Na ktorý fest sa najviac tešíte??

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
smejo
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa smejo »

to budem nadavat az potom :-D
takze mozem sa spolahnut napr. na spoj 14:00 z VT? neviete odkial to startuje? zo stanice?

snad v sobotu az tak vela ludi nepojde :)
Stoffo10
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Stoffo10 »

smejo napísal:vobec nic ma tam nelaka, najma ked o 99% ucinkujucich som v zivote nepocul

... nema niekto realne skusenosti s kyvadlovkou VT-domasa? ci sa spolahnut radsej na SADku? :)
a načo máš net ?? :D :D daj si youtube a máš to

navyše tí čo organizujú snina fest praveže zachránili snina fest - home production a spol. chceli sninu fest odjebať úplne na úkor šírava festu a tak poštvali všetky svk kapely aby do sniny nechodili - okrem tublatanky a knechtovej- preto tam zo slovenských nie je skoro nikto a preto sa sninčania, ktorí ten fest organizujú museli obrátiť na zahraničnú kartu inak by snina fest spadol úplne a koniec-koncov niektoré kapely ktoré budú teraz na feste sú total brutal ( Lordi, Primal Fear) a v pohode je aj The Sweet, Walda Gang, Škwor,Arzén či Udo takže niet sa čoho obávať :)
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

po dlhom case sa opat chystam na fest a to vdaka offspring v terchovej
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

tesit sa mozem aj neprestat, ale kedze sa setri na fotak tak tento rok sa ide iba na More Than Camp - pozostatok niekdajsieho More than Fest-u - inak nikam :(
smejo
Addict
Addict

domasa part 2 - vykryli sme akosi iba krystofa a polemic + afterparty, ale bolo fajn.. :plus: neozral som sa :) :)
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

domasa:
prijemne prekvapil simkov massriot ked dali enter sandman, helenine oci stalica, desmod sa zlakol dazda, horkyze nie, ale to sa bali dazda ludia...ja tiez :lol: a na polemicu jaksi chybali sily, plus plno prachu na luke, po troch styroch pesnickach sa uz ani nepogovalo :lol: a prispeli tomu aj totalne spite hlavy ktore sa museli navzajom podopierat aby vobec stali, nasledne stacil stuch a uz bola bitka aj s krvou...no dementiada...ale odhliadnuc od toho ze som speceny jak grilovane kurca a ze som vyje*** viacej penazi za cestu ako som chcel (sukromnik s mikrobusom) som spokojny ;)
pegasusss
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa pegasusss »

ak mate dake fotky z ruzinej tak pohadce sem ... :D:D:D ak si niekto pameta ranne dorozumievanie slovom : "HOVNOO" tak to je moj clovek :D:D:D
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

pegasusss napísal:ak mate dake fotky z ruzinej tak pohadce sem ... :D:D:D ak si niekto pameta ranne dorozumievanie slovom : "HOVNOO" tak to je moj clovek :D:D:D
festivalove mestecko ci to "ruzinovske" ?
PepoJr.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PepoJr. »

ja sa chystam na 100% na duchonku...a na 50% na BeeFree (ano je to festival, maju to v popise :D)
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

Siel by som este na Frequency... :)
pegasusss
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa pegasusss »

kukiak napísal:festivalove mestecko ci to "ruzinovske" ?
RUZINAA 8) 8)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Tak Global Gathering je za nami...skvela akcia, hoci podla skalnych organizacia za ostatnymi rocnikmi dost pokulhavala, co bolo citit uz na zaciatku - jediny vchod s 5 branami pre 55 000 ludi jednoducho nestacil a ja osobne som vo fronte stravil vyse 5 hodin. Avsak stalo to za to, pocasie niekto uplne vymodlil, v okoli vsade v piatok prsalo, iba Stratford zostal suchy, sobota bola krasna slnecna, takze krasa. Dalsia velka chyba boli chybajuce sprchy, to bolo fakt na nevydrzanie. No a posleena vec, ktorej sa dalo nieco vytknut, boli vsadepritomne fronty na vsetko - jedlo, pitie, voda, wc, proste vsade. Ja som mal velakrat stastie a obisel som s minimalnym cakanim...

Mierne kixy vo zvuku v Godskitchen sa napravili, takze pome k hudbe - pecka, sobota bola zaberak, ja som stravil santenim cas od 2pm do rana 5.30...najprv som stravil cas pri mainstage, potom som naklusal do Godskitchen a tam sa bavil na ATB a Thomasa? (nie som si isty:)) Nato som naklusal do Random Concept a skoro 3 hodiny som bol v nebi vdaka DJ Markym a Stamina MC... Nalada vnutri bola priatelska a hoci bolo dost narvane, miesto sa naslo...po markym som uz bol dolamany, zmeskal som above&beyond, no a nasledoval armin, ktory to v zavere z nudy celkom napravil...a potom nasledovali pre tych vytrvalych Markus Schulz a Menno de Jong, pre mna hviezda vecera...v piatok potesil guetta, ale hlavne van dyk, ktory ma drazil..
ef.K0
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ef.K0 »

Mam dva listky na besedu u bigbitu. Daroval by som ich komukolvek :)

Kód: Vybrať všetko

http://www.zebrinak.org/
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

Minikvas 2009 MODRA
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Ani nie tak festival, ale na DOHODU nejde nikto? Kamarat ma taha do Popradu...tak neviem..
smejo
Addict
Addict

keby som bol doma, tak idem.. dost znamych tam ide
Rammer
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rammer »

Trosku OT: Daju sa Kulturne poukazy uplatnit aj pri kupe vstupenky na festival?

Lebo aj to je kulturne podujatie.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Duchonka bola dost dobra.. Zatienil to mensi incident. 3 metre od nasho stanu, nejaky prepnuty dredaty fetak 5x bodol chalana do brucha a utekal prec.. Najlepsie ze v noci sedel na lavicke vedla nas, este ze sme si z neho nerobili srandu :? .
Stoffo10
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Stoffo10 »

tak už sa to blíži- už len pár dní :)

http://rockpodkamenom.sk/

ide niekto z Vás na tohtoročný 7.ročník Snina festu?? organizátori trocha otočili orientáciu od tradičných česko-slovenských kapiel na viac zahraničné- Sweet,Lordi, Udo, Primal Fear, Walda Gang, Škwor, Kreyson, - to nie sú špatné kapely tak dúfam, že počasie a cez víkend to bude haluz- ide niekto z vás? :D :D

//autoeditácia príspevku ( 15 Aug 2009, 12:19 )
tak 1.deň snina festu je za nami- Sweet bol celkom v pohode ale už sa strašne teším na dnešné trio Primal Fear, Udo , Lordi. Atmosféra je výborná menej ľudí ako minulý rok na Kabát ale newadí atmoška vpredu bola úžasná tak čo ide niekto dnes na snina fest?? :? :shock:
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

minikvas :twisted:
Napísať odpoveď