nejde zvuk
-
jacko
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
nejde zvuk
cavte, prehodil som win a nejde mi zvuk a to po pouziti roznych driverov od vyrobcu, neviem co v tom je ale pekne ma to sere, dosku mam asus P5K/EPU, dik
-
jacko
Medium Expert
predtym win7 a teraz vista , 64 obejob13bb napísal:aky win si si tam teraz naintstaloval? a aky si mal predtym?
//autoeditácia príspevku ( 26 Jul 2009, 20:56 )
no rozbehal som to ale idu iba 2+ subw a ostatne 2 nejdu ono problem je v tom ze mam malo kablov a pcham to do front panelu , ale doteraz mi to slo vsetko bez problemov 5.1 ale teraz mi ide len 2.1
no vies...ono to moze byt aj tym windowsom...bo vista je taky divny win....proste niekedy robi problemy a clovek ani nevie preco....a to ti vtedy na tej win 7 isiel normalne 3D zvuk? lebo ak hej tak to je zvlastne ze ti siel aj napriek tomu ze si nemal pozapajane vsetky kable...kedze hovoris, ze ti chybaju 
-
jacko
Medium Expert
islo mi vsetko normal, chybaju to neni presne povedane ono mam redstar rs502A repro a oni maju zabudovane rozbocovanie aj ked to nezapojis na 5.1 zvuk a doteraz to slo len neviem co je vo veci asi takjob13bb napísal:no vies...ono to moze byt aj tym windowsom...bo vista je taky divny win....proste niekedy robi problemy a clovek ani nevie preco....a to ti vtedy na tej win 7 isiel normalne 3D zvuk? lebo ak hej tak to je zvlastne ze ti siel aj napriek tomu ze si nemal pozapajane vsetky kable...kedze hovoris, ze ti chybaju
lenze ak nemas 5.1 zvukovu kartu tak 3D zvuk ti nepojde...lebo napr. ja mam tiez 5.1 repro a mam to zapojene len ako stereo...ono mi to sice hra zo vsetkych reprakov ale nie je to 3D zvuk....no a ak ti to teraz robi to ze ti nejdu 2 repraky z tych 5 tak to potom je naozaj softwareova chyba ked ti to ted apredtym slo ....tam uz len treba skusat tie drivere ....alebo sa nejak v nastaveniach skus pobabrat.....bo ono je to problematicke takto na dialku poradit ked to nemozem videiet
....tak ale hadam sa ti to podari rozbehat
-
Andrew007
Guru wannabe
http://www.alza.sk/Galery/ShowImage.asp ... AC805f1-02Audio:
8-kanálové High Definition Audio Realtek AC883
Podpora rozhrania S / PDIF
Neviem či si presne spomeniem, ale toto znamenajú tie farby.
Zelená - FRONT SPEAKERS
Modrá - REAR SPEAKERS
Červená(Ružová) - MICROPHONE
Oranová -Stred? a Subwoofer
Čierna - ?
Biela -?
/Dopíšem keď prídem domov, lebo v práci mám len tieto tu.
//Ale aj keby si mal iba tri dierky tak to zapojíš. Choď do ovládačov a tam si ty pozrieš kde čo zapojiť. Ale malo by to byť tak, že keď zapojíš nejaký reprák do JACKu tak ti vybehne okno kde ti ukáže čo si zapojil a kde čo má byť zapojené
Zelená - FRONT SPEAKERS
Modrá - REAR SPEAKERS
Červená(Ružová) - MICROPHONE
Oranová -Stred? a Subwoofer
Čierna - ?
Biela -?
/Dopíšem keď prídem domov, lebo v práci mám len tieto tu.
//Ale aj keby si mal iba tri dierky tak to zapojíš. Choď do ovládačov a tam si ty pozrieš kde čo zapojiť. Ale malo by to byť tak, že keď zapojíš nejaký reprák do JACKu tak ti vybehne okno kde ti ukáže čo si zapojil a kde čo má byť zapojené
Dajjdo, tesne vedľa.
Modrá - Line in (vstup)
Ružová - Mikrofón (vstup)
Zelená - Predné satelity
Oranžová - Center/Sub
Čierna - Zadné satelity
Sivá - Postranné satelity
Jacko, dokúp káble a zapoj ich aby si v prípade 5.1 zdroja signálu mal plnohodnotný 3D zvuk, v ovladači zvukovky len potom nastav na 6-kanálový zvuk.
Modrá - Line in (vstup)
Ružová - Mikrofón (vstup)
Zelená - Predné satelity
Oranžová - Center/Sub
Čierna - Zadné satelity
Sivá - Postranné satelity
Jacko, dokúp káble a zapoj ich aby si v prípade 5.1 zdroja signálu mal plnohodnotný 3D zvuk, v ovladači zvukovky len potom nastav na 6-kanálový zvuk.