potom ked mal problemy v rodine a tak, tak mu ten strom, teda jeho duch pomohol dostat sa z depresii a tak...
ja tomu az tak moc neverim ale jeden nikdy nevie, je to mozne no...
(to tu este nikdo nespomenul nie? alebo uz hej? neviem no...)
verite niekdo? uf no asi budem musetvysvetlit tak v skratke pre tych ktory nevedia o com je rec...
jemnohmotny svet je svet, kde ma kazdy predmet, zivej aj nezivej prirody svojho "ducha prirody", dalej tam zapada aj aura a podobne javy... takze to je myslene asi tak ze kazdy strom ma svojho ducha, ktory vyskou a spravanim sa podoba na samotny strom. Sam strom zapada do hrubohmotneho sveta... pod "duchom stromu" sa daju rozumiet bytosti ako su elfovia, obrovia, víly a podobne "dobre" bytosti... heubohnotny svet je ten v ktorom zijeme.... (teraz neviem kdo to pochopi ale kdo nie tak dajte vedet nejako heh)
ide len o to ze dakde som cital ze ludia kedysi videli bytosti z jemnohmotneho sveta a navzajom si pomahali, islo o harmoniu dvoch svetov... ale ze potom co sa clovek schamtivil abo jako to nazvat prestal videt realitu a zameral sa na "seba" sameho a ze koli tomu ani jeho potomkovia nevidia teto bytosti... ale tak bolo tam aj poopisane ze este sa zachovalo niekolko tisic ludi na zemi ktory tieto bytosti vidia a zvycajne su povazovany za blaznov alebo tak cosik... akoze clovek co vidi auru uz nema daleko k tomu aby videl aj roznych elfov a toto vsetko no... a este cosik... da sa to trenovat o tom je aj kniha podla skutocneho pribehu, ze raz jeden mladik v cine (tusim) chodieval kazdy den v roku meditovat pod jeden strom a stravil pri nom minimalne 6hodin svojho casu, a ze potom ked mal problemy v rodine a tak, tak mu ten strom, teda jeho duch pomohol dostat sa z depresii a tak...
ja tomu az tak moc neverim ale jeden nikdy nevie, je to mozne no...
(to tu este nikdo nespomenul nie? alebo uz hej? neviem no...)
-
Mek
Addict
Ako moze niekto neverit v dosial neobjavene bytosti zijuce na Zemi...? To ste si taki isti, ze svoju planetu a tvory na nej zijuce pozname dokonale? Co tak uz len nedozierne hlbky oceanov, alebo huste lesy amazonskeho pralesa...? Asi ste ssi pod bytostou predstavili tvora z masa a kosti, ale ja si pod bytostami predstavujem aj rastliny, ci bakterie... a som si isty, ze vela toho este nepozname 
-
tomaxx_199
Medium Professional
-
tomaxx_199
Medium Professional
-
axxis
Addict
vazne? sem s tymi dokazmi, trasiem sa od nedockavostitomaxx_199 napísal:ufo,duch existuje je to overene a je to pravda
-
tomaxx_199
Medium Professional