odchod do ameriki
odchod do ameriki
moja laska ide 5 augusta do AMEREIKI a co mam robyt v posledne stretko akoze lebo ona mi chyba len ked je odo mna 15km a ja jej tiez ale ked bude mesiac v amerike tak asi skapem,a chcel by som to spravit tak aby mala v amerike na co spominat ale nic take akoze sulozit 
Najlepšie by bolo keby si jej je*ol palicou po ksichte.Bude mať dobré spomienky...
Prečo zakladáte takéto ko*otské témy?Keď mi odíde počítač tak nezaložím tému že mi odišiel počítač a mesiac bude v oprave, čo mám robiť keď ja som ho mal veľmi rád a veľmi mi bude chýbať?Asi sa poserem ...
// Ďakujem za K-.Aspoň sa viem vysporiadat so životom na rozdiel od teba
//erytrocyt : teraz si pekne dáš 24 hodinovú pauzu a budeš rozmýšľať o tom, ako máš písať na fórum
Prečo zakladáte takéto ko*otské témy?Keď mi odíde počítač tak nezaložím tému že mi odišiel počítač a mesiac bude v oprave, čo mám robiť keď ja som ho mal veľmi rád a veľmi mi bude chýbať?Asi sa poserem ...
//erytrocyt : teraz si pekne dáš 24 hodinovú pauzu a budeš rozmýšľať o tom, ako máš písať na fórum
-
mr_margera
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
suhlasim s diegom... oh my god,Dieg0 napísal:Najlepšie by bolo keby si jej je*ol palicou po ksichte.Bude mať dobré spomienky...
AMEREIKI, robyt
Co je to mesiac?! Nic! Moja frajerka bola vo Francuzsku od septembra do juna, videl som ju len ked prisla domov na sviatkySoviet napísal:Najkrajsi darcek prenu bude, ked sa stanes chlapomAlebo chod zanou a povedz ju ako ju moc lubinkas a samozrejme jej daj dake cmuciQi..
Co ti v zveraku gule rozmlatili? Hlavu hore kua..
Teraz mi moja nova holcina odisla na mesiac prec...
Nauc sa gramatiku a pocitat do desat prosim
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa: