Milovat niekoho ale aj tak druha strana nejavi zaujem

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Blackangel
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Blackangel »

No ,takže príbeh pokračuje, ale neviem či vás to bude zaujímať ale aj tak to napíšem. Po dlhej dobe prišla ku mne a pýtala sa ma že prečo sa s ňou nerozprávam povedal som jej že preto lebo na teba chcem zabudnúť , potom sme sa porozprávali . Po tomto sme sa spolu viac začali baviť chodili sme si aj do kina alebo niekam si sadnúť atd. (neviem prečo to šlo zrazu tak ľahko) (ešte počas školského roka) a teraz sú prázdniny ale aj tak každý týždeň sa stretávame vždy mi zavolá či nepôjdem s ňou niekam a tak. I ked ona ma pozýva ale všetko platím ja (pretože neznášam ked vidím babu platiť) ale zas sa bojím že ma bere ako kamoša . Ja ju berem viac ako kamošku ale neviem či ona tak myslíte si že by ma mohla brať niečo viac ako kamoša????alebo ma namotáva a využíva kvôli peniazom ?
kinjeril
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kinjeril »

Co tak sa jej to spytat? Spytaj sa jej, ako to mysli tie vasi stretnutia a vylety. Ako ich ona vnima. Ci su to len fakt kamaratske a nic nesledujuce spolocne chvile, alebo ci si vie predstavit s tebou nieco viac. Za opytanie nic nedas. Otazne je, ci si pripraveny na tu eventualitu, ze ti povie prave to, co nechces pocut. Nuz ale skus.

GL.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

ved máš jazyk namiesto toho aby si sa to pýtal nás sa to spýtaj jej.. ked už bude odpoved hocijaká aj tak pre teba dobre.. ak povie áno tak super a môžete skúsiť byť spolu štastní ak povie nie - pre teba lepšie alebo si konečne uvedomíš že to nemá zmysel a môžeš sa z toho dostať.. takto ale nedosiahneš nič budeš dúfať, že to bude dobre ale ono to byť dobré nemusí ...
haha11
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa haha11 »

možno ona potrebuje viac času na vážny vzťah, neboj však časom sa to vyjasní ako si na tom, hlavne sa s ňou stretávaj a rozprávaj.
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

Deja-vu. Presne nieco taketo sa stalo aj mne. Minule leto som bolt iez zblazneny do jednej baby. Problem bol v tom ze uz chalana mala a aj ked mi sama tvrdila ze som jej sympaticky a bla bla bla stale ma brala len ako kamosa. Nakoniec sme sa ale dali nejako dokopy ale po case sa to rozpadlo ona sa vratila spat ku tomu povodnemu chalanovy a celkom dost mi aj ublizila [nie ani tak tym navratom k byvalemu ale niektorymi vecami co mi povedala]. Tiez som s nou prestal komunikovat a ona mi cca po mesiaci sama napisala ze preco jeje nepisem a tak a dali sme to zas dokopy ale len na cvhlu vtedy som ju odkopol ja a mal som uz pokoj az do zaciatku tohoto leta ked sa mi zas ozvala lae teraz ju uz beriem ako len kamosku. Co som tymto chcel povedat - ked ta raz berie holka ako kamarata tak sa malo kedy stane ze sa to nakoniec zmeni najlepsie co mozes urobit je prerusit s nou kontakty dovtedy kym do nej prestanes byt zamilovany lebo sa len budes trapit.
Blackangel
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

- eXo - napísal:Deja-vu. Presne nieco taketo sa stalo aj mne. Minule leto som bolt iez zblazneny do jednej baby. Problem bol v tom ze uz chalana mala a aj ked mi sama tvrdila ze som jej sympaticky a bla bla bla stale ma brala len ako kamosa. Nakoniec sme sa ale dali nejako dokopy ale po case sa to rozpadlo ona sa vratila spat ku tomu povodnemu chalanovy a celkom dost mi aj ublizila [nie ani tak tym navratom k byvalemu ale niektorymi vecami co mi povedala]. Tiez som s nou prestal komunikovat a ona mi cca po mesiaci sama napisala ze preco jeje nepisem a tak a dali sme to zas dokopy ale len na cvhlu vtedy som ju odkopol ja a mal som uz pokoj az do zaciatku tohoto leta ked sa mi zas ozvala lae teraz ju uz beriem ako len kamosku. Co som tymto chcel povedat - ked ta raz berie holka ako kamarata tak sa malo kedy stane ze sa to nakoniec zmeni najlepsie co mozes urobit je prerusit s nou kontakty dovtedy kym do nej prestanes byt zamilovany lebo sa len budes trapit.
ano tohto sa bojím. ale ona nemá frajera... je tažke na ňu zabudnúť

PS: bojím sa jej to spýtať lebo sa bojím že to dopadne zlé. Chcel som vedieť váš názor !
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

Ano ja som mal tiez ten problem ze som na nu nemohol prestat mysliet a zabudnut ale nakoniec sa mi to podarilo. Inak to ze nema frajera nehra nejaku ulohu to bolo len vtedy s tou mojou holkou. Pointa je v tom ze baba ktora ti raz povie ze ta povazuje len za kamarata s tebou skoro isto nebude mat poriadny vztah. A spytat sa jej to nakoniec budes musiet neda sa vsetko stale odkladat cim skor na to naberies odvahu tym lepsie pre teba.
Jerry
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jerry »

Ja ked som holke doniesol ruzicku tak mi povedala ze ju zavesi dole hlavou a ususi....:-D tak to bola prva a posledna :-D radsej jej dam cokoladu...aspon sa mi cosi ujde :-D
Blackangel
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Jerry napísal:Ja ked som holke doniesol ruzicku tak mi povedala ze ju zavesi dole hlavou a ususi....:-D tak to bola prva a posledna :-D radsej jej dam cokoladu...aspon sa mi cosi ujde :-D
ja už ruže nekupujem :D radšej nie nechcem to už zažiť:D teraz skôr nejaké veci čo sa jej páčia:D tričko a pod. abo tak raz som jej kúpil lesk na pery veľmi sa jej to páčilo ale chudenka to stratila tak začala byť smútna skoro aj slzy boli tak som si vravel že jej kúpim new.

eXo: možno máš pravdu lebo ja som chcel vedieť aký mate názor k tomu, lebo jej kamoška všetko vedela od začiatku a tak mi povedala že som šiel moc rýchlo na to že treba dať čas a tak. škoda, vtedy som jej kamošku nepoznal, nuž teraz sa poznáme a rozumieme si vravela že mi pomože
Jerry
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jerry »

no tak po tejto tvojej skusenosti by ani kaktus nezasluzila :D
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Blackangel, nuz to je to "riziko povolania". Je to len na tebe, ci sa ej to spytas, alebo nie. Ni jedna vec je ista - nie je nic horsie ako lubit niekoho, kto o to nejavi zaujem.
Bud to nechas len tak "plavat" a pockas ako sa a ktorym smerom sa to uberie, alebo sa to spytat a budes si na istom.
Rad8)
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Rad8) »

Ty by si sa jej mal vazne opitat [povedat] ze ci to mysli vaznejsie...ale hned!!! bo ja som to raz doje..al... :?
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

vykaslat sa na to.
je to rovnake, alebo mozno este horsie, ako ked chalan babe povie co k nej citi, ona mu na to nepovie ani slovo, ale o par dni zacne randit s inym chalanom... takze pre toho prveho je jedine riesenie na vsetko dlabat.
Napísať odpoveď