hash

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
nevko
Medium Expert
Medium Expert

hash

Príspevok od používateľa nevko »

Neviem do ktorej temy to dat, ale skusim tu.
Potrebujem zistit heslo na admin ucet do win xp. Skusal som ophcrack, ktory mi zistil nt hash, lm hash je prazdny. Cez co by som nt hash crackol a zistil heslo? Alebo, ako by som docasne zmenil heslo a potom vratil povodne - tak sa to da cez cia commander, ale musi byt disketova mechanika.
Tak hackeri radte!
feromakovi
Expert
Expert

blbosť

Príspevok od používateľa feromakovi »

no ale to máš blbý ophcrack...ja čo mám tak ho iba dám nabootovať a vypíše mi kontá a heslá k nim...a tým heslom keď sa prihlásim tak mi to v poho fakčí...tak akosi poriadne nechápem čo by si poteboval...ani vôbec nemusíš meniť heslo stačí ti ho zistiť a prihlásiť sa...a ophcrack zistí aj heslo na skrytých užívateľov.. 8)
nevko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa nevko »

feromakovi, ophcrack mi vypise userov aj hashe, ale len nt hashe, lebo lm hashe nie su na tomto pc povolene - preto nie je crack hesla taky jednoduchy, vies?
feromakovi
Expert
Expert

može byť

Príspevok od používateľa feromakovi »

no môže byť...ja do toho nevidím a ani tomu nerozumiem, to pracuje myslím, že pod linuxom ale teda skúšal som ho a prekrásne mi to fungovalo...ja sa akože nehádam...len som tým chcel povedať, že či by ti nepomohlo stiahnuť iný ophcrack...ja som nevedel, že musí byť na tom PC aj niečo povolené...ja som mal asi šťastie, že ne tom PC čo som chcel zistiť heslá to asi bolo :)
Napísať odpoveď