Zdravím, máme DVD rekordér Panasonic DMR-E65EP ( http://www.panasonic.cz/vyrobek.aspx?id ... obky_stare ), a problém je nasledovný normálne máme nahraté cez tento rekordér dosť veľa filmov, vrátane rodinného videí .., ale nič okrem tohto rekordéra nevie tieto nahraté DVD prehrať .. značky tých diskov sú odlišné v tom by nemal byť problém ..
Boli sme aj v Panasonicu / Samsungu, kde to skúšali vo všetkých možných DVD prehrávačoch (vrátane Blue-Ray), a nič to neprečítalo.
Neviem či sa tam v Menu toho rekordéra dalo niečo nastaviť, povedzme nejaké šifrovanie, alebo nahrávanie do iného formátu, ale zdá sa mi že v menu sme nič nemenili.
Cez počítač sa na ten disk tiež nedá dostať, vidí ho ako ako plní disk, s veľkosťou 0 B.
Nejaké návrhy?
Prehrávanie nahratých DVD - Panasonic DMR-E65EP
-
vladenko007
VIP
No a neni mozne ze po napaleni na DVD rekordery este musis dat finalizovať to znamena uzavriet DVD. Ak je DVD neuzavrete a to je jedno ci je palene na DVD rekordery alebo s kamerou ktora toci rovno na disk DVD take DVD precitas len v zariadeni ktore to napalilo. Takze vlozit disk naspet do rekorderu a finalizovat.
Ale je aj mozne ze si to mal zavrete a ja som pisal zbytočne a problem je niekde inde.
Ale je aj mozne ze si to mal zavrete a ja som pisal zbytočne a problem je niekde inde.